MacBook Air 11” (2012-2015) TRACKPAD REPARATIE

Maak afspraak
€ 90

Doet de trackpad van jouw MacBook Air 11” het niet meer? Kom langs!

Reageert jouw MacBook Air 11” trackpad niet meer goed op aanrakingen of werkt deze zelfs helemaal niet meer? Kom langs bij The Fixables en wij helpen je verder! Breng je MacBook Air 11” langs voor reparatie om in en Bussum. Je kan er ook voor kiezen om je device kosteloos naar ons op te sturen. Helemaal makkelijk! 

 

Belangrijk tijdens de reparatie van de trackpad van een MacBook Air 11”

Is de trackpad van je MacBook Air 11” stuk? Geen paniek! Onze specialisten weten precies hoe ze een reparatie van jouw MacBook Air 11” trackpad moeten uitvoeren. Belangrijk om te weten is dat we enkel werken met compatibele onderdelen. Dit houdt in dat bij de vervanging van de trackpad van je MacBook Pro 15″ Retina wij uitsluitend gebruik maken van onderdelen van de hoogst mogelijke kwaliteit. 

 

Twijfel je nog of je trackpad van je MacBook Air 11” kapot is en vervangen moet worden? Je kan ook eerst een diagnose door ons uit te laten voeren, zodat we kunnen vaststellen wat er aan de hand is met je device. Indien het probleem snel geïndexeerd is, betaal je bij ons geen onderzoekskosten. Daarna kun je altijd nog ervoor kiezen om door ons een MacBook Air 11” trackpad reparatie uit te laten voeren. In de tussentijd kan je kiezen voor om een externe muis te gebruiken, zodat je toch je device kunt gebruiken!

Moet mijn MacBook Air 11” trackpad worden gerepareerd? Doe de check!

  • 1 Mijn trackpad reageert niet meer op aanrakingen.
  • 2 Mijn trackpad kan niet meer klikken.
  • 3 Ik kan niet meer in- of uitzoomen met mijn trackpad.
  • 4 Mijn trackpad blijft vast zitten.

Je mag ervan uitgaan dat je iPhone 12 Pro batterij na vervanging weer jaren mee kan. Het is wel goed om te weten dat batterijen van nature minder efficiënt worden over tijd. Ben je iemand die het belangrijk vindt dat je iPhone 12 Pro zo lang mogelijk mee gaat, dan adviseren wij om jaarlijks je iPhone 12 Pro batterij te vervangen.

Gerelateerde reparaties

Benieuwd naar waar je MacBook Air 11” (2012-2015) kan laten repareren?