Huawei P30 ProScreenprotector

Maak afspraak
€ 20

Huawei P30 Pro Screenprotector

Het overkomt helaas de beste: je loopt op straat maar je hebt jaszak niet goed dichtgeritst en je gloednieuwe smartphone valt eruit. Of je laat hem gewoon uit je handen vallen zonder enige aanleiding. Hupsakee, wéér het scherm laten repareren.

Herkenbaar? Dan kun jij wel een extra livesaver voor je smartphone gebruiken.

 

Huawei P30 Pro screenprotector van glas of plastic?

Je scherm is één van de meest kwetsbare onderdelen van je telefoon. Het is daarom belangrijk dat je je display goed beschermd. Dit doe je onder andere door gebruik te maken van screenprotector. Een screenprotector is een extra beschermlaag om je telefoon, waardoor geen krassen en barsten krijgt. Het is een veel goedkopere oplossing dan een nieuw telefoonscherm erop laten zetten als deze stuk is. 

Veel mensen hebben de voorkeur voor een glazen screenprotector, ook wel gehard glas genoemd. Zij geloven dat dit de beste manier is om je te beschermen tegen mogelijke schade aan je beeldscherm.

Een kunststof screenprotector is vaak een stuk flexibeler dan de glazen versie. Deze beschermt je telefoon meestal wel alleen tegen krassen en stoten. Wat fijn is is dat deze veel dunner is dan de glazen versie waardoor je niet het gevoel hebt dat er een laag op zit.

Heeft de protector zijn werk toch niet goed gedaan? Geen paniek. Natuurlijk kun je altijd langskomen of een afspraak maken bij één van onze winkels in Bussum. Dan fixen wij je scherm!

 

3 Voordelen van een Huawei P30 Pro screenprotector

Je geniet veel langer van je scherm
Door de goede bescherming van de protector gaat je beeldscherm langer mee.

Ideaal: De folie is zelfhelend.
Vaak last van kleine krasjes op je scherm? Geen probleem. Deze herstellen zich vanzelf en hier zie je helemaal niks van.

Bescherming van je telefoon zonder dat je het merkt
De folie is 0,1 mm dik en dus merk je nauwelijks dat er een extra laag op je telefoon zit.

Title Steps here

  • 1 Steps Text here
  • 2 Steps Text here
  • 3 Steps Text here
  • 4 Steps Text here
  • 5 Steps Text here

De folie is gemaakt van een zelfherstellend schokabsorberend folie. De folie wordt over je Huawei-scherm geplakt.

Als blijkt dat de schade aan het scherm van je Huawei P30 Pro door een slecht geplakte screenprotector komt, dan valt dit onder onze garantie.

Je kunt ervoor kiezen om de beschermfolie zelf op je Huawei P30 Pro te zetten. Weet je niet goed hoe dit moet? Dan kun je hem ook door The Fixables laten plaatsen.

 

Als de protector een tijdje op je scherm zit en er een luchtbel onder de screenprotector zichtbaar, dan kun je de luchtbel wegwrijven met bijvoorbeeld een theedoek.

 

Als je door de krassen en barsten het scherm niet meer kunt zien, is het waarschijnlijk tijd om deze te vervangen.