Relax, it’s only broken…

Heb je een probleem met je iMac? Relax, it’s only broken. We kunnen vrijwel alle iMac reparaties uitvoeren. No cure, no pay. Omdat jouw iMac je dierbaar is, geeft The Fixables je de beste service, zodat jij met een gerust hart je device naar ons toe kan brengen. Weet je niet zeker of iets kapot is, wil je advies? Geen probleem, wij onderzoeken je apparaat geheel vrijblijvend voor je en komen met advies op maat. Mocht je device aan reparatie toe zijn, weet jij vooraf hoe lang het zal duren en hoeveel de reparatie zal kosten. Gaan wij over het afgesproken bedrag heen? Dan betalen wij het verschil!

iMac reparatie: kies jouw repair store

In deze steden hebben wij winkels

Store
Store
Store
Store

Kies jouw iMac reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Onze vanaf prijzen

De vanaf prijzen van de meest voorkomende iMac problemen en reparaties kun je hier vinden.

Voor iedere reparatie zullen we eerst een prijsopgave geven omdat er veel verschillen bestaan tussen de modellen. Dus neem altijd vooraf even met ons op of kom langs! Hieronder vind je ter referentie een overzicht van de vanaf prijzen van een selectie van de reparaties die wij uitvoeren.

prijzen
Gebarsten glas vervangen iMac: vanaf €150
Display vervangen iMac Retina: vanaf €550
Vervang batterij: vanaf €89
Harddisk- en softwarerecovery: vanaf €49
Uitbreiding werkgeheugen: vanaf €49
Vervangen Harddisk HDD: vanaf €100
Vervangen Harddisk SDD: vanaf €150

Onze service opties

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je iPhone zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is. Bij een iPhone met waterschade is haast geboden.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 5 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Schrijf een review
Meer reviews

Veelgestelde vragen over een iMac reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

Als je jouw iMac nog wilt gebruiken, is het natuurlijk aan te raden om hem te laten fixen. Als je op zoek bent naar een nieuwe computer, kun je er alsnog voor kiezen om je iMac te laten repareren. Waarom? 

Er is een grote markt voor refurbished Apple-computers. Jij kunt iemand dus blij maken met jouw iMac en er zelf ondertussen nog een mooi bedrag voor vangen! 

We gaan altijd tot het uiterste om jouw device geheel gefixt weer terug te geven. Jij hebt een verwachting als je bij ons een reparatie aangaat. Lukt het ons niet hieraan te voldoen, hoeven wij hier geen geld voor.

Waterschade is de uitzondering op deze regel. 

The Fixables bieden jou vooraf al een aantal zekerheden.

✔ Onderzoek is gratis. Gewoon deskundig onderzoek en advies op maat, geheel vrijblijvend. 

✔ Voor reparaties op waterschade na geldt no cure no pay. Dat betekent op vrijwel alle reparaties die niet lukken een prijskaart van €0,- hangt. 

✔ Uitsluitend gebruiken we Apple onderdelen van de hoogste kwaliteit.

✔ Transparantie. We spreken samen af wat de reparatie gaat kosten voor jou. Soms gaan wij over deze prijs heen, maar relax! Wij coveren die extra kosten voor jou!

✔ 6 maanden garantie op alles van de reparatie. Mankeert er wat, of ben je gewoonweg niet content? Kom gerust weer langs, wij stoppen pas als jij tevreden bent!

Apple producten staan niet bekend om hun lage aanschafprijs. Jij wilt natuurlijk het meeste uit je investering halen, waardoor reparatie een stuk aantrekkelijker is dan de aanschaf van een nieuwe. Jouw iMac kan met een reparatie zo weer een hele tijd mee, geen probleem! 

Ziet de nieuwe iMac er toch iets te nice uit om te laten staan? Dat kan natuurlijk, laat jouw oude dan alsnog fixen. Op deze manier behoudt ‘ie de waarde en kun jij hem voor een mooi bedrag doorverkopen!

De prijs hangt af van de reparatie. Relax, we maken het je makkelijk, hier heb je een prijslijst met onze iMac reparaties. 

Tsja, het antwoord is hetzelfde als bij de prijs: Het ligt aan de reparatie. Sommige reparaties zijn binnen een uur gepiept, andere kunnen dagen duren. We zullen je vooraf natuurlijk een indicatie geven van de duur van jouw reparatie, dan weet je waar je aan toe bent!