Kapelstraat 3, 1404 HT Bussum

Openingstijden Bussum

  • maandag 09:30-18:00
  • dinsdag 09:30-18:00
  • woensdag 09:30-18:00
  • donderdag 09:30-18:00
  • vrijdag 09:30-18:00
  • zaterdag 10:00-17:00
  • zondag gesloten

IPHONE REPARATIE Bussum: SNEL, DESKUNDIG EN BETROUWBAAR

RELAX IT’S ONLY BROKEN

Voor een iPhone reparatie Bussum ben je bij The Fixables aan het juiste adres. Onze store staat aan de Kapelstraat 3. Je bent altijd welkom zonder afspraak. Dus ben je op zoek naar een betrouwbare iPhone scherm reparatie? Wil je de batterij van je iPhone laten vervangen? Of heb je een ander soort iPhone reparatie nodig? Onze reparatie helden helpen je met uit de brand. Wij repareren alle modellen. Zo vervangen we jouw iPhone 7 batterij, maar verzorgen ook je iPhone 11 scherm reparatie.

Veel gestelde vragen over een Computer reparatie Bussum

Als je iPhone niet totaal vergaan is, is het aan te raden hem te laten fixen. Je kunt vaak nog best lang door met een telefoon als hij een opknapbeurt gehad heeft. Tevens is een goed-functionerende iPhone vrijwel standaard aardig wat waard, je haalt waarschijnlijk meer waarde uit het fixen van je telefoon dan de reparatie kost.

Balen, voor jou en voor ons. Als kleine goedmaker hebben wij in ieder geval de garantie dat een mislukte reparatie – op reparatie van waterschade na – jou geen cent kost.

Yes, zeker! We hebben alle vertrouwen in onze helden, dus we bieden de garanties om er zeker van te zijn dat jij met een gerust hart je iPhone aan ons kan toevertrouwen.

✔ No cure no pay. Dit betekent geen onderzoekskosten, en op waterschade na, reparaties die niet gelukt zijn standaard €0,- kosten.

✔ We gebruiken de beste onderdelen, zodat je telefoon de beste iPhone onderdelen behoud wat goed is voor gebruik als de waarde van je device.

✔ Transparantie. Voor je reparatie weet jij al wat het gaat kosten en we houden ons aan deze prijs. Duurt de reparatie langer, valt het duurder uit dan gedacht? Relax… Wij vangen die kosten voor je!

✔ We garanderen alles met betrekking tot de reparatie tot 90 dagen erna. Alles houdt in de servicekosten, onderdelen, alles.

Is iets niet goed of ben je niet content, horen we het graag van je! Kom terug naar de store en we komen er samen uit.

Tja, dat is lastig te zeggen. Welke iPhone heb je? Wat is de schade? Hangt er allemaal van af. Je kunt wel een indicatie krijgen door even een kijkje te nemen bij onze Apple reparaties.

Hangt ook af van wat de schade precies is. Meestal kost het repareren van een toestel niet zo gek veel tijd, je kunt ervan uitgaan dat je je iPhone dezelfde dag weer kunt meenemen. Je mag ondertussen bij ons een bakkie komen doen.

Repareren is altijd goedkoper dan een nieuwe telefoon. De nieuwe iPhone heeft vast een aantal verbeteringen, maar zijn die tweaks het waard om weer het volle pond neer te leggen? Met een reparatie kan je iPhone vaak nog wel een flinke tijd mee. Wil je een nieuwe telefoon? Laat hem dan alsnog fixen! Vaak is een gefixte iPhone nog een flink bedrag waard. Zo kun jij je oude toestel voor een mooie prijs doorverkopen!

Mocht je nog een reden willen om langer te doen met je telefoon: Het maken van een telefoon is belastend voor mens en natuur. Naast CO₂-uitstoot wordt er in Afrika oerbos gekapt om coltan te winnen. Deze zeldzame grondstof is zo waardevol dat er in Congo brute oorlogen om gevochten worden.