Samsung reparatie: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Kijk, we snappen dat je Samsung device belangrijk is. We gebruiken onze telefoons tegenwoordig overal voor. Het is natuurlijk vervelend als je Samsung telefoon stuk gaat en je wilt hem dan ook zo snel mogelijk weer gerepareerd hebben. Voor al je Samsung reparaties ben je bij The Fixables aan het juiste adres!

Start reparatie

Kies jouw Samsung reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Prijzen Samsung reparatie

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties vind je hier

Wanneer je niet het exacte model weet, kun je het A-nummer vinden op de achterkant van je personal smart device of opzoeken bij Instellingen.

Onze service opties

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je smart device zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Samsung reparatie: Repair stores

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Samsung reparatie service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw device na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Waarom je zou moeten kiezen voor The Fixables?

Je kan je ons je Samsung device met een gerust hart toevertrouwen. Loop gerust even binnen voor een luisterend oor en goed advies. We geven je gratis advies, het is dan geheel aan jou om te kiezen wat te doen met je apparaat. We melden vooraf wat je voor je reparatie kwijt bent. Soms is het zo dat reparaties duurder uitvallen of dat het meer manuren inneemt. Relax… Die extra kosten zijn voor ons, niet voor jou. Niemand houdt van nare verrassingen achteraf.

Samsung reparatie: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Of je nu van Apple of Android komt, Samsung wil het je zo makkelijk mogelijk maken om je data over te zetten naar je nieuwe toestel. Samsung doet dit door de smart-switch app. De app zal duidelijk maken hoe je je data kunt overzetten. Als je van iPhone komt, moet je even checken of je je iCloud aan hebt staan, anders kan de smart-switch app je data niet downloaden.

Mocht je er niet uitkomen, mag je altijd langskomen en dan komen we er samen wel uit!

Tegenwoordig zijn die piepkleine lenzen in onze telefoon beter dan grote fotocamera’s van vroeger. Echter beschermen al die megapixels je camera niet beter tegen beschadigingen. Barsten en krassen zijn de meest voordehandliggende beschadigingen, maar de sensoren in je lens kunnen ook slecht tegen warmte, bijvoorbeeld wanneer je je device in de zon hebt liggen.

Als je denkt dat je Samsung camera misschien wel kapot is, maak eens een foto van een wit oppervlak. Zo kun je makkelijk zien of er vlekjes of strepen op de foto zitten. Als dit het geval is, breng je toestel eens langs! Wij kunnen de camera aan beide kanten van je Samsung vervangen.

Komt er matig of zelfs geen geluid meer uit je speakers? Check even of je speaker verstopt zit met vuil. Als dit zo is kun je deze met een borsteltje schoonmaken.

Werkt ‘ie dan nog niet? Tja, dan moeten wij er even dieper naar kijken, want dan is er meer aan de hand. Gelukkig weten we goed wat te doen om jouw speaker te fixen. Relax, it’s only broken.

Word je doodgegooid met systeemupdates? Tja, je kunt ze altijd uitstellen, maar als je dit te vaak doet is je Samsung niet meer up-to-date, wat leidt tot mindere bescherming tegen malware en virussen en je batterij zal sneller leeg gaan.

Wanneer je je telefoon niet hebt geupdate en hij meer dan een update achterloopt, is het verstandig je telefoon opnieuw te installeren. Als je je data, foto’s en

Net als Apple met de iCloud heeft Samsung de origineel genoemde Samsung Cloud. Hier worden backups gemaakt van je data, zodat je toch nog bij je gegevens kan mocht er iets gebeuren met je toestel.

Ben je je data kwijtgeraakt door een crash, bug, of zit je device in een loop? Breng hem langs, wij gaan ons uiterste best doen om je data terug te halen. Houd rekening met dat dit een tijdrovende klus is.

Veelgestelde vragen over een Samsung reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

Als je Samsung niet total-loss is, kunnen we ‘m vaak nog gewoon maken, zodat ‘ie weer een goede tijd meegaat. Zo hoef je niet meteen een nieuw toestel te kopen met de grote kosten van dien. 

Daarbij zijn goed-functionerende Samsungs nog een goed bedrag waard. Dus bij een reparatie krijg je waar voor je geld.

Voor reparaties die ons niet lukken vragen wij geen geld. Waterschade is de enige uitzondering op deze regel. Verder vinden wij dat onze service compleet moet zijn en als dat niet gebeurt geldt er no cure, no pay.

Maar natuurlijk! Als je vertrouwen hebt in je reparatie skills, moet je ook de garanties kunnen bieden dat je als klant tevreden weggaat. 

No cure no pay. Dit betekent geen onderzoekskosten, geen kosten voor een niet-succesvolle reparatie. Waterschade is de uitzondering op de regel. 

✔ We gebruiken de beste onderdelen.. Zo behoud je de waarde en originaliteit van je toestel.

✔ Transparantie. Wij vertellen je vooraf de prijs en wijken hier niet van af. We gaan soms over de prijs van de reparatie omdat we een goede reparatie willen uitvoeren, daar zijn we niet vies van. 

Echter, zijn die extra kosten die wij dan maken niet voor jou maar voor ons. 

✔ We garanderen alles met betrekking tot de reparatie tot 6 maanden erna: Servicekosten, onderdelen, alles. 

Is iets niet goed of ben je niet content, horen we het graag van je! Kom terug naar de store en we komen er samen uit.

Dat ligt natuurlijk aan je device en wat er kapot is. Geen zorgen, hier heb je een overzicht van onze Samsung reparaties.

Meestal duren onze reparaties niet langer dan een half uur. Je kunt in de tussentijd bij ons een kopje thee of koffie blijven drinken of je komt later terug. Helemaal aan jou! 

Je kunt er in ieder geval vanuit gaan dat je je Samsung device dezelfde dag gefixt weer in de handen kan nemen!

Een Samsung phone aanschaffen is een hele investering. Je wilt vast en zeker het meeste eruit halen. Met een reparatie kan je telefoon meestal nog wel een hele tijd meegaan. 

Ben je toe aan een nieuw device? Waarom zou je je oude toestel dan niet alsnog repareren? Een functionerende Samsung is goed geld waard en je kunt hem dan nog doorverkopen, zodat je aan de reparatie nog wat winst overhoudt!