MacBook Pro 13” (2013-2015)USB-POORT REPARATIE

Maak afspraak
*

Hoe weet je dat de USB-poort van jouw MacBook Pro 13" gerepareerd moet worden?

Oh nee, er is iets afgebroken in de USB-poort van je MacBook Pro 13″.. Handig! Maar geen zorgen, onze specialisten weten precies hoe ze een MacBook Pro 13″ USB-poort reparatie uit moeten voeren. 

Weet je niet zeker of de USB-poort van je MacBook Pro 13″ stuk is? Check of het device dat je probeert aan te sluiten (zoals een muis, toetsenbord of oplader) wel kan aansluiten op een ander apparaat. Indien dit het geval is, ligt het probleem niet bij het device die je wilt aansluiten, maar bij de USB-poort van jouw MacBook Pro 13″. Jouw USB-poort is dan waarschijnlijk kapot en dient gerepareerd of vervangen te worden. 

Maak in dat geval online een afspraak en kom langs bij The Fixables. We zijn gevestigd in en Bussum. Je kan er ook voor kiezen om je device kosteloos naar ons op te sturen. Helemaal makkelijk!

Wanneer is een MacBook Pro 13" USB-poort reparatie nodig?

  • 1 Als je MacBook Pro 13" een foutmelding geeft.
  • 2 Als de USB-poort verstopt zit.
  • 3 Als jouw device niet wordt herkend door externe apparaten. Dit komt waarschijnlijk door een defecte USB-poort.

Moeten er onderdelen van jouw MacBook Pro 13″ vervangen worden? Dan zal dit alleen worden gedaan met de beste onderdelen. Vaak werken we met compatibele onderdelen, wat inhoudt dat ze niet origineel zijn maar voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Echter gebruiken we bij nieuwere MacBooks wel vaak originele onderdelen.

Bij The Fixables willen we dat jij jouw MacBook Pro 13″ zo snel mogelijk weer kunt gebruiken. Nadat we jouw device hebben ontvangen, gaan we daarom direct voor je aan de slag! In bijna alle gevallen is jouw MacBook Pro 13″ USB-poort binnen 72 uur gerepareerd.

Werkt jouw MacBook Pro 13″ USB-poort niet goed meer nadat je bij ons een onderdeel hebt laten vervangen? Dan bieden wij garantie hierop. Als je MacBook Pro 13″ val-, stoot-, druk-, water- of zichtbare gebruikersschade heeft, dan valt het niet meer onder onze garantieregeling. Lees hier de voorwaarden.

Gerelateerde reparaties

Benieuwd naar waar je MacBook Pro 13” (2013-2015) kan laten repareren?