iPhone 6s reparatie: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

De iPhone 6s is inmiddels al een aardig lange tijd uit. Maar toch, die van jou is je dierbaar en je wilt hem als ‘ie kapot is natuurlijk laten maken. Gelukkig staan onze reparatie helden voor je klaar om je iPhone 6s reparatie te fixen. Een iPhone 6s reparatie gebeurt snel en deskundig en is binnen 30 minuten gefixt. iPhone 6s scherm reparatie of iPhone 6s batterij vervangen? Wij fixen het. Relax, it’s only broken. Kom langs bij een van onze repair stores, zonder afspraak!

Contact
Prijzen

Prijzen iPhone 6s reparatie

Check hieronder de prijzen voor een iPhone 6s scherm reparatie, iPhone 6s batterij vervangen, een dock connector reparatie en het laten repareren van je behuizing.

Repair stores

We are only one step away

Twijfel niet langer en laat jouw kapotte iPhone 6s repareren bij The Fixables. Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel! Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebeschrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden
Routebechrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden

iPhone 6s reparatie service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste iPhone 6s reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw iPhone 6s na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw iPhone 6s reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Waarom je zou moeten kiezen voor The Fixables?

Wat The Fixables van anderen onderscheidt is onze missie van onze reparatieskills combineren met uitstekende service, zodat jij altijd tevreden onze store weer verlaat. Onderzoek en advies kun je bij ons altijd gratis krijgen, ook als je geen reparatie bij ons aangaat, geen probleem. Verder zul jij nooit meer betalen dan afgesproken, hanteren wij voor vrijwel alle reparaties no cure, no pay en heb jij 6 maanden garantie op alles van de reparatie.
Prima deal, toch?

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je iPhone zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is. Bij een iPhone met waterschade is haast geboden.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je iPhone 6s wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Je iPhone 6s gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Je iPhone 6s dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Andere iPhone modellen & reparaties

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties vind je hier

Wanneer je niet het exacte model weet, kun je het A-nummer vinden op de achterkant van je personal smart device of opzoeken bij Instellingen.

iPhone 6s reparatie: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Als je een nieuwe iPhone hebt, zet je natuurlijk de gegevens van je oude device over naar je nieuwe. Als je ‘t zelf wilt doen, dit zijn de stappen: 

Van Android naar iPhone download je de Move to iOS app. De app zet de data voor je over! 

Als je van iPhone naar iPhone gaat, regel je dit door op je oude iPhone op Instellingen → Apple ID → selecteer je oude iPhone → iCloud reservekopie → download de backup. 

Pak dan je nieuwe iPhone en doe je SIM kaart erin. Leg beide iPhones naast elkaar, ga door met je Apple ID, stel je telefoon in en download je gegevens van de iCloud.

Als je liever hebt dat er een reparatieheld aan te pas komt, is dat geen probleem. We helpen je graag met het overzetten van je data! 

Zit je lekker op het terras en wil je even met de wereld delen dat je een avocado-sandwich hebt besteld, dus je maakt een foto. Als je kijkt zie je echter een barst, streep of vlek op je foto. Hmm… Wat nu? 

Als je een foto maakt van een fel oppervlakte, kun je snel zien of je iPhone camera kuren heeft. Je lens kan kapot zijn gegaan door een val, te veel druk of -hitte, ja, je camera is kwetsbaar. 

Gelukkig kunnen The Fixables voor jou zowel de voor- als achtercamera van je iPhone 6s vervangen. Binnen een uur kun jij weer de foto’s maken die je van je toestel verwacht! 

Als je iPhone geen geluid meer maakt, zorg er eerst even voor dat de speaker niet verstopt zit. Als ‘ie vrij is en het maakt nog steeds geen geluid, kun je je iPhone het beste even langsbrengen. Onze reparatiehelden zullen kijken wat er precies scheelt aan je speaker en hem voor je fixen. Wat er ook aan de hand is, je kunt ervan uitgaan dat deze reparatie binnen een uur voor je geregeld is!

Het up-to-date houden van je iPhone-software is belangrijk, omdat dit jou bescherming biedt tegen virussen. Gelukkig heeft Apple dit heel makkelijk gemaakt om te controleren en indien nodig te updaten: 

‘Instellingen’ → ‘algemeen’ → ‘software-update’. 

Als je er niet uitkomt, of er doet zich een probleem voor, breng je iPhone dan even langs een The Fixables store, dan helpen wij je!

Als je iPhone gecrasht, geloopt, gebugd is, of wat er dan ook mag zijn dat je niet meer bij je gegevens kan, staan onze reparatiehelden voor je klaar. Tegenwoordig is data waardevoller dan goud en we snappen heel goed dat jouw data zo snel mogelijk teruggewonnen moet worden. 

Breng je iPhone langs onze store en we gaan voor je aan de slag. Houd rekening met een tijdrovende klus waar we ons uiterste best voor gaan doen!

Veelgestelde vragen over een iPhone 6s reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

The Fixables vinden dat een kapotte telefoon een tweede leven verdient. Een kleine opknapbeurt kan er al voor zorgen dat je iPhone gereed is om een hele tijd mee te gaan! Dus, tenzij je iPhone compleet aan gort is, raden wij een reparatie aan.

Zowel wij als jij kan ervan uitgaan dat reparaties die wij starten gewoon goed worden afgerond. We hebben vertrouwen in onze skills. Mocht het zo zijn dat het ons niet lukt, dan treden onze garanties meteen in werking, vooral onze no cure, no pay regel. Op deze regel geldt de uitzondering voor reparaties van waterschade.

Garantie is niets minder dan logisch als jij de reparatie van je iPhone aan ons toevertrouwt! Wij nemen deze verantwoordelijkheid serieus en we hebben hier voor je een overzicht van onze garanties!

✔ Onderzoek en advies altijd gratis

No cure, no pay. Op waterschade na geldt dat reparaties die niet gelukt zijn jou geen cent kosten. 

✔ Kwaliteit. Wij gebruiken de beste onderdelen, zodat je iPhone zijn waarde behoudt.

✔ Vooraf transparantie, achteraf geen verrassingen. Je weet wat de reparatie gaat kosten en zal achteraf niet opeens meer hoeven te betalen.

✔ We garanderen alles met betrekking tot de reparatie tot 6 maanden. 

We weten het, de iPhone 6s is geen nieuw toestel, maar het kan je alsnog voorzien in vrijwel alles wat je nodig hebt. Social media, foto’s en video’s maken, muziek luisteren, etc. 

Als er iets niet meer oké functioneert en je laat dat fixen, kun je zo weer een hele tijd door met je iPhone 6s. 

We begrijpen het ook heel goed als je toe bent aan een nieuwe telefoon. Als je je iPhone laat repareren, is ‘ie refurbished nog wel wat waard, zo kun je misschien winst maken over de reparatie als je hem doorverkoopt aan iemand!

We hanteren verschillende prijzen voor verschillende reparaties. Geen zorgen, we hebben een handig overzicht voor je opgesteld, dat jij meteen weet waar je aan toe bent. 

Zit jouw reparatie hier niet tussen? Laat het ons weten, we kunnen je vast verder helpen!

Sommige reparaties zijn in een handomdraai gefixt, anderen duren dagen. 

We zullen je uiteraard van tevoren vertellen hoe lang we denken bezig te zullen zijn met je reparatie. 

Om je van tevoren alvast een indicatie te geven, je kunt ervan uitgaan dat onderdelen vervangen, als beeldscherm wisselen of accu vervangen zo geregeld is. Reparaties als waterschade proberen te herstellen en datarecovery duren langer.