The fixables academy

RELAX, WE BELIEVE IN YOU

Hoewel er de laatste jaren vele smartphone-, tablet-, computerreperatiebedrijven op de markt zijn gekomen, blijkt het een enorme uitdaging, zowel voor The Fixables maar ook voor soortgelijke andere bedrijven om kwalitatief goede medewerkers te vinden die makkelijk en snel van toegevoegde waarde zijn. Mensen die willen starten in deze branche hebben veelal geen ervaring anders dan het consumentengebruik en als ze wel ervaring hebben, hebben ze vaak zichzelf een verkeerde reparatiemethode en manier van werken aangeleerd met veel onnodige fouten en ontevredenheid bij klanten tot gevolg. In de praktijk betekent dit veelal dat iedere nieuwe medewerker volledig opgeleid moet worden (learning on the job). Een intensief en tijdrovend traject voor ieder bedrijf. Wij vonden dat dit anders en beter moest, ook voor de verdere professionalisering binnen deze branche. Vandaar dat wij in 2019 deze opleiding zijn gestart!

Wat ga je leren?

Ready for your kickstart?

Stap 1

INTAKE
Wij maken kennis en bespreken wederzijdse verwachtingen.
Daarnaast zullen wij je vragen om een toets te doen om je technische affiniteit te checken.

Stap 2

OPLEIDING MONTEUR BASIS (A1)

We leiden je in een maand op tot een zelfstandige en klantgerichte monteur die in staat is om diverse mechanische reparaties zelfstandig uit te voeren volgens het The Fixables protocol van repareren.  Je voltijd opleiding zal bestaan uit theorie- en praktijklessen afgewisseld met stagedagen in een van onze winkels.

Stap 3

DEVELOPMENT AUDIT (A1)
Je rondt het eerste gedeelte af met een theoretische toets en enkele praktijkopdrachten.
Wanneer je hiervoor slaagt ontvang je een certificaat en kun je een tweede reparateur in een winkelomgeving zijn.

Stap 4

OPLEIDING MONTEUR GEVORDERD (A2)

We leiden je in een periode van twee maanden op tot een zelfstandige en klantgerichte monteur die in staat is om diagnoses te stellen en 90% van alle reguliere reparaties zelfstandig uit te voeren volgens het The Fixables protocol van repareren. Je voltijd opleiding zal bestaan uit theorie- en praktijklessen afgewisseld met stagedagen in een van onze winkels.

Stap 5

DEVELOPMENT AUDIT (A2)

Je rondt ook dit gedeelte af met een theoretische toets en enkele praktijkopdrachten. Wanneer je hiervoor slaagt ontvang je een certificaat en kun je de eerste (en eventueel enige) reparateur in een winkelomgeving zijn.

Leuk en leerzaam, een goede en uitdagende kickstart van mijn loopbaan als personal smart device engineer!

Andrei, Deelnemer

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

LETS GO FOR IT

Bij The Fixables hebben we gezien dat onze beste mensen niet zonder meer op papier ook het beste CV hadden. Wij geloven erin dat een goede mentaliteit écht het verschil maakt. Uiteraard zijn er wel enkele punten die het makkelijker maken om een opleding aan The Fixables Academy succesvol met de bijbehorende certificaten af te ronden. Denk hierbij aan goede zin en inzet, een gestructureerde manier van werken, de wil om te leren, niet bang om vragen te stellen of om hulp aan te nemen, affiniteit met electronica en repareren en een meer dan ruim voldoende beheersing van de Nederlandse taal.

Meld je vrijblijvend aan

We nemen snel contact met je op

Enthousiast geworden of wil je graag meer weten over de selectieprocedure en opleiding? Dan gaan wij graag met je in gesprek!