Eerste hulp bij waterschade

We are here to rescue you

Wat een ellende als je smartphone, tablet, laptop of desktop met water (of koffie, thee of ander vocht) in contact is gekomen! Waterschade kan fataal zijn voor je device. Een iPhone waterschade reparatie, Samsung waterschade reparatie, Huawei waterschade reparatie? Wij hebben het dezelfde dag gefixt. Maar ook een MacBook waterschade reparatie regelen wij. Kom zo snel mogelijk langs in een van onze repair stores.

De verleiding om te kijken of ie het nog doet is groot, maar ook een groot gevaar. Als je personal smart device nat is en weer aangaat dan kan je je voorstellen dat er kortsluiting ontstaat en er van alles binnenin het toestel kapot gaat door corrosie op bijvoorbeeld het moederbord. Wij leggen je uit wat wél de juiste stappen zijn bij waterschade…

1

Relax...& Switch off

Zet je iPhone, Samsung, Macbook of ander device uit (en ook niet meer aan!) en leg het weg. En leg je personal smart device ook niet meer aan de oplader.

2

Transfer

Zorg ervoor dat je het personal smart device zo snel mogelijk bij een van onze repair stores komt.

3

Quick and free diagnose

Wij onderzoeken eerst of het zin heeft om met jouw device aan de slag te gaan op basis van de huidige schade. Dit koppelen wij binnen 15 minuten aan je terug.

4

Relax...& Switch off

Nadat we het toestel volledig hebben gedemonteerd verwijderen we de waterschade middels reiniging onder een microscoop (indien nodig meerdere keren)

5

Transfer

Vervolgens zetten wij het toestel weer volledig in totaal en worden alle functionaliteiten uitvoerig getest

6

Quick and free diagnose

Na 3 tot 5 werkdagen maken wij jou weer blij met een goed werkend toestel!