IMAC REPARATIE: SNEL, DESKUNDIG & BETROUWBAAR

Heb je een probleem met je iMac? Relax, it’s only broken. We kunnen vrijwel alle iMac reparaties uitvoeren. No cure, no pay. Omdat jouw iMac je dierbaar is, geeft The Fixables je de beste service, zodat jij met een gerust hart je device naar ons toe kan brengen. Weet je niet zeker of iets kapot is, wil je advies? Geen probleem, wij onderzoeken je apparaat geheel vrijblijvend voor je en komen met advies op maat. Mocht je device aan reparatie toe zijn, weet jij vooraf hoe lang het zal duren en hoeveel de reparatie zal kosten. Gaan wij over het afgesproken bedrag heen? Dan betalen wij het verschil!

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN IMAC REPARATIE

Als je jouw iMac nog wilt gebruiken, is het natuurlijk aan te raden om hem te laten fixen. Als je op zoek bent naar een nieuwe computer, kun je er alsnog voor kiezen om je iMac te laten repareren. Waarom?

Er is een grote markt voor refurbished Apple-computers. Jij kunt iemand dus blij maken met jouw iMac en er zelf ondertussen nog een mooi bedrag voor vangen!

We gaan altijd tot het uiterste om jouw device geheel gefixt weer terug te geven. Jij hebt een verwachting als je bij ons een reparatie aangaat. Lukt het ons niet hieraan te voldoen, hoeven wij hier geen geld voor.

Waterschade is de uitzondering op deze regel.

The Fixables bieden jou vooraf al een aantal zekerheden.

✔ Onderzoek is gratis. Gewoon deskundig onderzoek en advies op maat, geheel vrijblijvend.

✔ Voor reparaties op waterschade na geldt no cure no pay. Dat betekent op vrijwel alle reparaties die niet lukken een prijskaart van €0,- hangt.

✔ Uitsluitend gebruiken we Apple onderdelen van de hoogste kwaliteit.

✔ Transparantie. We spreken samen af wat de reparatie gaat kosten voor jou. Soms gaan wij over deze prijs heen, maar relax! Wij coveren die extra kosten voor jou!

✔ 6 maanden garantie op alles van de reparatie. Mankeert er wat, of ben je gewoonweg niet content? Kom gerust weer langs, wij stoppen pas als jij tevreden bent!

Apple producten staan niet bekend om hun lage aanschafprijs. Jij wilt natuurlijk het meeste uit je investering halen, waardoor reparatie een stuk aantrekkelijker is dan de aanschaf van een nieuwe. Jouw iMac kan met een reparatie zo weer een hele tijd mee, geen probleem!

Ziet de nieuwe iMac er toch iets te nice uit om te laten staan? Dat kan natuurlijk, laat jouw oude dan alsnog fixen. Op deze manier behoudt ‘ie de waarde en kun jij hem voor een mooi bedrag doorverkopen!

De prijs hangt af van de reparatie. Relax, we maken het je makkelijk, hier heb je een prijslijst met onze iMac reparaties.

Tsja, het antwoord is hetzelfde als bij de prijs: Het ligt aan de reparatie. Sommige reparaties zijn binnen een uur gepiept, andere kunnen dagen duren. We zullen je vooraf natuurlijk een indicatie geven van de duur van jouw reparatie, dan weet je waar je aan toe bent!