Samsung Galaxy S10e SCHERM REPARATIE

Maak afspraak
€ 230

Samsung Galaxy S10e scherm reparatie

Zitten er barsten in het scherm van jouw Samsung Galaxy S10e? Of merk je dat het scherm minder goed of zelfs helemaal niet meer reageert op aanraking? Vervelend, maar na een Samsung Galaxy S10e scherm reparatie is je telefoon vaak na minder dan 45 minuten alweer helemaal de oude. Breng je telefoon langs bij The Fixables in Bussum en onze experts checken wat er nodig is om het scherm van jouw telefoon te repareren.

 

Laat je Samsung Galaxy S10e scherm vandaag nog repareren

Een kleine barst in je Samsung Galaxy S10e scherm lijkt misschien in eerste instantie niet zo erg. Het ziet er natuurlijk niet mooi uit, maar nog erger is dat het kan leiden tot meer schade. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat stof en vocht je telefoon binnendringen. Om verdere schade te voorkomen is het verstandig om de barst in het scherm van je smartphone toch te laten repareren.

Heb je meerdere barsten in het scherm van je Samsung Galaxy S10e? Zorg er dan voor dat je je telefoon zo snel mogelijk laat repareren. Als de schade aan je scherm namelijk groot is, kan dit ook zorgen voor schade aan de aanraak sensoren en je telefoon onbruikbaar maken. Breng je smartphone snel naar The Fixables en wij regelen de rest!

 

Onze werkwijze bij een Samsung Galaxy S10e scherm reparatie

Je wilt je Samsung Galaxy S10e scherm laten repareren bij The Fixables? Een goede keuze! Dit is hoe we te werk gaan:

  1. Als we je Samsung Galaxy S10e scherm moeten repareren, hebben we natuurlijk jouw telefoon nodig. Kom daarom langs bij ons in Bussum of om hem te brengen. Geen tijd om langs te komen? Verstuur je telefoon dan aangetekend per post op naar The Fixables in . Geen zorgen, de verzendkosten betalen wij! Woon je in de buurt? Binnen een straal van 5 km van onze verschillende locaties kun je gebruik maken van onze gratis Haal & Breng service.
  2. Als we jouw Samsung Galaxy S10e ontvangen hebben, gaan we zo snel mogelijk aan de slag met de scherm reparatie. Onze experts maken ten eerste een analyse om te bepalen wat nodig is om het scherm van jouw telefoon te repareren. Daarna beginnen ze met de reparatie die nodig is om het scherm van jouw telefoon weer als nieuw te maken.
  3. Het scherm van jouw telefoon is in 97% van de gevallen binnen 45 minuten gemaakt, mits alle onderdelen voorradig zijn. Geniet in de tussentijd van een verse kop koffie, kijk mee hoe we de scherm reparatie van jouw Samsung Galaxy S10e aanpakken of maak bij mooi weer buiten een ommetje. Voor je het weet is jouw telefoon weer de oude!

Het scherm van je Samsung Galaxy S10e is kapot wanneer:

  • 1 Het glasplaatje van jouw scherm is gebarsten;
  • 2 Er gekleurde strepen in het scherm zitten;
  • 3 Het display niet meer op aanrakingen reageert;
  • 4 Er zwarte vlekken in het scherm zitten;
  • 5 Jouw scherm niet oplicht terwijl je Samsung wel aanstaat.

Veelgestelde vragen over scherm Samsung Galaxy S10e vervangen

Bij The Fixables repareren wij telefoons alleen met originele onderdelen, ook voor een Samsung Galaxy S10e scherm reparatie. Dat betekent dat het kapotte scherm van jouw telefoon gerepareerd wordt met een origineel scherm. Deze originele schermen zijn gecertificeerd door Samsung, waardoor we de kwaliteitsgarantie kunnen garanderen. Heb je een andere reparatie nodig voor jouw Samsung Galaxy S10e, zoals een nieuwe batterij of behuizing? Ook hiervoor gebruiken we alleen originele onderdelen.

Als je het scherm van je Samsung Galaxy S10e laat repareren bij The Fixables kun je er zeker van zijn dat je scherm weer jarenlang mee gaat. Wees natuurlijk wel zuinig op je telefoon en maak niet dezelfde fout. We raden je daarom ook altijd aan om een screenprotector en telefoonhoesje te gebruiken. Hiermee zorg je ervoor dat jouw Samsung Galaxy S10e beter beschermd is en dat je niet snel een scherm reparatie nodig hebt.

Wanneer er geen barsten in je scherm zitten, maar het display minder of niet reageert betekent dit dat de schermgevoeligheid van je Samsung Galaxy S10e is afgenomen. Met andere woorden: je touchscreen is defect. Vaak kunnen we dit niet oplossen zonder eerst het scherm van je telefoon te vervangen. In enkele gevallen kan het wel, kom daarom langs in onze winkel in of Bussen voor een gratis diagnose. Op basis hiervan kunnen we bepalen hoe we de scherm reparatie van jouw telefoon aan gaan pakken.

Mocht het voorkomen dat het scherm na de reparatie binnen de garantieperiode niet goed functioneert, dan zullen wij zorgen dat het toestel weer goed functioneert binnen onze garantie voorwaarden. Als je Samsung Galaxy S10e echter zichtbare gebruiksschade heeft zoals val-, water-, of stootschade, dan valt de scherm reparatie niet onder onze garantie. Je leest alle garantievoorwaarden hier.

Wanneer jouw Samsung Galaxy S10e scherm al voor de reparatie barsten heeft, betekent dit dat je telefoon al niet meer volledig waterdicht is. Ook als de behuizing van je smartphone deuken heeft, kan de waterdichtheid niet meer volledig gegarandeerd worden. Andere onderdelen van je telefoon, zoals de dockconnector en batterij, zijn hierdoor ook gevoeliger voor waterschade. We kunnen hierdoor dan ook geen garantie geven op waterschade na een scherm reparatie.