Samsung Galaxy A41 BEHUIZING VERVANGEN

Maak afspraak
€ 55

Het vervangen van je Samsung Galaxy A41 behuizing is zo gefixt

Zitten er barsten in de achterkant van je Samsung Galaxy A41 en is de backcover aan vervanging toe? The Fixables vervangt de achterkant van jouw Samsung Galaxy A41, waardoor de barsten aan de achterkant van je telefoon als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het vervangen van de gehele behuizing is vaak niet nodig, waardoor we de kosten van de reparatie zo laag mogelijk kunnen houden.  

Omdat schade aan de achterkant van een telefoon vaak minder opvalt, wordt deze reparatie nog wel eens uitgesteld. Maar pas op: als je te lang wacht met het vervangen van de achterkant van je Samsung Galaxy A41 kan dit leiden tot andere schade aan je smartphone, denk bijvoorbeeld aan waterschade of schade door vuil en stof.

Wil je grotere schade aan je smartphone voorkomen? Breng je Samsung Galaxy A41 dan naar The Fixables. Het repareren van de achterkant van je Samsung Galaxy A41 is zo geregeld. Bonus: als je langs komt, voeren we meteen ook een gratis APK uit. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw smartphone er weer tip top uitziet en functioneert.

Hoe werkt de reparatie aan de behuizing van jouw Samsung Galaxy A41?

  • 1 Kom langs bij één van onze vestigingen voor het repareren van je smartphone. Je kunt hier dan ook terecht voor een APK voor je smartphone. Of stuur je telefoon op. Jouw Samsung heb je dan binnen 3 werkdagen weer terug. Scheelt je weer een fietstochtje;
  • 2 Onze specialisten onderzoeken eerst jouw telefoon om te kijken of een reparatie écht nodig is;
  • 3 Wanneer blijkt dat een reparatie nodig is, gaan wij hiermee aan de slag. Binnen 2 uur heb jij je telefoon weer terug.

Veelgestelde vragen over het vervangen van je Samsung Galaxy A41 achterkant

Alleen het glas repareren van je smartphone achterkant is niet mogelijk. Daarnaast leveren we bij The Fixables reparaties van hoge kwaliteit. Ervaring leert dat het inwisselen van de complete achterkant van je Samsung Galaxy A41 een beter een duurzamer resultaat zal leveren.