Macbook reparatie: snel, deskundig & betrouwbaar

Relax, it’s only broken…

Ben je op zoek naar een MacBook reparatie? Dan ben je bij The Fixables aan het juiste adres. Zo kun je bij ons terecht voor een MacBook scherm reparatie, MacBook toetsenbord vervangen, MacBook accu vervangen en alles daar tussenin. Ook voor een MacBook waterschade reparatie zit je bij ons goed. Als ‘ie stuk gaat, of er mankeert iets aan, moet dat snel gefixt worden. Gelukkig hebben wij van The Fixables alle nodige skills om jouw MacBook weer als vanouds te maken! Kom gerust een keertje langs voor een onderzoek of advies, wij helpen je graag verder.

Contact
Prijzen

Kies jouw Macbook reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

 Onze vanaf prijzen voor jouw MacBook reparatie

De vanaf prijzen van de meest voorkomende MacBook problemen en reparaties kun je hier vinden.

Voor iedere MacBook reparatie zullen we eerst een prijsopgave geven omdat er veel verschillen bestaan tussen de modellen. Dus neem altijd vooraf even contact met ons op of kom langs! Hieronder vind je ter referentie een overzicht van de vanaf prijzen van een selectie van de MacBook reparaties die wij uitvoeren.

prijzen
Gebarsten glas vervangen Macbook pro: vanaf €150
Display vervangen Macbook Pro Retina: vanaf €550
Vervangen batterij: vanaf €89
Harddisk- en softwarerecovery: vanaf €49
Uitbreiding werkgeheugen: vanaf €49
Vervangen Harddisk HDD: vanaf €100
Vervangen Harddisk SDD: vanaf €150

Onze service opties voor jouw MacBook reparatie

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw MacBook zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je MacBook wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Je MacBook gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 5 km is. Je MacBook dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Macbook repair stores

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Schrijf een review
Meer reviews

Macbook reparatie: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Hoewel je werkgeheugen aan het begin misschien meer dan genoeg leek voor je dagelijkse bezigheden, worden programma’s steeds veeleisender.

Of je meer werkgeheugen nodig hebt kun je gelukkig inzien bij Macbooks bij ‘activiteitenweergave’. Klik dan op ‘geheugen’. De ‘geheugen druk’ laat zien of je meer werkgeheugen nodig hebt. Dit zie je aan de kleuren: Groen, geel, rood.

  • Groen betekent dat je genoeg werkgeheugen hebt.
  • Geel betekent dat jouw Macbook meer werkgeheugen nodig zal hebben in de nabije toekomst.
  • Rood betekent dat je Macbook nu meer werkgeheugen nodig hebt.

Of je deze test uitgevoerd hebt of niet: wil je dat je programma’s sneller en beter draaien, raden wij aan je werkgeheugen te vergroten. Wij kunnen je advies op maat geven, dat jij weet wat in jouw precieze situatie het handigst is! 

Lukt het ineens niet meer om te typen? Of zijn je toetsen dusdanig versleten door het vele gebruik dat de knoppen loslaten? 

Op zich niet verbazingwekkend, je gebruikt je toetsenbord intensief als je je Macbook gebruikt, ga maar na hoe vaak je de spatiebalk alleen al indrukt. Je toetsenbord heeft een heleboel te verduren!

Breng je Mac langs ons en wij zetten er zo een nieuw toetsenbord voor je in. 

Is je toetsenbord verder oké, maar doet ‘ie het niet door software issues? Dat is ook geen probleem, daar kunnen we je ook bij helpen!

Een beschadigde of kapotte harde schijf is te herkennen aan een aantal symptomen. Crasht je Macbook ineens vaak? Krijg je vage foutmeldingen, zijn folders ineens verplaatst, hernoemd of verwijderd? 

Als een of meer van deze issues bekend voorkomt, laat ons dan even kijken wat we voor je kunnen doen. 

Meestal is een nieuwe harde schijf de beste optie, relax… Voor de gegevens op je oude harde schijf hebben we ook iets, lees verder! 

Veelgestelde vragen over een Macbook reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

Wij zijn van mening dat elke kapotte Macbook een tweede leven in zich heeft. Een opknapbeurt zo hier en daar kan er zo voor zorgen dat jij jouw Macbook nog een lange tijd kan gebruiken. Dus, tenzij je Macbook total-loss is, is reparatie door ons aangeraden.

No cure no pay. Wij geloven in onze skills als reparatie helden. Dat betekent dat wij ook garanties durven te geven als de reparatie niet slaagt. 

De uitzondering op deze regel is reparatie van waterschade, gezien deze niet alleen erg tricky is, maar ontzettend tijdsintensief.  

Ja, wij hebben zeker een aantal garanties. Wij waarderen jouw vertrouwen, daarom hier alvast een aantal The Fixables beloftes.

✔ Geen onderzoekskosten, geen geld kwijt aan advies. Gewoon oprecht advies, geheel vrijblijvend. 

✔ Voor bijna alle reparaties geldt no cure no pay. Op waterschade na geldt dat reparaties die niet gelukt zijn standaard €0,- kosten. 

✔ Uitsluitend Apple onderdelen van de hoogste kwaliteit, je MacBook zal aanvoelen zoals voorheen.

✔ Transparantie. Wij vertellen je de duur en prijs van de reparatie vooraf. Gaan wij over de prijs heen? Soms moet het voor een goede reparatie, maar wij betalen het verschil voor jou, jij betaalt niets extra.

✔ 6 maanden garantie op alles omtrent de reparatie. Is er iets niet oké? Mankeert er wat, of ben je gewoonweg niet content? Kom gerust weer langs, wij stoppen pas als jij tevreden bent!

Je hebt vast een redelijk bedrag neergelegd bij de aanschaf van je Macbook. Om meer uit je investering te halen kun je beter kiezen voor reparatie, gezien je met een refurbished Macbook zo weer een jaar of wat vooruit kan. 

Mocht jij een nieuwe computer op het oog hebben? Geef je Mac dan alsnog een tweede leven door hem te laten fixen, refurbishen en hem door te verkopen! 

Er is een grote vraag naar refurbished Apple computers en Macbooks. 

Jij kunt dus jouwe verkopen voor een mooi bedrag en iemand anders blij maken met jouw oude Macbook. Win-win, toch? 

Dat ligt aan wat er gerepareerd moet worden. Om het jou zo overzichtelijk mogelijk te maken heb je hier een prijslijst.

Net als de prijs, hangt de duur van de reparatie af van wat er aan mankeert. Je kunt bij de meeste reparaties ervan uitgaan dat we er niet al te lang mee bezig zijn, een half uurtje. Jij kunt ondertussen genieten van onze super lekkere koffie of een bakkie thee.