LAPTOP REPARATIE: SNEL, DESKUNDIG & BETROUWBAAR

Heb je een probleem met je laptop? Relax, it’s only broken. We kunnen vrijwel alle iMac reparaties uitvoeren. No cure, no pay. Omdat jouw laptop je dierbaar is, geeft The Fixables je de beste service, zodat jij met een gerust hart je device naar ons toe kan brengen. Weet je niet zeker of iets kapot is, wil je advies? Geen probleem, wij onderzoeken je apparaat geheel vrijblijvend voor je en komen met advies op maat. Mocht je device aan reparatie toe zijn, weet jij vooraf hoe lang het zal duren en hoeveel de reparatie zal kosten. Gaan wij over het afgesproken bedrag heen? Dan betalen wij het verschil!

VEELGESTELDE VRAGEN OVER LAPTOP REPARATIE

Bij The Fixables geven we een apparaat niet snel op. Meestal zijn reparaties prima uit te voeren en dan kan je laptop zo weer een aantal jaren mee. Tevens kost het een stuk minder om je laptop te laten repareren dan een nieuwe te kopen.

Dan heb je bij ons op uitzondering van waterschade repareren na geen kosten aan de reparatie. We willen dat jij ervan kunt uitgaan dat onze reparatie goed en volledig is, als wij ons niet aan deze verwachting kunnen houden balen wij hiervan en daarom hoeven we hier geen geld voor.

The Fixables bieden jou vooraf al een aantal zekerheden.

✔ Onderzoek is gratis. Gewoon deskundig onderzoek en advies op maat, geheel vrijblijvend.

✔ Voor reparaties op waterschade na geldt no cure no pay. Dat betekent op vrijwel alle reparaties die niet lukken een prijskaart van €0,- hangt.

✔ Uitsluitend gebruiken we Apple onderdelen van de hoogste kwaliteit.

✔ Transparantie. We spreken samen af wat de reparatie gaat kosten voor jou. Soms gaan wij over deze prijs heen, maar relax! Wij coveren die extra kosten voor jou!

✔ 6 maanden garantie op alles van de reparatie. Mankeert er wat, of ben je gewoonweg niet content? Kom gerust weer langs, wij stoppen pas als jij tevreden bent!

Jouw laptop is vast nog redelijk prima, op dat ene mankement na. Een reparatie kan er zo voor zorgen dat je computer nog een hele tijd mee kan, dat is ook nog eens een stuk goedkoper dan een nieuwe computer.

Is je laptop echt oud en niet meer goed genoeg voor de programma’s van tegenwoordig? Dan kun je alsnog je laptop laten repareren. Je kunt je oude laptop laten opknappen en doorverkopen aan iemand die minder zware programma’s nodig heeft of je laat een aantal nieuwe onderdelen in je laptop zetten. Zo kun je met meer werkgeheugen met je oude laptop toch een heleboel nieuwe programma’s aan!

Als laatste is er ook het milieuaspect. Het kost ontzettend veel uitstoot en zeldzame materialen om jouw device te maken. Sommige metalen in jouw apparaat worden gewonnen in Afrika waardoor gigantische hoeveelheden oerbos verdwijnt. Langer doen met je devices is dus goed voor ‘t milieu.

Dat ligt aan de reparatie. The Fixables repareren alleen Apple-computers, vandaar dat de prijslijst alleen voor Macbooks en iMacs geldt.

Vele reparaties duren niet lang. Het vervangen van een onderdeel als een toetsenbord of beeldscherm is zo geregeld. Water reparaties of data recovery nemen een stuk meer tijd in beslag, houd daar dus rekening mee!