Macbook waterschade reparatie: deskundig & betrouwbaar

Relax, it’s only broken…

Je MacBook is je natuurlijk dierbaar. Een glas water, kop koffie of een andere vloeistof kan helaas nog wel eens per ongeluk over je MacBook heengaan. Dit moet dan snel gefixt worden! Waterschade is een dure grap en kan onherstelbare schade opleveren. Gelukkig hebben wij van The Fixables de beste skills om jouw MacBook hopelijk weer als vanouds te maken, helaas kunnen we bij waterschade geen garanties bieden! Kom gerust een keertje langs voor een onderzoek of advies, wij helpen je graag verder.

Contact
Prijzen

EERSTE HULP BIJ MACBOOK WATERSCHADE

WE ARE HERE TO RESCUE YOU

Wat een ellende dat je MacBook met water (of koffie, thee of ander vocht) in contact is gekomen! De verleiding om te kijken of die het nog doet is groot, maar ook een groot gevaar. Als je personal smart device nat is en weer aangaat dan kan je je voorstellen dat er kortsluiting ontstaat en er van alles binnenin het toestel kapot gaat door corrosie op bijvoorbeeld het moederbord. Hier geven wij jou de juiste stappen om te zetten:

RELAX…& SWITCH OFF

Zet je MacBook uit (en ook niet meer aan!) en leg het weg, daarnaast moet je hem ook niet meer aan de oplader leggen!

TRANSFER

Zorg ervoor dat je MacBook asap bij onze repair store komt.

QUICK AND FREE DIAGNOSE

Wij onderzoeken eerst of het zin heeft om met je MacBook aan de slag te gaan op basis van de huidige schade. Dit koppelen wij binnen 15 minuten aan je terug.

PROPER CLEAN UP

Nadat we je MacBook volledig hebben gedemonteerd verwijderen we de vochtschade middels reiniging onder een microscoop (indien nodig meerdere keren)

TESTEN EN TESTEN

Vervolgens zetten wij je MacBook weer volledig in elkaar en worden alle functionaliteiten uitvoerig getest.

HAPPY YOU

Na ongeveer 7 werkdagen maken wij jou (hopelijk) weer blij met een goed werkende MacBook!

Hieronder vind je de prijzen van een waterschade reparaties voor MacBooks

prijzen
MacBook (7 werkdagen)
Herstel vochtschade (vooraf akkoord tot) €500
Vergoeding gedane arbeid indien herstel niet mogelijk €100
70%

Na waterschade herstelde smartphones & tablets

80%

Na waterschade herstelde MacBooks

70%

Na waterschade herstelde smartphones & tablets

80%

Na waterschade herstelde macbooks

Onze service opties voor jouw MacBook met waterschade

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt over waterschade, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw MacBook zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 5 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Repair stores voor jouw MacBook met waterschade

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen jouw MacBook met waterschade snel en met de beste service!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebeschrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden
Routebechrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden

Macbook reparatie: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Hoewel je werkgeheugen aan het begin misschien meer dan genoeg leek voor je dagelijkse bezigheden, worden programma’s steeds veeleisender.

Of je meer werkgeheugen nodig hebt kun je gelukkig inzien bij Macbooks bij ‘activiteitenweergave’. Klik dan op ‘geheugen’. De ‘geheugen druk’ laat zien of je meer werkgeheugen nodig hebt. Dit zie je aan de kleuren: Groen, geel, rood.

  • Groen betekent dat je genoeg werkgeheugen hebt.
  • Geel betekent dat jouw Macbook meer werkgeheugen nodig zal hebben in de nabije toekomst.
  • Rood betekent dat je Macbook nu meer werkgeheugen nodig hebt.

Of je deze test uitgevoerd hebt of niet: wil je dat je programma’s sneller en beter draaien, raden wij aan je werkgeheugen te vergroten. Wij kunnen je advies op maat geven, dat jij weet wat in jouw precieze situatie het handigst is! 

Lukt het ineens niet meer om te typen? Of zijn je toetsen dusdanig versleten door het vele gebruik dat de knoppen loslaten? 

Op zich niet verbazingwekkend, je gebruikt je toetsenbord intensief als je je Macbook gebruikt, ga maar na hoe vaak je de spatiebalk alleen al indrukt. Je toetsenbord heeft een heleboel te verduren!

Breng je Mac langs ons en wij zetten er zo een nieuw toetsenbord voor je in. 

Is je toetsenbord verder oké, maar doet ‘ie het niet door software issues? Dat is ook geen probleem, daar kunnen we je ook bij helpen!

Een beschadigde of kapotte harde schijf is te herkennen aan een aantal symptomen. Crasht je Macbook ineens vaak? Krijg je vage foutmeldingen, zijn folders ineens verplaatst, hernoemd of verwijderd? 

Als een of meer van deze issues bekend voorkomt, laat ons dan even kijken wat we voor je kunnen doen. 

Meestal is een nieuwe harde schijf de beste optie, relax… Voor de gegevens op je oude harde schijf hebben we ook iets, lees verder! 

Veelgestelde vragen over een Macbook waterschade reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

Normaal gesproken bieden wij de garantie: No cure no pay. Wij geloven in onze skills als reparatie helden. Dat betekent dat wij ook garanties durven te geven als de reparatie niet slaagt. Waterschade reparaties zijn daarentegen een uitzondering op deze regel, gezien deze niet alleen erg tricky is, maar ontzettend tijdsintensief. 

Ja, wij hebben zeker een aantal garanties. Wij waarderen jouw vertrouwen, daarom hier alvast een aantal The Fixables beloftes.

✔ Geen onderzoekskosten, geen geld kwijt aan advies. Gewoon oprecht advies, geheel vrijblijvend. 

✔ Voor bijna alle reparaties geldt no cure no pay. Op waterschade na geldt dat reparaties die niet gelukt zijn standaard €0,- kosten. 

✔ Uitsluitend Apple onderdelen van de hoogste kwaliteit, je MacBook zal aanvoelen zoals voorheen.

✔ Transparantie. Wij vertellen je de duur en prijs van de reparatie vooraf. Gaan wij over de prijs heen? Soms moet het voor een goede reparatie, maar wij betalen het verschil voor jou, jij betaalt niets extra.

✔ 6 maanden garantie op alles omtrent de reparatie. Is er iets niet oké? Mankeert er wat, of ben je gewoonweg niet content? Kom gerust weer langs, wij stoppen pas als jij tevreden bent!

Waterschade hoeft niet het einde te betekenen. Ja het is balen en kost wat, maar een nieuwe Mac kost nog veel meer! Wij vinden het altijd mooi om een kapot apparaat weer tot leven te brengen. Een reparatie kan zo veel impact hebben op de levensduur van je device, dat dit het bijna altijd wel waard is. 

Als je een nieuwe computer wilt kun je zelfs je oude Mac laten repareren. Er is veel vraag naar refurbished Macbooks, mits die goed functioneert, kun je jouw computer doorverkopen, zo maak je wellicht nog winst uit je reparatie.

Dat ligt aan wat er gerepareerd moet worden. Om het jou zo overzichtelijk mogelijk te maken heb je hier een prijslijst.

Net als de prijs, is de duur van de reparatie afhankelijk van waar we mee bezig gaan. Reparaties als waterschade of data terughalen duurt langer. We vertellen je natuurlijk vooraf wanneer je MacBook klaar zal zijn.