Kapelstraat 3, 1404 HT Bussum

Openingstijden Bussum

  • maandag 10:00-17:30
  • dinsdag 09:00-17:30
  • woensdag 09:00-17:30
  • donderdag 09:00-17:30
  • vrijdag 09:00-17:30
  • zaterdag 10:00-17:00
  • zondag gesloten

MACBOOK REPARATIE BUSSUM: SNEL, DESKUNDIG EN BETROUWBAAR

HIER STAAN WIJ KLAAR OM JOU MET ENTHOUSIASME EN OPRECHTHEID VAN DIENST TE ZIJN.

Macbooks zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Sommige mensen hebben hun computer nodig voor werk, school ontspanning, noem maar op. Als deze kapot gaat, moet er snel wat mee gebeuren. Relax… It’s only broken. Ben jij op zoek naar een deskundige Macbook reparatie in Bussum? Check onze store dan eens! Je vindt ons aan de Kapelstraat 3.

Veel gestelde vragen over Macbook reparatie Bussum

Wij zijn van mening dat elke kapotte Macbook een tweede leven in zich heeft. Een opknapbeurt zo hier en daar kan er zo voor zorgen dat jij jouw Macbook nog een lange tijd kan gebruiken. Dus, tenzij je Macbook total-loss is, is reparatie door ons aangeraden.

No cure no pay. Wij geloven in onze skills als reparatie helden. Dat betekent dat wij ook garanties durven te geven als de reparatie niet slaagt.

De uitzondering op deze regel is reparatie van waterschade, gezien deze niet alleen erg tricky is, maar ontzettend tijdsintensief.

Ja, wij hebben zeker een aantal garanties. Wij waarderen jouw vertrouwen, daarom hier alvast een aantal The Fixables beloftes.

✔ Geen onderzoekskosten, geen geld kwijt aan advies. Gewoon oprecht advies, geheel vrijblijvend.

✔ Voor bijna alle reparaties geldt no cure no pay. Op waterschade na geldt dat reparaties die niet gelukt zijn standaard €0,- kosten.

✔ Uitsluitend Apple onderdelen van de hoogste kwaliteit, je MacBook zal aanvoelen zoals voorheen.

✔ Transparantie. Wij vertellen je de duur en prijs van de reparatie vooraf. Gaan wij over de prijs heen? Soms moet het voor een goede reparatie, maar wij betalen het verschil voor jou, jij betaalt niets extra.

✔ 6 maanden garantie op alles omtrent de reparatie. Is er iets niet oké? Mankeert er wat, of ben je gewoonweg niet content? Kom gerust weer langs, wij stoppen pas als jij tevreden bent!

Je hebt vast een redelijk bedrag neergelegd bij de aanschaf van je Macbook. Om meer uit je investering te halen kun je beter kiezen voor reparatie, gezien je met een refurbished Macbook zo weer een jaar of wat vooruit kan.

Mocht jij een nieuwe computer op het oog hebben? Geef je Mac dan alsnog een tweede leven door hem te laten fixen, refurbishen en hem door te verkopen!

Er is een grote vraag naar refurbished Apple computers en Macbooks.

Jij kunt dus jouwe verkopen voor een mooi bedrag en iemand anders blij maken met jouw oude Macbook. Win-win, toch?

Dat ligt aan wat er gerepareerd moet worden. Om het jou zo overzichtelijk mogelijk te maken heb je hier een prijslijst.

Net als de prijs, hangt de duur van de reparatie af van wat er aan mankeert. Je kunt bij de meeste reparaties ervan uitgaan dat we er niet al te lang mee bezig zijn, een half uurtje. Jij kunt ondertussen genieten van onze super lekkere koffie of een bakkie thee.