Hoe het allemaal begon !

We believed that we could make impact

Welkom bij The Fixables! Dit is ons verhaal en we hopen je er ook enthousiast mee te maken. Wij zijn in 2012 begonnen met het oplossen van problemen die op dat moment niemand bereid of in staat was om goed op te lossen. Wij waagden de sprong in het diepe! En nu 8 jaar later staan wij bekend als dé duurzame specialist op het gebied van reparatie en onderhoud van smart devices in Nederland. Waarom? Omdat een ding niet veranderd is; persoonlijke aandacht voor jou als klant staat nog steeds centraal.

Inmiddels hebben meer dan 65.000 klanten hun (connectie)problemen door ons naar tevredenheid laten oplossen. We zijn momenteel gevestigd in vier steden: en Bussum. We bedienen ook B2B-klanten waarvoor we smart device reparaties verzorgen. En wij willen meer! Wij hebben als ambitie om de grootste nationale reparatie retailer van Nederland te worden en daarnaast hebben we ook plannen om ons aanbod uit te breiden naar andere Europese landen.Dus als je ons nog niet zo goed kent, dan gaat dat zeker veranderen in de komende jaren!

Misie

Onze persoonlijke smart devices hebben op een fascinerende manier een rol ingenomen in ons dagelijkse leven en zijn een verlengstuk geworden van onze persoonlijkheid. In een wereld waar we voortdurend in verbinding staan met anderen niet meer weg te denken is uit ons dagelijks leven en van levensbelang lijkt, voelt geen toegang meer hebben tot waardevolle data, plotseling niet meer bereikbaar zijn en een ander niet kunnen bereiken rampzalig. Dat begrijpen we heus wel. En dat is dan ook precies de reden waarom wij er voor je zijn: The Fixables.

Visie

We zijn geboren fixers. We doen het snel en goed, dat blijkt. We worden gezien als de meest ervaren en betrouwbare Apple, Huawei, Samsung reparatie- en serviceprovider in Nederland. Onze medewerkers zijn deskundig, geduldig en benaderbaar. We nemen de tijd om te luisteren en onze klanten objectief te adviseren. Onze klanten komen niet voor verrassingen te staan. Er is hulp aanwezig, van software-updates tot gegevensherstel, van gebarsten schermen tot gebroken dromen. We repareren, maar we verkopen ook accessoires, gadgets en refurbished devices.

Belangrijke momenten tot nu toe

 • Repair store Amsterdam

  28-09-2012

  Opening van de eerste winkel in september.

 • Repair store Utrecht

  4-06-2014

  Opening tweede winkel in juni.

 • Repair store Bussum

  12-06-2014

  Opening derde winkel in december.

 • Repair store Rotterdam

  16-04-2014

  Opening vierde winkel in december.

 • Huawei partner

  09-02-2016

  In garantie reparaties voor Huawei klanten.

 • Jubileum

  2017

  Viering van ons 5-jarig bestaan.

 • The Fixables Academy

  21-09-2019

  De eerste deelnemers ronden succesvol onze opleiding af.

 • Nieuwe website

  24-11-2020

  Lancering nieuwe huisstijl en website.

Kernwaarden

Our guiding principles

Op onze unieke Fixables manier gekenmerkt door vertrouwen, authenticiteit en betrokkenheid fixen wij je smart devices en zorgen wij ervoor dat jij weer snel in verbinding staat met de rest van de wereld. En met dát wat voor jou belangrijk is.Dus maak je niet langer druk want het oplossen van de ramp die jou is overkomen, is voor ons de belangrijkste prioriteit. Zo zorgen wij er samen voor dat je toch nog een goede dag hebt!

Vertrouwen

Vertrouwen, het wordt zo makkelijk gezegd maar het is meer dan een woord of enkel een belofte. Het is emotie, een gevoel, een daad en het belangrijkste: het is wederkerend. Vertrouwen is een belangrijke motivatie voor The Fixables. In een omgeving waar mensen zich snel veilig en thuis voelen, kunnen onze medewerkers groeien en in hun kracht gezet worden, ieder op hun eigen manier. Voor onze medewerkers willen we de beste werkgever zijn. Ook voor onze klanten is dit vertrouwen essentieel; het mobiele device is een verlengde van hun identiteit. Onze klanten willen zien en begrijpen wat ermee gebeurd en er zeker van zijn dat ze het in betrouwbare handen achterlaten. Voor onze klanten willen wij de meest betrouwbare dienstverlener zijn. The Fixables werken samen met diverse partners. Ook voor deze samenwerking is vertrouwen een belangrijk uitgangspunt; we werken met elkaar aan gezamenlijke doelstellingen en niet tegen elkaar voor persoonlijk gewin.

Authenticiteit

De enige manier om een verschil te kunnen maken is volgens ons door jezelf te zijn. We zijn onszelf en wij doen ons niet anders voor dan wie we zijn. Deze ruimte geven wij ook aan onze medewerkers, klanten en partners. We accepteren het goede in elkaar maar ook de imperfecties en eigenaardigheden. Wij stimuleren medewerkers om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. We zetten in op de kracht van het collectief en benutten een ieders potentie. Daar hebben we allemaal wat aan. Wij zien authenticiteit als een kracht. Door authentiek te zijn naar onze klanten, ervaren zij een oprecht persoonlijke benadering in plaats van het standaard plaatje. Hiermee leveren we toegevoegde waarde aan onze klanten. In het aangaan van relaties met business partners denken we mee, maar blijven we trouw aan onze eigen principes. Wij staan voor wat we doen en waar we in geloven.

Betrokkenheid

Dat wat wij doen, doen we goed. Elke dag opnieuw werken we met volle inzet, passie en overtuiging vanuit onze kwaliteiten en professionaliteit aan het oplossen van de problemen van onze klanten. We geven niet snel op en ook wanneer het moeilijk wordt nemen wij onze verantwoordelijkheid. Als The Fixables weten wij dat wij samen meer kunnen dan alleen en we ondersteunen elkaar, onze klanten en partners waar nodig. Het fixen van een smart device is slechts een onderdeel van ons werk. Het verschil maken wij, door het tonen van oprechte interesse en door ons te verplaatsen in de ander. Waar mogelijk houden wij rekening met dat wat iemand op dat moment nodig heeft; een kop koffie, een grapje, duidelijkheid, een luisterend oor of gewoon een goede fix! Wij zorgen er altijd voor dat onze klant met een glimlach afscheid neemt van The Fixables. Dat kan alleen maar als onze medewerkers zich betrokken voelen en elke dag met trots en plezier hun werk doen.