BARST IN HET SCHERM VAN JE IPHONE? LAAT HEM MAKEN, WIJ HELPEN JE BINNEN 30 MINUTEN

Als je een nieuwe iPhone krijgt dan passen de meeste mensen in het begin er nog erg goed op. Ze zijn er dan natuurlijk extra zuinig op omdat hij nieuw is. Je hebt veel geld moeten neerleggen voor dat ding en dus ga je er voorzichtig mee om. Na verloop van tijd komt daar echter een ommekeer in. Het begint misschien met dat je door de woonkamer loopt en je iPhone even op de bank smijt. Niks aan de hand verder. Vervolgens wordt dit normaal en ga je steeds iets minder voorzichtig om met je (nog steeds even dure) iPhone. En uiteindelijk zal het onvermijdelijke gebeuren, je loopt schade op.

Die schade is vaak aan het scherm van je iPhone. Meestal begint het met een krasje doordat je hem ergens langs haalt per ongeluk. Of misschien laat je hem wel gewoon uit je handen vallen en heb je gelijk een grote barst in het scherm. Zelfs al hijs je dat ding in het duurste hoesje is er altijd de mogelijkheid dat het scherm schade oploopt.

Bij The Fixables zijn we uiteraard expert in het repareren van allerlei smart devices, zo ook alle soorten iPhones! Dus ben jij op zoek naar reparatie voor je iPhone 7 scherm, je iPhone 8 scherm, iPhone X(R) of iPhone 11 scherm het maakt ons niet uit! Wij repareren alle iPhone schermen binnen 30 minuten.

Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Als je net een nieuwe iPhone hebt gekocht dan heb je hier veel geld voor betaald en dan is het heel zonde als je alweer snel daarna ook nog voor het laten repareren van je scherm moet betalen. Gelukkig zijn er meerdere stappen die je kunt ondernemen om ervoor te zorgen dat je iPhone scherm (zo lang mogelijk) heel blijft.

  • Koop een goed hoesje
  • Gebruik van een screenprotector
  • Gebruik een telefoonhoesje met koord
  • Sluit een verzekering af

Het allerbelangrijkste is een goed hoesje. We raden je aan om minstens een paar tientjes hieraan te besteden. Natuurlijk kun je al hoesjes krijgen voor een paar euro, maar die zijn het echt niet waard. Een paar tientjes is sowieso weinig geld vergeleken met het repareren van je scherm!

Een screenprotector plaatsen op je scherm helpt ook enorm. Je ziet zo’n screenprotector niet, het kost niet veel geld en het beschermt goed tegen krassen. Als je echt wil, en je zou je iPhone met de schermkant tegen een puntige oppervlakte gooien, dan zal je scherm waarschijnlijk alsnog barsten. Maar dit raden we je sowieso af om te doen.

Een andere handige manier om je iPhone te beschermen is een hoesje gebruiken met zo een koord eraan. Je hebt hem dan altijd bij je en raakt hem minder snel kwijt. Zo hangt je iPhone om je nek en kun je hem in principe dus ook nooit uit je handen op de grond laten vallen!

Je zou ook nog een verzekering voor je iPhone af kunnen sluiten. Dit is echter wel enorm duur. iPhones zijn gewild onder dieven én gaan nou eenmaal snel stuk, dus kost zo’n verzekering ook wat.

Het scherm van je iPhone laten repareren

Maar wat als je iPhone 7 scherm stuk is en je deze wil repareren? Dan kom je natuurlijk langs bij The Fixables! Je kunt de prijzen voor het repareren van je iPhone 7, iPhone 8, iPhone X en (bijna) alle andere iPhones hier vinden! 

iphone scherm reparatie

Als je bij ons langskomt voor de reparatie van je iPhone scherm dan sta je binnen 30 minuten weer buiten! Klaar terwijl je wacht. Je komt binnen, krijgt van ons een lekkere cappuccino en iets te lezen. We repareren binnen 30 minuten je iPhone en klaar is kees!

iPhone scherm reparatie in en Bussum!

Dus wil ben je op zoek naar iPhone scherm reparatie? Dit kan bij The Fixables in  of Bussum. Wij zijn een geautoriseerde Apple-reparateur met veel expertise. Meer dan 80% van al onze reparaties voeren we direct uit waar je bij staat, dat is onze belofte.

Wil je nog meer van dit soort tips & tricks over iPhones lezen? We hebben een heleboel interessante blogs op onze website. Bijvoorbeeld, in deze blog praten we je bij over de nieuwe iPhone 13! Maar we hebben ook informatieve blogs zoals deze blog over wat phishing is en wat je kunt doen om jezelf er tegen te beschermen.