We FIXEN snel, professioneel

en bijna alle merken

Check onze prijzen

Apple, Huawei, Samsung, One Plus

Relax...

Check onze service

No Cure No Pay

90 dagen garantie

De beste onderdelen

Transparante werkwijze

Rijst heeft nog nooit een apparaat gerepareerd!

Waterschade? Wat je moet doen en wat juist niet!
Deze iPhone 5C was in het toilet gevallen. Vervolgens 2 dagen in de rijst gelegen.
De rijst heeft de corrosie en aanslag niet verwijderd zoals je ziet. Dit levert sowieso problemen op.
Pas na een grondige schoonmaakactie is het toestel weer te gebruiken.

Wat een ellende als je smartphone met water (of ander vocht) in contact is gekomen! De verleiding om te kijken of ie het nog doet is groot, maar ook een groot gevaar. Als je toestel nat is en weer aangaat dan kan je je voorstellen dat er kortsluiting ontstaat en er van alles binnenin het toestel kapot gaat.

Wat moet je dan doen?

Laat het toestel met rust, haal zo snel mogelijk de batterij eruit als dat kan en laat ‘m met rust, sluit ook geen lader aan. Leg je toestel vooral niet in de rijst of in de gemalen koffie. Dit zijn fabeltjes, we vinden regelmatig rijst en koffie in toestellen terug. Vervolgens bevelen we je aan om je smartphone zo snel mogelijk grondig schoon te laten maken omdat waterschade op de langere termijn door kan werken. Doordat het vocht opdroogt ontstaat er vaak corrosie waardoor er kortsluiting kan ontstaan. Alleen je toestel op laten drogen heeft dus geen zin.

Voor een technische onderbouwing linken we je graag door: https://logicboardrepair.nl/vochtschade/

Breng dus je toestel snel bij ons langs. Wij hebben een speciale prijsafspraak voor waterschade. Eerst proberen we door middel van een snelle diagnose vast te stellen of het zin heeft om er mee aan de slag te gaan. Als we zien dat er al teveel schade is aangericht dan krijg je het toestel weer mee zonder kosten. Maken wij de inschatting dat het zin heeft om te gaan reinigen dan laat je het bij ons achter. Nadat we het toestel volledig hebben gedemonteerd verwijderen we de vochtschade. Vervolgens testen we het toestel uitvoerig en bouwen we het apparaat weer op. En dat kost al snel 3 tot 5 werkdagen.

Doet het toestel het daarna weer dan zijn de kosten €85,-. Voor eventueel te vervangen onderdelen laten we je vooraf weten wat de kosten zijn. Doet hij het niet ondanks onze grondige schoonmaakactie? Dan zijn de kosten €45,-. Fair deal, toch?

Bij waterschade aan je MacBook zijn de kosten óf €400,- óf €100,-. Als het lukt om je Macbook weer werkend te krijgen zijn de kosten dus sowieso €400,-. In de deze prijs zit ook het eventueel vervangen van het moederbord, batterij of het toetsenbord, behalve wanneer ook het scherm moet worden vervangen. Lukt het na alle inspanningen alsnog niet dan rekenen we sowieso €100,- omdat de demontage, onderzoek en montage al flink wat tijd in beslag nemen. Bij vochtschade in een MacBook moet je rekening houden met minimaal 7 werkdagen voor een volledig herstel.

Ook op deze reparaties geven wij 90 dagen garantie.

Wil je nog meer informatie over dit onderwerp: https://logicboardrepair.nl/vochtschade/

Rice