SAMSUNG TABLET REPARATIE: SNEL, DESKUNDIG & BETROUWBAAR

RELAX, IT’S ONLY BROKEN…

Heb je een Samsung tablet die toe is aan een reparatie? Dan ben je bij The Fixables aan het juiste adres. Onze reparatie helden kunnen alle Samsung tablets voor je fixen. En als het niet lukt, heb jij geen kosten (waterschade uitgezonderd). Daarnaast schenken we in one stores de lekkerste koffie en krijg je 6 maanden garantie op je reparatie. Relax, it’s only broken.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN SAMSUNG REPARATIE

Als je Samsung tablet niet helemaal kapot is, is een reparatie vaak nog een voordelige optie, zodat ‘ie daarna gewoon weer een goede tijd meegaat. Een nieuwe tablet kopen is ook zo prijzig.

We geven het niet graag toe, maar het is niet anders. Als we jouw tablet niet kunnen repareren betaal jij geen cent, met uitzondering van tablets met waterschade. Als we no cure, no pay zeggen, bedoelen we ook no cure, no pay.

Maar natuurlijk! Als je vertrouwen hebt in je reparatie skills, moet je ook de garanties kunnen bieden dat je als klant tevreden weggaat.

✔ No cure no pay. Dit betekent geen onderzoekskosten, geen kosten voor een niet-succesvolle reparatie. Waterschade is de uitzondering op de regel.

✔ We gebruiken alleen de beste onderdelen, zodat jouw Samsung tablet er ook écht op vooruit gaat.

✔ Transparantie. Wij vertellen je vooraf de prijs en wijken hier niet van af. We gaan soms over de prijs van de reparatie omdat we een goede reparatie willen uitvoeren, daar zijn we niet vies van.

Echter, zijn die extra kosten die wij dan maken niet voor jou maar voor ons.

✔ We garanderen alles met betrekking tot de reparatie tot 6 maanden erna: Servicekosten, onderdelen, alles.

Is iets niet goed of ben je niet content, horen we het graag van je! Kom terug naar de store en we komen er samen uit.

Een Samsung phone aanschaffen is een hele investering. Je wilt vast en zeker het meeste eruit halen. Met een reparatie kan je telefoon meestal nog wel een hele tijd meegaan.

Ben je toe aan een nieuw device? Waarom zou je je oude toestel dan niet alsnog repareren? Een functionerende Samsung is goed geld waard en je kunt hem dan nog doorverkopen, zodat je aan de reparatie nog wat winst overhoudt!

Dat ligt natuurlijk aan je device en wat er kapot is. Geen zorgen, hier heb je een overzicht van onze Samsung reparaties.

De meeste keren duurt de reparatie van jouw Samsung tablet maar een half uur, andere keren duurt het wat langer. Van tevoren vermelden we duidelijk hoelang de reparatie ongeveer gaat duren, op The Fixables kun je rekenen.