Samsung A40 reparatie: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Je baalt dat jouw Samsung A40 schade heeft opgelopen. Barst in je scherm, batterij die het niet meer doet of je Samsung in het water laten vallen.Wij begrijpen hoe vervelend dat is. Maar wij weten ook dat veel van de mogelijke opgelopen schade aan je Samsung A40 simpelweg verholpen kan worden. Koop dus niet meteen een nieuwe Samsung. De kans is groot dat wij je kunnen helpen. Neem direct contact met ons op, bekijk de prijzen of selecteer probleem om meer te weten te komen.

Contact
Prijzen

Repair stores

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Voor vragen over je Samsung A40 reparatie kun je binnen wandelen in een van onze winkels, of bel of mail ons!

Routebeschrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden
Routebechrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden

Samsung A40 reparatie service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw device na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw Samsung A40 reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Waarom je zou moeten kiezen voor The Fixables voor jouw Samsung A40 reparatie?

Simpelweg super service. Je legt aardig wat vertrouwen in degenen die jouw Samsung A40 gaan repareren en wij willen dat vertrouwen waard zijn. We komen je daarom tegemoet door heel veel service aan te bieden, zoals wij vinden dat het hoort! Iedereen mag langskomen voor onderzoek en advies, geheel gratis, ook als je geen reparatie aangaat. No cure no pay op reparaties die geen waterschade betreffen.6 maanden garantie. En wij gaan standaard door totdat jij tevreden bent. Dat jij zo content bent dat je de volgende keer dat je onze diensten nodig hebt bij jezelf denkt: Relax, it’s only broken!

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van onze iPhone reparatie service vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties voor jouw Samsung A40 reparatie

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw Samsung A40 zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 5 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Samsung A40 reparatie: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Als je een nieuwe telefoon hebt, wil je niet vanaf 0 beginnen. Je wilt je data van je oude toestel overzetten naar je Samsung. Hoe doe je dit? 

  • Download de smart-switch app
  • Selecteer je oude device
  • Selecteer op je oude toestel welke gegevens je wilt overzetten
  • Download de gegevens

Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem, we helpen je graag! 

Je camera is erg kwetsbaar. Hier merk je over het algemeen niks van, totdat het te laat is en je lens gebarsten is of je sensoren vervormd. Dit kan door van alles komen, teveel druk, een val, hitte. 

Is jouw camera kapot en toe aan vervanging? Relax, wij kunnen de camera aan beide kanten van je device voor je vervangen, zodat jij binnen no-time weer toffe foto’s en video’s kan maken. 

Bij gebrek aan geluid uit je Samsung kun je even kijken of die niet verstopt zit. Als dit zo is, maak hem schoon. 

Als je telefoon vrij is van rommel, is er een ander probleem en kun je hem beter even langs onze The Fixables store brengen. Wij zullen kijken wat er aan de hand is en zullen hem voor je fixen, zodat jij binnen een uur weer gewoon normaal geluid uit je Samsung A40 hebt. 

We weten dat systeemupdates niet per se iets is waar je echt op zit te wachten. Je Samsung A40 echter wel, gezien deze updates je device de bescherming bieden die het nodig heeft!

Als jij wilt kijken of jouw telefoon de nieuwste software heeft, kun je dit controleren! Ga naar: ‘Instellingen’ → ‘algemeen’ → ‘software-update’.

Kun je niet meer bij je data, omdat je device gecrasht is, vastgelopen is of iets anders, kun je deze het beste even langsbrengen. Onze reparatie helden zullen er alles aan doen om je waardevolle data te heroveren. Neem in acht dat het een tijdrovende klus is.

Veelgestelde vragen over een Samsung A40 reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

Als je denkt dat je device nog te redden is, zien wij geen reden om hem niet te laten fixen. Een kleine reparatie kan je weer een heel eind op weg helpen. Een Samsung A40 dat net is opgeknapt kan zo weer jaren mee.

No cure, no pay. Het is zo simpel. Op alle reparaties behalve waterschade geldt deze regel, kunnen we jou niet leveren wat je van ons verwacht, dan hoeven we hier geen geld voor.

Onze service staat altijd op #1. We gaan altijd een stapje extra om de klant tevreden te krijgen en wij vinden garanties niet meer dan logisch om te bieden:

✔ Advies en onderzoek zijn altijd gratis

No cure no pay, met uitzondering van reparaties van waterschade.

✔ Uitsluitend Apple-onderdelen om je oude te vervangen.

✔ Afspraak is afspraak. We zijn transparant in wat wij doen en de kosten. Als wij een prijs hebben afgesproken, gaan wij hier niet overheen, eventuele extra kosten dekken wij voor je! 

✔ Garantie op alles van de reparatie tot 6 maanden erop.

We kunnen vele redenen bedenken waarom jij jouw Samsung A40 moet laten repareren, het ligt eraan wat jij belangrijk vindt. 

Wil je graag het meeste waar uit je aankoopbedrag halen? Een reparatie kost een stuk minder dan een nieuwe telefoon en je Samsung A40 kan zo weer een hele tijd vooruit. 

Heb je al een nieuwe device op het oog en gaf het kapotgaan van je Samsung je het zetje om hem te willen kopen? Je kunt ervoor kiezen om je Samsung A40 te laten fixen en hem refurbished door te verkopen! Zo heb je alvast een deel van je nieuwe telefoon gecovered. 

Geef je veel om mens en natuur? Langer doen met je device is dan zuiniger. De uitstoot van de productie van een telefoon is hoog en er zitten metalen in je Samsung A40 die zeldzaam zijn en gewonnen worden in de Afrikaanse jungle, met ontbossing en oorlog als gevolg.

De prijs verschilt per reparatie. We houden het even overzichtelijk voor je, hier heb je ons overzicht van de meest voorkomende reparaties van Samsung A40.

Dat verschilt per reparatie. Houd als richtlijn aan dat wanneer we een component moeten vervangen, denk aan scherm- of batterij reparatie, dit niet langer zal duren dan een uur. 

Reparaties van waterschade of reparaties met betrekking tot data duren langer.