SCHERM KAPOT? THE FIXABLES KAN JE HELPEN!

Is jouw beeldscherm kapot? Kom dan lang bij The Fixables! Wij repareren je scherm namelijk binnen 30 minuten terwijl jij geniet van een heerlijke kop koffie. Als de afstand van je huis tot onze winkel minder dan 5 km is, kun je je telefoon zelfs door ons laten ophalen. Handig voor als je echt geen tijd hebt. Onze experts analyseren je smartphone en gaan vervolgens direct te werk zodat jij zo snel mogelijk weer kunt genieten van je toestel. Dus is je beeldscherm kapot? Kom langs bij The Fixables!

Is je scherm kapot? Laat hem repareren!

Een kapot scherm is vervelend, dat begrijpen we bij The Fixables heel goed. We begrijpen ook goed dat niet iedereen het geld heeft om zijn of haar beeldscherm direct te laten repareren. Toch adviseren we je om niet te lang met een kapot scherm rond te lopen. Een kapot scherm heeft namelijk enkele nadelen. Je kunt vaak niet meer van alle functies gebruik maken, het beeld is minder duidelijk en je kunt minder goed swipen.

Maar naast deze gebrekkige functies vergroot een kapot scherm ook het risico op andere soorten schade. Denk bijvoorbeeld aan waterschade. Doordat je scherm kapot is kan er natuurlijk gemakkelijk vocht en vuil in je iPhone, Samsung of andere smartphone komen. Dus is het glas kapot? Laat dit dan zo snel mogelijk repareren en voorkom dat je extra kosten maakt. 

Kapot scherm Kapot Scherm kapot Kapot beeldscherm Scherm telefoon kapot Scherm gebroken Glas kapot Beeldscherm kapot

Scherm reparaties van verschillende smartphones

Bij The Fixables kun je terecht als je beeldscherm kapot is, met welke smartphone dan ook. Is het glas kapot van jouw, iPhone, Samsung of Huawei? Bij ons ben je altijd aan het juiste adres. Is het scherm kapot van je OnePlus, Sony, LG of Xperia? Ook dan kun je bij ons terecht. 

Wij noemen onszelf niet voor niets de expert! Onze experts maken voor bijna elke reparatie van een kapot beeldscherm gebruik van originele schermen. Als dit niet mogelijk is, dan brengen we je hier altijd van op de hoogte. We gebruiken dan alternatieven die duurzaam en van de hoogste kwaliteit zijn.

Scherm telefoon kapot? Wij fixen het!

Natuurlijk, we snappen het: niemand zit te wachten om geld uit te geven aan een reparatie van een kapot beeldscherm. Bij The Fixables hebben we verschillende garanties:

  • De meeste reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen uiterlijk 30 minuten weer buiten
  • No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen oplossen betaal je niets
  • Bij ons heb je altijd 6 maanden garantie op onze services
  • Wij zijn de snelste, maken uitsluitend gebruik van onderdelen van de hoogste kwaliteit en zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie

Beeldscherm kapot, of iets anders?

Goedkoop is, in het geval van een kapot scherm, vaak duurkoop. Bij The Fixables maken wij (bijna) altijd gebruik van alleen originele schermen. Bij ons ben je dus verzekerd van de beste kwaliteit schermen, binnen 30 minuten gerepareerd, met 6 maanden garantie en dat voor de beste prijs.

Naast dat wij kapotte schermen repareren, kun je bij The Fixables ook terecht voor vrijwel alle andere soorten reparaties. Naast de schermreparatie zijn dit onze meest voorkomende reparaties:

  • Batterij vervangen
  • Problemen met opladen
  • Waterschade reparatie
  • Achterkant/behuizing
  • Camera
  • Speaker

Heb je een probleem met je smartphone dat hier niet tussen staat? Kom dan gerust langs in één van onze winkels, want wij repareren eigenlijk alles. 

Dus is je scherm gebroken? Wij gaan het fixen. Wij zijn al 8 jaar dé duurzame specialist op het gebied van reparatie en onderhoud van personal smart devices in Nederland.

Kapot scherm Kapot Scherm kapot Kapot beeldscherm Scherm telefoon kapot Scherm gebroken Glas kapot Beeldscherm kapot

Scherm kapot? Kom bij ons langs!

Wij stellen je een paar vragen om te achterhalen wat er aan de hand is. Op deze manier komen we er samen achter wat het probleem is en hoe we dit probleem kunnen oplossen. Bij ons kun je je iPhone laten repareren in onze winkels in  of Bussum. Zien we je daar?

Wil je nog meer blogs lezen met allerlei handige tips & tricks over smartphones? Bijvoorbeeld deze blog over het vervangen van je iPhone batterij. Of deze blog over wat je moet doen als je een barst hebt in het scherm van je iPhone. Maar ook vele andere blog over allerlei personal smart devices. Je kunt al onze andere blogs hier vinden!