Samsung S9 batterij vervangen: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Super irritant wanneer die batterij het maar een paar uurtjes vol houdt, al helemaal net wanneer jij hem echt nodig hebt, natuurlijk leeg is. Wanneer je Samsung S9 kuren heeft, wil je deze uiteraard zo snel mogelijk fixen. No stress, breng je Samsung geheel vrijblijvend bij ons langs, geniet van een goede kop koffie en wij kijken wat eraan scheelt. Deskundig advies en ook nog eens een super snelle service voor een goede prijs! Wat wil je nog meer?

Neem contact op

Repair stores

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel voor jouw gsm reparatie!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden

Samsung S9 batterij vervangen service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw device na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Waarom je Samsung S9 batterij laten vervangen bij The Fixables?

Als jij jouw Samsung S9 al sinds de aanschaf dezelfde batterij heeft, is het niet gek dat hij het niet meer zo goed doet. Batterijen verliezen namelijk elke keer dat je je Samsung oplaadt een beetje capaciteit. Eerst merk je hier niet veel van, maar na een aantal jaar kom je de dag waarschijnlijk niet door op een volle batterij. Wij begrijpen hoe dierbaar jouw Samsung voor je is en hoe irritant dit kan zijn. Het is vervelend om onbereikbaar te zijn, de wereld draait immers altijd door. No problem, we got you! Met de beste service fixen wij binnen 30 minuten jouw batterij en ben je in mum van tijd weer bereikbaar voor de hele wereld. Ja, zo simpel is het bij ons!

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je iPhone zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is. Bij een iPhone met waterschade is haast geboden.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Samsung S9 reparatie: andere veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Een kapot scherm, ontzettend balen en zonde. Gelukkig kun je ook voor een schermreparatie bij ons terecht! 

Het begint vaak bij een kleine barst, zonde maar in principe geen ramp denk je. Helaas kan zo’n kleine barst snel uitscheuren tot een grote lelijke scheur en zit jij met en allemaal glas splinters in je vingers en een scherm waar je niks meer mee kan. Daarnaast bieden ze ook nog eens een opening voor vuil om je telefoon binnen te dringen. Snel laten repareren dus!

Is je dock connector aka oplaadpoort vies? Dan laadt je Samsung waarschijnlijk ook onregelmatig of helemaal niet meer op. Mocht dit het geval zijn, ben je altijd welkom om jouw Samsung laadpoort bij ons te laten schoonmaken. 

Hierbij is de DIY methode af te raden, aangezien de laadpoort erg kwetsbaar is en dit vaak meer kwaad dan goed doet.

Mocht het schoonmaken van je dock connector niet helpen, kijken wij verder wat er loos is aan je Samsung of je dock connector. No stress, met onze expertise komen we er wel uit!

Breng je Samsung S9 zo snel mogelijk bij ons langs, want hoe eerder wij ermee aan de slag kunnen, hoe groter de kans is dat jouw Samsung nog te redden is.

De stappen die jij zelf kan zetten om zo min mogelijk schade toe te voegen:

  • Zet je Samsung uit, laat hem uit
  • Laad je Samsung niet op, een natte telefoon kan geen elektriciteit gebruiken.
  • Haal je SIM en SD kaart er uit. 
  • Leg je device niet in de rijst, het helpt niet
  • Breng je Samsung zo snel mogelijk naar een reparatie held, hoe  eerder wij voor je aan de slag kunnen, hoe groter de kans dat je toestel te redden is.

De behuizing van je Samsung is kapot, wat nu? Vervangen? Een nieuwe Samsung kopen? Gewoon zo laten zitten? 

Het is belangrijk om te kijken of er een opening naar binnen in de achterkant zit. Wanneer dit het geval is, kan je hem namelijk beter laten fixen. Water en stof vindt zijn weg naar binnen en kan veel schade toebrengen aan je device. Hoe klein het gaatje ook maar is, water en stof vindt altijd een weg naar binnen.

Veelgestelde vragen over een Samsung S9 batterij vervangen

We beantwoorden al jouw vragen

Om te beginnen, het ligt niet aan jou! Batterijen gaan nou eenmaal minder lang mee na verloop van tijd. De batterij kan minder ladingen vasthouden, waardoor de batterijduur wordt verkort helaas. Dit komt namelijk door een ingebouwde handicap van batterijen, waar ze bij elke oplaadbeurt capaciteit verliezen. Eerst merk je hier niks van omdat het een geleidelijk proces is, maar na een aantal jaar kun je er niet meer omheen. 

Daarnaast is het ook gewoon irritant om altijd je oplader of powerbank overal mee naartoe te nemen, omdat je anders de dag niet doorkomt. Gelukkig kunnen wij dit probleem makkelijk en snel verhelpen, wij vervangen je batterij waardoor jij weer een Samsung S9 hebt die een hele tijd meegaat! 

Het onvermijdelijke proces van de dalende prestatie van je batterij. Het proces dat je niet kan tegenhouden, maar wanneer moet je hem vervangen? Dit ligt eigenlijk aan jou. Vind jij het geen probleem om je telefoon zes keer per dag op te laden, dan is het geen probleem. Maar helaas denk ik niet dat iedereen zo veel geduld heeft. Dus wanneer jij het zat bent om je oplader of powerbank overal mee naartoe te nemen, omdat je anders de dag niet doorkomt? Dan wordt het tijd voor een accu vervanging. Bij ons in 30 minuutjes gefixt met ook nog eens een heerlijke kop koffie. Hierna kan jij weer een gehele dag doorkomen, zonder hem ook maar een enkele keer op te moeten laden. 

Op reparaties van waterschade na, geven wij jou altijd de garantie dat wanneer jouw reparatie niet volbracht kan worden, jij hier geen geld aan kwijt bent.

Ofcourse! Reparatie Helden zouden hun naam niet waardig zijn als ze geen garanties zouden bieden, toch? 

✔ Geen kosten voor advies en onderzoek

No cure no pay, behalve voor reparaties van waterschade.

✔ De beste kwaliteit Samsung onderdelen. 

✔ Geen extra kosten achteraf. De afgesproken prijs is wat jij zal betalen, als wij eroverheen gaan, zijn die kosten voor ons. 

✔ Garantie op alles van de reparatie tot 6 maanden erop.

Als je niet tevreden bent, weet dat wij pas stoppen wanneer je dat wel bent! Is er dus nog iets wat niet oké is, kom dan vooral langs, dan komen we samen tot een oplossing! 

Jouw Samsung S9 is een prima toestel. Mankeert er iets aan, kunnen we dat zo voor je fixen en dan kan ‘ie ook weer een hele tijd door. 

Naast dat ‘ie het dan gewoon weer doet, is een reparatie ook heel erg gunstig voor de waarde van je Samsung. Mocht je hem ooit nog willen doorverkopen als jij toe bent aan een nieuwe telefoon.

Dat hangt af van de reparatie. Wij hebben voor jou hier alvast een handig overzicht gemaakt van de Samsung S9 reparaties!

Het vervangen van een batterij is een eenvoudige reparatie die wij vaak uitvoeren. Dit hebben we dan ook vaak binnen 30 minuten voor je gefixt. Heb je een ander probleem met de batterij of weet je niet precies wat het defect is? Met een kort onderzoek komen wij daar ook snel achter en zullen we kijken hoe we dit kunnen verhelpen!