Privacybeleid The Fixables BV

Deze privacyverklaring van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid The Fixables BV, tevens handelend onder de naam The Fixables Amsterdam, Utrecht, Bussum en Rotterdam statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende te (1079HD) Amsterdam aan de Rijnstraat 165, houder van de website: www.fixables.nl. in onze winkels worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt.

The Fixables BV is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. Persoonsgegevens worden door ons zorgvuldig verwerkt en beveiligt. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze zorgvuldig te lezen.

 

Gebruik van persoonsgegevens

Voor het uitvoeren van onze taken als reparateur van smartphones, tablets en Apple computers hebben wij gegevens nodig. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door je worden opgegeven, in het kader van de door jou gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Het voornaamste doel is het koppelen van een reparatie aan een persoon zodat het juiste device gekoppeld is aan de juiste persoon en het per email versturen van de werkorder en factuur. Tevens is het noodzakelijk om deze gegevens in te zetten voor ons garantiebeleid en om een gedegen geschiedenis van eerdere uitgevoerde reparatie te kunnen raadplegen.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

  • NAW gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • Emailadres

 

Publicatie

Wij publiceren jouw klantgegevens niet.

 

Verstrekking aan derden

Wij verstrekken je gegevens nooit aan derden. Mits dat voor de uit te voeren dienst noodzakelijk is.

 

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of we je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

 

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.

 

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

 

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen upload met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

 

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

 

Bewaartermijnen

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig is. Deze gegevens zullen na de garantietermijn die wij stellen alleen dienst doen om de geschiedenis van eerdere reparaties en aankopen inzichtelijk te maken.

 

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

 

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons en hebt je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Als je gebruik wilt maken van een van de genoemde rechten kun je te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Je kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Om misbruik te voorkomen, vragen wij je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, de strook met nummers onderaan het paspoort, paspoortnummer en BSN zwart.

Cookie instellingen

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Hier reageren we binnen 4 weken op. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen over het Privacybeleid van The Fixables BV, dan kun je deze aan ons stellen via support@fixables.nl of The Fixables BV, Rijnstraat 165 1079 HD Amsterdam.

 

De huidige Privacyverklaring is recent bijgewerkt op 22 mei 2018.