MacBook Pro 13” (2013-2015) TRACKPAD REPARATIE

Maak afspraak
*

Doet de trackpad van jouw MacBook Pro 13” het niet meer? Kom langs!

Reageert jouw MacBook Pro 13” trackpad niet meer goed op aanrakingen of werkt deze zelfs helemaal niet meer? Kom langs bij The Fixables en wij helpen je verder! Breng je MacBook Pro 13” langs voor reparatie om in en Bussum. Je kan er ook voor kiezen om je device kosteloos naar ons op te sturen. Helemaal makkelijk! 

 

Belangrijk tijdens de reparatie van de trackpad van een MacBook Pro 13”

Is de trackpad van je MacBook Pro 13” stuk? Geen paniek! Onze specialisten weten precies hoe ze een reparatie van jouw MacBook Pro 13” trackpad moeten uitvoeren. Belangrijk om te weten is dat we enkel werken met compatibele onderdelen. Dit houdt in dat bij de vervanging van de trackpad van je MacBook Pro 13” wij uitsluitend gebruik maken van onderdelen van de hoogst mogelijke kwaliteit. 

 

Moet mijn MacBook Pro 13” trackpad worden gerepareerd? Doe de check!

  • 1 Mijn trackpad reageert niet meer op aanrakingen.
  • 2 Mijn trackpad kan niet meer klikken.
  • 3 Ik kan niet meer in- of uitzoomen met mijn trackpad.
  • 4 Mijn trackpad blijft vast zitten.

Je kan ook eerst een diagnose door ons uit te laten voeren, zodat we kunnen vaststellen wat er aan de hand is met je device. Indien het probleem snel geïndexeerd is, betaal je bij ons geen onderzoekskosten. Daarna kun je altijd nog ervoor kiezen om door ons een MacBook Pro 13” trackpad reparatie uit te laten voeren. In de tussentijd kan je kiezen voor om een externe muis te gebruiken, zodat je toch je device kunt gebruiken!

Gerelateerde reparaties

Benieuwd naar waar je MacBook Pro 13” (2013-2015) kan laten repareren?