MacBook Air 11” (2012-2015) BATTERIJ VERVANGEN

Maak afspraak
€ 60

MacBook Air 11” batterij vervangen? Zo geregeld!

Loopt je MacBook Air 11” batterij steeds sneller leeg? Of laad jouw batterij helemaal niet meer op? Dan is waarschijnlijk de batterij van je MacBook aan vervanging toe. Bij The Fixables kunnen we binnen no-time de batterij van je MacBook Air 11” vervangen. Voordat we dit doen zullen we jou precies op de hoogte stellen van de kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Maak online een afspraak voor het repareren van jouw MacBook Air 11” accu. Onze winkels zijn gevestigd in en Bussum. Je kan hier langskomen, maar je kan er ook voor kiezen om jouw device gratis naar ons op te sturen. Nog makkelijker!

Wij begrijpen dat je zo snel mogelijk jouw MacBook Air 11” weer wilt gebruiken. Onze specialisten voeren daarom een MacBook Air 11” batterij vervanging binnen 72 uur uit, zodat jij snel weer aan de slag kan! Twijfel je of het nodig is om de accu van je MacBook Air 11” te vervangen? Je kan bij ons altijd langskomen voor een diagnose. Zo kan er achteraf door jou bepaald worden of jij de batterij van je MacBook Air 11” wilt laten repareren bij ons.

 

Ontstaan van de batterij problemen

Loopt de batterij van je MacBook Air 11” snel leeg? Dan kan het zijn dat deze aan vervanging toe is. Je kan dit eenvoudig controleren in macOS. 

  1. Ga naar instellingen en zoek op Batterij
  2. Klik op Batterijconditie

Als de batterij aan vervanging toe is, zie je dat in dit menu. Ook zie je de Maximumcapaciteit. Bij de maximale batterijcapaciteit wordt de batterijcapaciteit van het apparaat gemeten in vergelijking met toen de batterij nieuw was.

Hoe weet je of de batterij van je MacBook kapot is?

  • 1 Je MacBook Air 11” batterij valt uit tussen de 20-30%
  • 2 Je MacBook Air 11” valt uit bij warme en koude temperaturen
  • 3 Je MacBook Air 11” accu loopt snel leeg of laadt niet meer goed op
  • 4 De accu van je MacBook Air 11” is opgezwollen en dit zorgt voor problemen met je trackpad

Ja dat kan zeker! In de meeste gevallen kunnen wij bij The Fixables jouw MacBook Air 11” batterij vervangen. Staat jouw device niet op de website? Vraag dan naar de mogelijkheden.

De prijs voor het vervangen van een MacBook Air 11” batterij hangt af van jouw model en begint bij €125. Houd daarbij in je achterhoofd dat het vervangen van een onderdeel altijd veel goedkoper is dan het aanschaffen van een nieuwe MacBook Air 11”.

Het vervangen van je MacBook MacBook Air 11” accu duurt in bijna alle gevallen maximaal 4 uur. Indien we het te vervangen onderdeel op voorraad hebben, heb je jouw MacBook Air 11” vaak dezelfde dag al terug.

Gerelateerde reparaties

Benieuwd naar waar je MacBook Air 11” (2012-2015) kan laten repareren?