MacBook Air 11” (2012-2015)Waterschade

Maak afspraak
€ 22

MacBook Air 11” waterschade, wat nu?

Oh nee! Je hebt een glas water of hete koffie over je MacBook Air 11” laten vallen. Wat nu?  Waterschade is pure ellende en een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is verleidelijk om je MacBook Air 11” opnieuw aan te zetten of in rijst te leggen. Maar beide opties kunnen ervoor zorgen dat je de schade alleen maar erger maakt. Volg in plaats daarvan onze stappenlijst en laat je MacBook Air 11” bij The Fixables repareren. 

 

Hoe herken je waterschade aan jouw MacBook Air 11”

In veel gevallen zal je MacBook Air 11” niet meer goed werken. Denk aan een haperend scherm, vlekken op het scherm of het niet reageren van de toetsen. Heel vervelend, maar het is nog niet te laat! In sommige gevallen kan je MacBook nog gerepareerd worden. 

Breng je MacBook Air 11” zo snel mogelijk langs in een van onze winkels voor een waterschade reparatie! Zo kun je de schade (op lange termijn) verminderen of zelfs voorkomen. Tijdens de reparatie zullen we jouw MacBook Air 11” reinigen en indien nodig, onderdelen vervangen. Echter is het wel van belang om te weten dat we niet kunnen garanderen dat we je MacBook Air 11” (volledig) kunnen herstellen. 

Eerste hulp bij waterschade MacBook Air 11”

  • 1 Zet je MacBook onmiddellijk uit en hierna niet meer aan
  • 2 Als je MacBook nog op de lader zit, trek dan direct de stekker uit het stopcontact. Laadt hem daarna ook niet meer op. Zo voorkom je kortsluiting.
  • 3 Leg je MacBook Air 11” ondersteboven op een handdoek in een droge verwarmde ruimte.
  • 4 Breng je MacBook Air 11” zo snel mogelijk langs bij The Fixables in Bussum. Hoe eerder wij voor je aan de slag kunnen, hoe groter de kans dat je device te redden is.

Nee, dit heeft geen zin. De kans is is groot dat er vocht achterblijft en er kortsluiting ontstaat die een nog grotere ravage aanricht. Het is daarentegen wel effectief om in geval van waterschade, je MacBook Air 11” direct uit te zetten. Zo voorkom je kortsluiting. Breng daarna je device direct naar ons toe om verdere schade te voorkomen.

Dit kunnen we helaas niet uitsluiten. Er bestaat een kans dat bij een succesvolle waterschade reparatie van je MacBook Air 11” je bestanden kunnen worden teruggehaald. Echter adviseren wij je altijd om een back-up te maken van je bestanden. Weet je niet hoe dit moet? Wij helpen je graag bij het maken van een back-up van jouw MacBook Air 11”!

Dit is erg vervelend! Helaas kunnen onze specialisten van te voren niet goed inschatten of we jouw MacBook Air 11” volledig kunnen repareren. Er is een kans dat sommige onderdelen door de waterschade helemaal defect zijn. Omdat een waterschade reparatie erg tijdsintensief is, worden er reparatie kosten gerekend, ondanks het resultaat.

Wij kunnen geen garantie bieden op deze soort reparatie omdat onze specialisten van te voren niet goed inschatten of de waterschade reparatie jouw MacBook Air 11” zal redden. Na een waterschade reparatie kunnen er alsnog onderdelen (gedeeltelijk) defect zijn. 

Gerelateerde reparaties

Benieuwd naar waar je MacBook Air 11” (2012-2015) kan laten repareren?