MacBook Air 11” (2012-2015) TOETSENBORD REPARATIE

Maak afspraak
€ 120

Wanneer is het tijd om jouw MacBook Air 11” toetsenbord te repareren?

Werkt je MacBook Air 11” toetsenbord niet meer goed? Niets is vervelender dan een toetsenbord waarbij sommige toetsen missen of blijven hangen. Gelukkig weten onze specialisten precies welk onderdeel jij nodig hebt om jouw toetsenbord weer optimaal te laten werken. Kom langs voor een MacBook Air 11” toetsenbord reparatie!

Een MacBook Air 11” toetsenbord reparatie kan een tijdrovende klus zijn. Voor het vervangen van het toetsenbord moet in sommige gevallen de hele laptop uit elkaar gehaald worden. Onderdelen die vastgelijmd zitten, moeten ook vervangen worden. Indien het om een kleine klus gaat, kunnen we dit op locatie direct voor je regelen.

Onze locaties zijn gevestigd in , Bussum, of . Via onze website kan je een afspraak maken om langs te komen in een van onze winkels. Wil je liever jouw Macbook Air 11” opsturen voor een toetsenbord reparatie? Dat kan! Dit is zelfs gratis. Zo werkt straks jouw MacBook Air 11” toetsenbord weer als voorheen!

 

MacBook Air 11” toetsenbord reparatie buiten de garantie

Als Apple Authorised Service Provider mogen wij het toetsenbord van je MacBook Air 11” vervangen tijdens de garantieperiode, zonder verlies van de Apple-garantie op je laptop. 

Gaat je MacBook al enkele jaren mee en is de Apple-garantie verlopen? Dan vervangen we je toetsenbord natuurlijk ook graag voor je. Vooraf vertellen we je dan precies wat de kosten van de reparatie zijn, zodat jij achteraf niet met onverwachte kosten zit. 

 

Hoe weet ik of het toetsenbord van mijn MacBook Air 11” kapot is?

  • 1 Jouw MacBook Air 11” slaat bepaalde toetsen niet aan, waardoor letters of tekens niet verschijnen
  • 2 Sommige tekens of letters worden onbedoeld herhaalt
  • 3 De toetsen van je MacBook Air 11” reageren traag of zelfs helemaal niet

De kosten voor het vervangen van je toetsenbord verschillen per typen MacBook. Neem contact met ons op of kom bij ons langs in de winkel voor het vaststellen van de exacte kosten. 

Bij The Fixables willen we dat jij jouw MacBook Air 11” zo snel mogelijk weer kunt gebruiken. Nadat we jouw device hebben ontvangen, gaan we daarom direct voor je aan de slag! In bijna alle gevallen is jouw Macbook Air 11” toetsenbord binnen 48 uur gerepareerd. 

Gerelateerde reparaties

Benieuwd naar waar je MacBook Air 11” (2012-2015) kan laten repareren?