iPhone XBATTERIJ VERVANGEN

Maak afspraak
v.a.€ 65

iPhone X batterij vervangen? Een nieuwe iPhone X batterij is zo geregeld!

Is de batterij van je iPhone X snel leeg? Of moet je de batterij maar liefst 3 keer per dag opladen? Een tipje van de sluier: na het vervangen van de batterij van je iPhone X bij The Fixables, neem je definitief afscheid van een lege batterij.

Als we de batterij van je iPhone X vervangen, doen we dit alleen met originele onderdelen van Apple.

Ontstaan van iPhone X batterijproblemen

De batterij van een iPhone X heeft een houdbaarheidsdatum. Hoe ouder de batterij van je iPhone X, hoe minder efficiënt en hoe sneller je met een lege batterij van je iPhone X zit.

Hoe weet ik of de batterij van mijn iPhone X toe is aan vervanging?

  • 1 Jouw accu is binnen 4 of 5 uur al leeg;
  • 2 Bij 20 of 30 procent batterijcapaciteit valt jouw iPhone X al uit;
  • 3 De batterij is opgezwollen en drukt het scherm naar buiten;
  • 4 Bij een hoge of lage temperatuur valt je iPhone X uit.

Veelgestelde vragen over het vervangen van je iPhone X batterij.

Na het vervangen van de batterij kun je erop rekenen dat de batterij van je iPhone X jaren mee kan. Let er wel op dat de batterij tijdens die jaren weer sneller leeg is.

Absoluut! Kom langs bij The Fixables in Bussum. Als je er toch bent, kun je meteen een APK voor je geliefde telefoon aanvragen. Die is gratis, net als de kop koffie die je drinkt terwijl we (eventueel) de batterij van je iPhone X vervangen.

Je kunt de batterij van je iPhone X kalibreren, maar vaak stel je hiermee het probleem alleen maar uit. Bij het vervangen van je batterij weet je in ieder geval zeker dat je iPhone straks als een zonnetje draait.