iPhone XSGratis APK

Maak afspraak
-

iPhone XS gratis apk

Kom gratis langs voor een APK’tje van je iPhone XS. Dit kan bij The Fixables in Bussum.

Een APK, dat is toch alleen bij auto’s? Klopt, ook voor smartphones zijn er APK’tjes en wij doen dit voor je! Je zit dagelijks gemiddeld 5 keer meer op je iPhone XS, dan dat je in de auto zit. Logisch dus dat er voor de iPhone XS ook een APK bestaat!

 

Wat houdt een gratis APK voor jouw iPhone XS in?

Kom je voor een reparatie van je iPhone XS of loop je toevallig langs bij The Fixables in Bussum? Dan is de APK voor jou!

Tijdens de APK neemt een specialist gratis de volgende stappen.

Schoonmaken van de oplaadpoort
Laadt je iPhone XS alleen in de meest onmogelijke houding op? Een simpele reiniging kan de oplossing zijn!

Schoonmaken van de microfoon en luidspreker van je iPhone XS
Hoor je mensen niet (goed) als je belt met je iPhone. Het kan zijn dat er stof in je microfoon of luidspreker zit. Een schoonmaakbeurt kan ervoor zorgen dat je weer kraakheldere gesprekken met je iPhone XS voert.

Schoonmaken van het scherm en de behuizing
Eerlijk zeggen. Wanneer heb je voor de laatste keer je iPhone schoon gemaakt? Tijdens de APK ontsmetten we je iPhone en krijg je je geliefde smartphone fris en fruitig terug!

Testen van de functies van je iPhone XS
Bel en app je al een tijdje met je iPhone XS. Dan kan het zijn dat je snel een lege batterij hebt, er barstjes in je scherm zitten of je dock connector van je iPhone XS niet goed werkt. We lopen alles van je iPhone XS na.

Vinden we iets dat kapot is aan je iPhone XS, dan kun je direct je toestel laten repareren. Maar voel je niet verplicht! Het APK’tje is sowieso gratis, net als de koffie of thee die je drinkt terwijl je wacht.

Kom langs bij The Fixables in Bussum of maak een afspraak!