Samsung Galaxy A72CAMERA GLAS REPARATIE

Maak afspraak
€ 40

Samsung Galaxy A72 camera glas reparatie

Een gebarsten telefooncameralens is een van de meest pijnlijke beschadigingen die je kunt oplopen aan je telefoon, vooral als je veel foto’s maakt. Als het camera glas van je Samsung Galaxy A72 kapot is, kun je er waarschijnlijk niets meer mee, tenzij je genoegen neemt met wazige, onscherpe en onbruikbare foto’s. Tsja, dat wil natuurlijk niemand. Geen zorgen, je hoeft echter geen slechte foto’s en video’s te maken, want het vervangen van het camera glas van je Samsung Galaxy A72 is bij The Fixables in of binnen 30 minuten geregeld!

 

Belangrijk tijdens het repareren van je Samsung Galaxy A72 camera glas

We raden aan om het gebroken camera glas zo snel mogelijk te laten repareren om de cameralenzen van de smartphone te beschermen. Het glas werkt namelijk als een bescherming voor de camera lenzen van je Samsung Galaxy A72. Als het camera glas kapot is, kan dit leiden tot verschillende problemen, zoals het beschadigen van de camera lens zelf. Dit wil je natuurlijk voorkomen om de kosten van de reparatie zo laag mogelijk te houden.

 

Zit er water of vocht achter het camera glas van je telefoon? Kom dan direct langs bij the Fixables in of . Waterschade kan zorgen voor grotere problemen met je Samsung Galaxy A72 en als je niet snel handelt, is de kans groot dat de schade steeds groter wordt. Vraag direct een gratis APK voor je Samsung Galaxy A72 aan en wij nemen je smartphone goed onder de loep.

Hoe herken je vlekken in de achter camera (lens) van je Samsung Galaxy A72 zelf?

  • 1 Het glas van je Samsung Galaxy A72 camera is gebarsten;
  • 2 Je ziet dat er water zit achter je Samsung Galaxy A72 cameralens. Dit kan ook betekenen dat je telefoon waterschade heeft. Kom in dat geval meteen langs in of ;
  • 3 Er zit helemaal geen glas meer voor de camera van je telefoon.

We vervangen het camera glas van je Samsung Galaxy A72 met glas van de beste kwaliteit. Het glas is echter niet origineel van Samsung, maar je kunt ervan uit gaan dat de kwaliteit net zo goed is.   

Het glas werkt als een soort schild voor de camera lenzen van je Samsung Galaxy A72. Als het camera glas kapot is, kan dit leiden tot grotere problemen, zoals waterschade, stof in de behuizing of het beschadigen van de camera lens. 

Als er na de camera glas reparatie problemen ontstaan aan je Samsung Galaxy A72 camera glas, dan valt dit onder onze garantie. Wanneer er echter zichtbare waterschade of gebruikssporen zichtbaar zijn, kunnen wij dit helaas niet vergoeden. Alle garantievoorwaarden lees je hier. Je vindt hier ook de voorwaarden voor onze andere reparaties, zoals het vervangen van je scherm, repareren van je batterij en het vervangen van je camera lens.