Openingstijden Bussum

  • maandag 10:30-18:00
  • dinsdag 09:30-18:00
  • woensdag 09:30-18:00
  • donderdag 09:30-18:00
  • vrijdag 09:30-18:00
  • zaterdag 10:00-17:00
  • zondag gesloten

Telefoon reparatie Bussum

Op zoek naar telefoon scherm reparatie? Wil je je telefoon batterij vervangen? Voor iedere telefoon reparatie Bussum staan The Fixables voor je klaar! Je kan bij ons terecht voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie, Huawei reparatie, maar ook voor de minder bekende merken. Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Telefoon reparatie Bussum: snel, deskundig en betrouwbaar

Voor een telefoon reparatie Bussum kun je altijd bij The Fixables terecht! Onze reparatie helden zijn te vinden op de Kapelstraat 3. We zijn op maandag geopend van 10:30 tot 18:00 uur, van dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Op zondagen komen onze gsm reparatie helden tot rust.

Veel gestelde vragen over een telefoon reparatie Bussum

Als je telefoon niet total-loss is, is het aan te raden hem te repareren. Je kunt vaak nog lang doen met je toestel als hij een opknapbeurt heeft gehad. Je device gaat ook flink omhoog in waarde als je hem laat opknappen. Dus mocht je een nieuwe telefoon willen, kun je hem voor een aardig bedrag doorverkopen.

We beloven je dat onze reparatie helden hun uiterste best doen om je telefoon te fixen, maar we zijn geen tovenaars. Soms lukt het niet om je toestel na behoren te maken. Dan heb jij in ieder geval geen kosten aan de reparatie (met uitzondering van waterschade).

Uiteraard. Jij vertrouwt ons toe met je toestel, daar moeten wij verantwoordelijk mee omgaan. Daarom bieden wij de volgende garanties:

✔ No cure, no pay. Dit houdt in dat we geen onderzoekskosten rekenen, en op waterschade na, reparaties die niet gelukt zijn jou geen cent kosten.

✔ Kwaliteit op 1. Wij gebruiken de beste onderdelen, zodat je telefoon de originele onderdelen behoudt ten behoeve van waarde als functionaliteit.

✔ Vooraf transparantie, achteraf geen verrassingen. Je weet wat de reparatie gaat kosten en zal achteraf niet opeens meer hoeven te betalen.

✔ We garanderen alles met betrekking tot de reparatie tot 6 maanden.

Dit betekent dat op zowel de reparatie als de onderdelen garantie zit.

Mocht er dan toch iets zijn waar jij niet content mee bent? Geen probleem! Kom langs en leg uit wat er mankeert, we komen er samen wel uit!

Tja, dat is moeilijk te zeggen. Wij weten niet welk toestel jij hebt en wat er aan mankeert. Gelukkig hebben wij een mooi overzicht van toestel + reparatie, dat jij meteen weet waar je aan toe bent! Zie hier voor Iphone reparatie, Samsung reparatie, Huawei reparatie, Sony reparatie, LG reparatie en Oneplus reparatie.

Mocht de reparatie niet slagen (op reparaties van waterschade na), zijn de kosten in ieder geval €0,-.

Vaak niet al te lang. Je telefoon reparatie zal meestal binnen een uur wel gefixt zijn. Je kunt ondertussen bij ons wachten onder het genot van een warme drank, of ga even de buurt verkennen.

Waar voor je geld is het kortste antwoord. Je hebt waarschijnlijk flink wat geld neergelegd voor je device en het kost natuurlijk een stuk minder om je telefoon te laten maken dan je toestel wegdoen en een nieuwe kopen. Je telefoon kan zo nog een jaar of wat mee als je hem onderhoudt.