iPhone XGratis APK

Maak afspraak
-

iPhone X gratis apk

Kom gratis langs voor een APK’tje van je iPhone X. Dit kan bij The Fixables in Bussum.

Een APK, dat is toch alleen bij auto’s? Klopt, ook voor smartphones zijn er APK’tjes en wij doen dit voor je! Je zit dagelijks gemiddeld 5 keer meer op je iPhone X, dan dat je in de auto zit. Logisch dus dat er voor de iPhone X ook een APK bestaat!

 

Wat houdt een gratis APK voor jouw iPhone X in?

Kom je voor een reparatie van je iPhone X of loop je toevallig langs bij The Fixables in Bussum? Dan is de APK voor jou!

Tijdens de APK neemt een specialist gratis de volgende stappen.

Schoonmaken van de oplaadpoort
Laadt je iPhone X alleen in de meest onmogelijke houding op? Een simpele reiniging kan de oplossing zijn!

Schoonmaken van de microfoon en luidspreker van je iPhone X
Hoor je mensen niet (goed) als je belt met je iPhone. Het kan zijn dat er stof in je microfoon of luidspreker zit. Een schoonmaakbeurt kan ervoor zorgen dat je weer kraakheldere gesprekken met je iPhone X voert.

Schoonmaken van het scherm en de behuizing
Eerlijk zeggen. Wanneer heb je voor de laatste keer je iPhone schoon gemaakt? Tijdens de APK ontsmetten we je iPhone en krijg je je geliefde smartphone fris en fruitig terug!

Testen van de functies van je iPhone X
Bel en app je al een tijdje met je iPhone X. Dan kan het zijn dat je snel een lege batterij hebt, er barstjes in je scherm zitten of je dock connector van je iPhone X niet goed werkt. We lopen alles van je iPhone X na.

Vinden we iets dat kapot is aan je iPhone X, dan kun je direct je toestel laten repareren. Maar voel je niet verplicht! Het APK’tje is sowieso gratis, net als de koffie of thee die je drinkt terwijl je wacht.

Kom langs bij The Fixables in Bussum of maak een afspraak!