Computer reparatie: kies jouw type/merk

The Fixables regelt jouw computer reparatie, van  je laptop scherm vervangen tot je harde schijf vervangen of je laptop accu vervangen. Kom langs zonder afspraak en wij regelen het voor je!

Reparaties
Reparaties
Reparaties

Kies jouw computer reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Onze service opties voor jouw computer reparatie

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je computer zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je computer wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Je computer gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Je computer dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Computer reparatie: snel, deskundig en betrouwbaar

Hier staan wij klaar om jou met enthousiasme en oprechtheid van dienst te zijn.

The Fixables fixen je telefoon, maar we zijn ook heel goed in het maken van computers, laptop, Macbooks en iMacs. Moet jij jouw computer laten repareren? Heeft jouw Macbook waterschade? Kom eens bij ons langs en dan zorgen wij ervoor dat jij jouw geliefde computer weer zo goed als nieuw is!

Dezelfde dag gefikst

De meeste computer reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw computer na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Repair stores

We are only one step away

Wij helpen je graag uit de brand met jouw pc reparatie. Van een laptop scherm reparatie tot een harde schijf vervangen. Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebeschrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden
Routebechrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden

Computer reparatie: andere reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Je werkgeheugen, ook wel je RAM genoemd, maakt uit hoe veel je computer op een gegeven moment kan draaien. Werk je met zware programma’s, zoals videobewerking, of houd je van games? Dan is een boost aan je werkgeheugen helemaal geen gek idee. Wil je gewoon dat je computer wat sneller draait? Nou, dan geldt hetzelfde. Extra werkgeheugen zorgt voor een lekker snel draaiende computer!

Je hebt het misschien niet altijd door, maar je toetsenbord heeft een hoop te verduren. Al dat typen kan op termijn gevolgen hebben voor de toetsen op je toetsenbord. Vooral je spatiebalk heeft het zwaar te verduren.

Het hevige gebruik van je toetsenbord kan ervoor zorgen dat je toetsen eraf vallen, of dat ze niet meer reageren als je ze aanraakt. Super irritant, natuurlijk. 

Gelukkig zijn daar de reparatie helden van The Fixables om je toetsenbord weer helemaal nieuw, ready & able te maken. Kun jij de komende jaren weer hele boekdelen schrijven!

Je HDD, oftewel Hard Disk Drive en SSD, een Solid State Drive, zijn van die essentiële onderdelen waar je computer echt niet zonder kan. 

Een kapotte harde schijf komt vaak door lang gebruik, maar is altijd een kans gebonden. Sommige harde schijven gaan jaren en jaren mee zonder enige problemen, anderen hebben pech en zitten na 2 jaar ineens met een kapotte harde schijf. 

Je herkent een kapotte harde schijf aan computer crashes, als je folders opeens verplaatst, hernoemd of verdwenen zijn en als je vage foutmeldingen krijgt. 

Veelgestelde vragen over een computer reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

Als je computer nog te redden is, raden wij vrijwel standaard aan om hem te laten repareren. Waarom? Gerepareerde computers gaan vaak nog een hele tijd mee, kun jij voorlopig vooruit. Daarbij is jouw computer veel geld waard als ‘ie goed functioneert, mocht je hem ooit willen doorverkopen als jij een nieuwe wilt. 

Dan heb jij geen kosten aan de reparatie. Het is al vervelend genoeg dat je computer het niet gered heeft, wij zullen dan niet ook nog kosten in rekening brengen.

Voor gevallen ‘mission failed’ met waterschade rekenen we €100,- omdat proberen waterschade te fixen een enorme klus is dat veel tijd in beslag neemt.

Uiteraard! Wij zijn dapper genoeg om jou de zekerheid te geven dat jouw computer bij ons in goede handen is. 

✔ Geen kosten vooraf. Als jij vragen hebt aan ons over je device of je zoekt deskundig advies, dan geven we die gewoon zonder kosten. Da’s wel zo netjes.

No cure no pay. Fixen wij jou probleem niet voor je? Heb je bij ons geen kosten. (uitzondering reparaties van waterschade)

✔ Uitsluitend de beste onderdelen die rechtstreeks van de fabriek komen. Zo blijft je computer waardevol en kwalitatief hoogstaand. 

✔ Transparantie. Voor wij aan de slag gaan weet jij al wat het gaat kosten en we houden ons aan deze prijs. Duurt de reparatie langer, valt het duurder uit dan gedacht? Soms moet dat, maar die extra kosten zijn voor ons! 

✔ Garantie. Van begin tot eind, van onderdelen tot servicekosten, alles is tot 6 maanden na de reparatie gegarandeerd. 

Is iets niet goed en ben je niet content, horen we het graag van je! Kom terug naar de store en we komen er samen uit.

Het is altijd zonde om je computer weg te gooien als ‘ie nog te fixen is. Ten eerste heb je een aardig vermogen neergelegd bij de aanschaf van je apparaat, je wilt vast waar voor je geld. Je pc kan nog een hele tijd mee als hij een opknapbeurt heeft gehad. Was je al een tijdje toe aan een nieuwe laptop? Dan is het alsnog handig om je oude te laten fixen. Waarom? Omdat er een grote vraag is naar werkende tweedehands computers. Kun jij iemand blij maken met een echte computer en heb jij alvast een groot deel van je nieuwe device alvast gedekt! 

Naast alle geldbesparende redenen heb je ook een milieuaspect. Er gaan een hoop zeldzame metalen in jouw apparaat, die onder matige omstandigheden worden gewonnen. In Afrika wordt er bijvoorbeeld aan de lopende band jungle gekapt om metalen als coltan te winnen.

De kosten van een reparatie ligt aan wat er vervangen moet worden en hoe lang we hiermee bezig zijn. Om het jou wat makkelijker te maken heb je hier een overzicht van de prijzen van computer reparaties! 

Meestal niet al te lang. De meeste reparaties die wij uitvoeren zijn dezelfde dag klaar. Reparaties van waterschade nemen meer tijd in beslag. Je moet hier doorgaans op 5 werkdagen voordat het apparaat weer volledig hersteld is.