Huawei reparatie Bussum: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Voor alle Huawei reparaties in Bussum en omstreken als Naarden en Hilversum kun je bij The Fixables terecht! Wij regelen jouw Huawei reparatie Bussum. Ben jij op zoek naar een Huawei P30 reparatie of een Huawei P Smart 2020? Kom dan langs zonder afspraak! Wij zijn gevestigd aan de Kapelstraat 3. Van maandag kun je bij ons terecht van 10:30 tot 18:00 uur, van dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Contact
Prijzen

Prijzen Huawei reparatie Bussum

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties vind je hier

Huawei reparatie Bussum

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel! Wij regelen jouw Huawei scherm reparatie en vervangen de batterij van ieder Huawei model. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken of langs komen in de winkel zonder afspraak!

Routebeschrijving
Openingstijden

Huawei reparatie service van The Fixables Bussum

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste Huawei reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw Huawei na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw Huawei reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Waarom je zou moeten kiezen voor The Fixables Bussum?

Nu vraag je je natuurlijk af: Waarom The Fixables?
Ten eerste zijn The Fixables uitgekozen door Huawei om reparaties uit te voeren. Wij hebben daarom de originele onderdelen en als jouw Huawei telefoon nog garantie heeft, zijn de reparaties bij The Fixables wellicht gratis! Verder bieden The Fixables jou heel veel garanties. Gratis onderzoek en advies, no cure no pay, tot 6 maanden garantie na de reparatie, wat wil je nog meer?

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je iPhone zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is. Bij een iPhone met waterschade is haast geboden.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je Huawei wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Je Huawei gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Je Huawei dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Huawei reparatie Bussum: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Als je een nieuwe Huawei hebt en je je gegevens van je oude toestel wil overzetten, is dat zo geregeld! Huawei heeft hiervoor de ‘Huawei Phone Clone’ app. Je opent de app op beide toestellen, scant de QR code op je oude telefoon en het downloaden start vanzelf. Als je er niet uitkomt, geen probleem, The Fixables helpen je graag!

Als je je Huawei hebt laten vallen, of als ‘ie net even te lang in de volle zon heeft gelegen, kan je camera beschadigen. Je lens kan breken, of de warmte van het zonlicht kan ten koste gaan van de sensoren in je lens. 

Check even of je camera kapot is door een foto te maken van een vlak oppervlakte. Oneffenheden kun je dan makkelijk zien.Is je Huawei camera kapot? Relax, wij kunnen ‘m voor je vervangen! Zowel voor- als achtercamera’s zijn zo gefixt. 

Hallo? Hoor je mij? Wacht, ik bel je even terug…. Nee, ik hoor je nog steeds niet… 

Vat dit jouw laatste telefoongesprek goed samen? Dan moet je even kijken naar je speaker. Is ‘ie vies? Maak ‘m even schoon met een borsteltje. 

Helpt het schoonmaken niet? Breng je telefoon dan even langs, wij weten er wel raad mee! 

Het lijkt misschien of systeemupdates niet veel verschil maken, maar het is ontzettend belangrijk voor de veiligheid van je device dat je deze updates wel uitvoert. Mocht het zo zijn dat je meerdere updates geskipt hebt, dan is het het handigst om je device opnieuw te installeren. 

Als je wilt, willen wij dit voor je doen en beloven we je dat je je data behoudt!

Is je Huawei gecrasht, zit ‘ie in een loop, of is er een andere reden dat je niet meer bij je data kan? Breng je device dan even langs. Data recovery is een tijdrovende klus, maar onze reparatiehelden zullen tot het uiterste gaan om jouw waardevolle gegevens weer terug te krijgen!

Veelgestelde vragen over een Huawei reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

Wanneer je device nog te fixen is, vinden wij het altijd beter om je device te laten repareren. Of jij hem houdt of niet, als ‘ie opgeknapt is gaat ‘ie nog een prima tijd mee, zo verleng je zijn levensduur. 

Check altijd even of je telefoon nog garantie heeft, dan zijn reparaties gratis!

Als je reparatie niet voor waterschade was, betaal je bij ons altijd een vast bedrag voor niet-geslaagde reparaties: €0,-. 

Wij balen er net zo van als jij als een reparatie niet lukt, we hoeven er daarom dan ook geen vergoeding voor.

We zouden geen helden zijn als we geen garanties zouden bieden! 

✔ Geen onderzoekskosten of betaald advies. Kom langs, geheel vrijblijvend.

✔ Bijna altijd No cure no pay. Geen kosten voor mislukte reparaties, behalve voor reparaties van waterschade.

✔ De beste, originele onderdelen voor jouw Huawei

✔ Geen extra kosten achteraf. Wij vertellen je de prijs van een reparatie en zullen daar niet overheen gaan. Het kan zijn dat een reparatie duurder uitvalt, die extra kosten zijn voor ons, altijd. 

✔ We garanderen alles met betrekking tot de reparatie tot 6 maanden erop. 

Dit houdt in de servicekosten, onderdelen, alles. 

Mocht er iets aan te merken zijn, wat dan ook, kom vooral langs de store, we komen er samen wel uit.

Dat ligt aan de reparatie en welk model je hebt. Om jou een goede indicatie te geven heb je hier ons overzicht van reparaties, modellen en de bijbehorende prijs! 

De meeste reparaties nemen niet meer dan een uur in beslag, vaak rond de 30 minuten. Het ligt aan de reparatie. Een onderdeel van je device vervangen kost niet veel tijd, maar bijvoorbeeld waterschade of data terugwinnen kost veel meer tijd. 

Check ten eerste even of jouw Huawei device nog garantie heeft. Als dit het geval is, kun je hem bij ons langsbrengen en is de reparatie wellicht gratis! 

Garantie of niet, jouw Huawei heeft alles wat je in een telefoon nodig hebt en het zal zeker nog een hele tijd meegaan als je hem af een toe een opknapbeurt geeft. Ben je toe aan een nieuwe telefoon? Prima! Waarom zou je dan je oude nog repareren? Heeft geen zin, toch? Nou… Je kunt natuurlijk ook je oude refurbishen en doorverkopen! Goed-werkende telefoons zijn nog zeker wat waard, jij kunt je oude doorverkopen en alvast een deel van je nieuwe bekostigen!