Samsung A70 batterij vervangen: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Altijd vervelend wanneer je batterij niet meer goed werkt. Je hebt je Samsung A70 immers de gehele dag nodig en dat drie keer opladen per dag draagt daar niet echt aan mee. Bij het vervangen van je Samsung wil je dan ook snel je telefoon weer terug hebben en hem niet een dag of dagen kwijt zijn. Geen stress, bij The Fixables krijg je een lekkere kop koffie, deskundig advies en ook nog eens een super snelle service voor een goede prijs!

Neem contact op

Repair stores

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel voor jouw gsm reparatie!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden

Samsung A70 batterij vervangen service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw device na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Waarom je Samsung A70 batterij laten vervangen bij The Fixables?

Gegarandeerd de beste service met gratis deskundig advies! Hierbij kijken wij wat in jouw situatie de beste optie is en hoe wij dit het snelst kunnen oplossen. Hier bovenop heb je nog eens 6 maanden garantie op de reparatie en houden wij ons altijd aan de afgesproken prijs, zelfs als de reparatie duurder uitvalt; wij betalen voor het verschil! Goede deal, toch?

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je iPhone zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is. Bij een iPhone met waterschade is haast geboden.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Samsung A70 reparatie: andere veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Een gebarsten scherm staat niet mooi, maar is het het geld waard om te kiezen voor een Samsung A70 scherm reparatie? Ja. Waarschijnlijk wel. 

Naast dat het niet chill is om steeds je vinger over gebroken glas te halen is een breuk in je scherm een toegang voor vuil om je Samsung binnen te dringen. Zit er eenmaal water of vuil in je toestel, dan zal dit nare gevolgen hebben voor je interne onderdelen. Laat je Samsung beeldscherm daarom fixen!

Je oplaadpoort is erg kwetsbaar. Mocht je Samsung niet meer opladen, doe hier dan zelf niets mee. Kijk even of die vies of nat is. 

Als er water in zit, kun je hem een paar uur laten drogen en nog een keer proberen. 

Als die vies is, breng hem langs een The Fixables store en laat ons hem gratis voor je schoonmaken. Doe dit niet zelf, je hebt je laadpoort in no-time beschadigd.

Wanneer een schoonmaakbeurt de boel niet fixt, zullen we kijken wat er wel aan scheelt. Wat de issue ook is, we kunnen hem waarschijnlijk binnen een uur voor je fixen, zodat je hem snel weer kunt opladen.

Je telefoon kan nog altijd waterschade oplopen en als dit gebeurt kun je het volgende het beste eerst doen: 

  • Zet je Samsung uit, houd hem uit
  • Laad je Samsung niet op, het laatste wat je natte telefoon nodig heeft is elektriciteit.
  • Haal je SIM en SD kaart er uit. 
  • Leg je device niet in de rijst, het helpt niet
  • Breng je Samsung zo snel mogelijk naar een reparatie held, hoe  eerder wij voor je aan de slag kunnen, hoe groter de kans dat je toestel te redden is.

Je behuizing is toch puur waar je je Samsung vast hebt? Waarom zou je van alle reparaties investeren in de achterkant? 

Zelfde reden als we gaven bij je beeldscherm: ter bescherming van de binnenkant. Als er een diepe kras, scheur of gat in je device zit kan water en stof er makkelijk inkomen. Dit krijg je er niet zo weer uit en kan ontzettend veel schade toebrengen aan je Samsung.

Veelgestelde vragen over een Samsung A70 batterij vervangen

We beantwoorden al jouw vragen

Elke batterij heeft een andere levensduur, daar is niet op te plannen. De batterij kan minder ladingen vasthouden na verloop van tijd, waardoor de batterijduur wordt verkort helaas. Dit komt namelijk door een ingebouwde handicap van batterijen, waar ze bij elke oplaadbeurt capaciteit verliezen. Eerst merk je hier niks van omdat het een geleidelijk proces is, maar na een aantal jaar kun je er niet meer omheen. 

De vuistregel is dat je batterij aan vervanging toe is, wanneer jij denkt dat die aan vervanging toe is. Niemand zit te wachten op het steeds moeten meenemen van je oplader of powerbank omdat je Samsung het anders niet trekt om de dag door te komen. 

De batterij van je Samsung A70 zal dus na verloop van tijd minder gaan presteren. Dit is een proces dat je eigenlijk niet kunt tegenhouden. Soms kan je tips opzoeken op het internet, maar op een bepaald moment is de batterij op en echt aan vervanging toe. 

Als je batterij matig functioneert, is hier helaas niets aan te doen, behalve hem vervangen met een nieuwe. En hier kunnen wij je gelukkig goed bij helpen!

De batterij van je Samsung zal na verloop van tijd minder gaan presteren. 

Dit is een proces dat je eigenlijk niet kunt tegenhouden. Ben je het zat om je oplader of powerbank overal mee naartoe te nemen, omdat je anders de dag niet doorkomt? Laat ons je accu dan vervangen, zit er weer een krachtige in je Samsung die een hele tijd meegaat! 

No cure, no pay. Het is zo simpel. Op alle reparaties behalve waterschade geldt deze regel, kunnen we jou niet leveren wat je van ons verwacht, dan hoeven we hier geen geld voor.

Ofcourse! Reparatie Helden zouden hun naam niet waardig zijn als ze geen garanties zouden bieden, toch? 

✔ Geen kosten voor advies en onderzoek

No cure no pay, behalve voor reparaties van waterschade.

✔ De beste kwaliteit Samsung onderdelen. 

✔ Geen extra kosten achteraf. De afgesproken prijs is wat jij zal betalen, als wij eroverheen gaan, zijn die kosten voor ons. 

✔ Garantie op alles van de reparatie tot 6 maanden erop.

Als je niet tevreden bent, weet dat wij pas stoppen wanneer je dat wel bent! Is er dus nog iets wat niet oké is, kom dan vooral langs, dan komen we samen tot een oplossing! 

Hoe prachtig de nieuwe telefoons ook zijn, de meeste mensen zullen hem gebruiken voor dezelfde dingen als hun oude telefoon. WhatsApp, Facebook, Instagram, etc. 

Jouw Samsung A70 is een erg goede telefoon en als er iets aan mankeert, is er slechts een kleine reparatie nodig, vaak van minder dan een uur om het weer als vanouds te doen. 

Dan heb je ook nog het argument dat refurbished telefoons erg populair zijn en je nog een mooie zak centen kunt vangen voor je oude Samsung A70. Als je dan toe bent aan een nieuwe telefoon, kun je een groot deel van de aanschafprijs coveren met je oude device. 

Dat hangt af van de reparatie. Wij hebben voor jou hier alvast een handig overzicht gemaakt van de Samsung reparaties!

Het vervangen van een batterij is een eenvoudige reparatie die wij vaak uitvoeren. Dit hebben we dan ook vaak binnen 30 minuten voor je gefixt. Heb je een ander probleem met de batterij of weet je niet precies wat het defect is? Met een kort onderzoek komen wij daar ook snel achter en zullen we kijken hoe we dit kunnen verhelpen!