Laptop reparatie: snel, deskundig & betrouwbaar

Relax, it’s only broken…

Je laptop is je dierbaar. In veel gevallen zelfs essentieel. School, werk, ontspanning, wat dan ook, vrijwel alles gaat tegenwoordig via een device en je laptop kan dus niet missen. Als deze dan beschadigd of kapot is, heb je zo snel mogelijk een laptop reparatie nodig.  Een pc reparatie is bij ons vaak dezelfde dag nog gefixt. Dus moet je laptop batterij vervangen worden, heb je een laptop scherm reparatie nodig of heb je een ander probleem met je laptop? Kom dan snel langs in een van onze repair stores

Contact
Prijzen

Kies jouw laptop reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Onze service opties voor jouw laptop reparatie

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw laptop zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je laptop wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Je laptop gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 5 km is. Je laptop dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Laptop reparatie: kies jouw repair store

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel voor jouw gsm reparatie!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Schrijf een review
Meer reviews

Laptop reparatie: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Programma’s worden steeds zwaarder, games al helemaal. Is jouw laptop’s werkgeheugen niet meer zo up-to-date met de huidige programma’s? Relax, wij kunnen je werkgeheugen vergroten, zodat jij met dezelfde computer veel zwaardere programma’s kunt draaien! Handig, toch? 

Wat je ook doet met je laptop, je gebruikt je toetsenbord veel, elke knop op je laptop heb je al duizenden keren ingedrukt en uiteindelijk slijt dat, of vallen de toetsen eraf. Tja, da’s lastig, ineens bijvoorbeeld geen letter ‘d’ meer. 

Gelukkig hebben wij toetsenborden op voorraad die wij er zo voor jou op je laptop zetten. Kun jij weer jaren vooruit. 

Een beschadigde of kapotte harde schijf is te herkennen aan de volgende symptomen: Crasht je laptop ineens vaak? Krijg je vreemde errors, zijn folders ineens verplaatst, hernoemd of verwijderd? 

Als een of meer van deze bekend voorkomt, laat ons dan even kijken wat we voor je kunnen doen. Wij kunnen je voorzien van een nieuwe harde schijf! 

Veelgestelde vragen over een laptop reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

Bij The Fixables geven we een apparaat niet snel op. Meestal zijn reparaties prima uit te voeren en dan kan je laptop zo weer een aantal jaren mee. Tevens kost het een stuk minder om je laptop te laten repareren dan een nieuwe te kopen.

Dan heb je bij ons op uitzondering van waterschade repareren na geen kosten aan de reparatie. We willen dat jij ervan kunt uitgaan dat onze reparatie goed en volledig is, als wij ons niet aan deze verwachting kunnen houden balen wij hiervan en daarom hoeven we hier geen geld voor.

Jazeker! The Fixables willen jouw vertrouwen belonen door goede service te bieden, garanties horen daar natuurlijk bij. 

✔ Geen onderzoekskosten en gewoon oprecht advies, geheel vrijblijvend. 

No cure no pay. Op waterschade na geldt dat reparaties die niet gelukt zijn standaard €0,- kosten. 

✔ Uitsluitend gebruiken we onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat je laptop weer een lange tijd mee kan.

✔ Transparante werkwijze. Wij vertellen je de duur en prijs van de reparatie vooraf. Gaan wij over de prijs heen? Kan soms gebeuren. Relax, wij betalen het verschil voor jou, jij betaalt niets extra.

✔ 6 maanden garantie op alles omtrent de reparatie. Is er iets niet oké? Mankeert er wat, of ben je gewoonweg niet content? Kom gerust weer langs, wij stoppen pas als jij tevreden bent!

Jouw laptop is vast nog redelijk prima, op dat ene mankement na. Een reparatie kan er zo voor zorgen dat je computer nog een hele tijd mee kan, dat is ook nog eens een stuk goedkoper dan een nieuwe computer.

Is je laptop echt oud en niet meer goed genoeg voor de programma’s van tegenwoordig? Dan kun je alsnog je laptop laten repareren. Je kunt je oude laptop laten opknappen en doorverkopen aan iemand die minder zware programma’s nodig heeft of je laat een aantal nieuwe onderdelen in je laptop zetten. Zo kun je met meer werkgeheugen met je oude laptop toch een heleboel nieuwe programma’s aan! 

Als laatste is er ook het milieuaspect. Het kost ontzettend veel uitstoot en zeldzame materialen om jouw device te maken. Sommige metalen in jouw apparaat worden gewonnen in Afrika waardoor gigantische hoeveelheden oerbos verdwijnt. Langer doen met je devices is dus goed voor ‘t milieu. 

Dat ligt aan de reparatie. The Fixables repareren alleen Apple-computers, vandaar dat de prijslijst alleen voor Macbooks en iMacs geldt.

Vele reparaties duren niet lang. Het vervangen van een onderdeel als een toetsenbord of beeldscherm is zo geregeld. Water reparaties of data recovery nemen een stuk meer tijd in beslag, houd daar dus rekening mee!