EERSTE HULP BIJ WATERSCHADE

WE ARE HERE TO RESCUE YOU

Wat een ellende als je smartphone, tablet, laptop of desktop met water (of koffie, thee of ander vocht) in contact is gekomen! Waterschade kan fataal zijn voor je device. Een iPhone waterschade reparatie, Samsung waterschade reparatie, Huawei waterschade reparatie? Wij hebben het dezelfde dag gefixt. Maar ook een MacBook waterschade reparatie regelen wij. Kom zo snel mogelijk langs in een van onze repair stores.

De verleiding om te kijken of ie het nog doet is groot, maar ook een groot gevaar. Als je personal smart device nat is en weer aangaat dan kan je je voorstellen dat er kortsluiting ontstaat en er van alles binnenin het toestel kapot gaat door corrosie op bijvoorbeeld het moederbord. Wij leggen je uit wat wél de juiste stappen zijn bij waterschade…

RELAX…& SWITCH OFF

Zet je iPhone, Samsung, Macbook of ander device uit (en ook niet meer aan!) en leg het weg. En leg je personal smart device ook niet meer aan de oplader.

TRANSFER

Zorg ervoor dat je het personal smart device zo snel mogelijk bij een van onze repair stores komt.

QUICK AND FREE DIAGNOSE

Wij onderzoeken eerst of het zin heeft om met jouw device aan de slag te gaan op basis van de huidige schade. Dit koppelen wij binnen 15 minuten aan je terug.

PROPER CLEAN UP

Nadat we het toestel volledig hebben gedemonteerd verwijderen we de waterschade middels reiniging onder een microscoop (indien nodig meerdere keren)

TESTEN EN TESTEN

Vervolgens zetten wij het toestel weer volledig in totaal en worden alle functionaliteiten uitvoerig getest

HAPPY YOU

Na 3 tot 5 werkdagen maken wij jou weer blij met een goed werkend toestel!

Prijzen

De prijzen van de meest voorkomende smartphone problemen en reparaties kun je hier vinden.

Wanneer je niet het exacte model weet, kun je het A-nummer vinden op de achterkant van je toestel vinden of opzoeken bij instellingen.

prijzen
Smartphone & Tablet (3-5 werkdagen):
Herstel vochtschade (zonder vervangen onderdelen): €85
Vergoeding gedane arbeid indien herstel niet mogelijk: €45
MacBook (7 werkdagen)
Herstel vochtschade (vooraf akkoord tot) €500
Vergoeding gedane arbeid indien herstel niet mogelijk €100
70%

Na waterschade herstelde smartphones & tablets

80%

Na waterschade herstelde MacBooks

70%

Na waterschade herstelde smartphones & tablets

80%

Na waterschade herstelde macbooks

Onze service opties

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je iPhone zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is. Bij een iPhone met waterschade is haast geboden.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 5 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan