iPhone 6SOPLAADPOORT REPARATIE

Maak afspraak
€ 50

iPhone 6s oplaadport reparatie

Merk je dat het opladen van je iPhone 6s steeds trager gaat of dat je geliefde iPhone 6s helemaal niet meer oplaadt? Uiteraard vervelend en er zijn verschillende oorzaken die ervoor zorgen dat je iPhone 6s niet meer oplaadt.

Twijfel je? Kom langs bij The Fixables in Bussum, of maak online een afspraak. Wij zorgen dat je iPhone 6s oplaadpoort zo is gefikst.

 

Is mijn iPhone 6s oplaadpoort kapot of gewoon vies?

Goede vraag! Daarom reinigen we eerst de oplaadpoort van je iPhone 6s. Dit is onderdeel van een APK’tje en is gratis. Laadt je telefoon dan nog steeds moeilijk? Dan repareren we de oplaadpoort van je iPhone 6s in een uur.

Veel gestelde vragen over het repareren van je oplaadpoort

Dat we gebruik maken van onderdelen van de hoogste kwaliteit. In tegenstelling tot scherm reparatie of je batterij vervangen van je iPhone 6s zijn dit geen originele onderdelen van Apple. Wat betekent dit voor jou? Dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs.

We maken altijd eerst de oplaadpoort van je iPhone 6s schoon. Wel kan het voorkomen dat je een verkeerde oplader hebt gebruikt, die ervoor zorgt dat de oplaadpoort gerepareerd moet worden. Kom langs voor een bak koffie en dan bekijken we of de oplaadpoort van je iPhone 6s kosteloos kunnen repareren.

Maak online een afspraak of kom langs bij The Fixables in Bussum. Dan doen we een APK en maken we kosteloos de oplaadpoort van je iPhone 6s.