Samsung Galaxy A52sOPLAADPOORT REPARATIE

Maak afspraak
€ 60

Samsung Galaxy A52s oplaadpoort reparatie

Nog 3% batterij. Je moet je telefoon nu echt opladen. Je pakt de adapter uit je tas en plugt de kabel in je toestel. Maar wanneer je de usb-kabel in je telefoon wilt doen, gebeurt er helemaal niks. Je probeert het nog een paar keer extra, maar nog steeds niks. Wat nu? Kom langs bij één van de locaties van The Fixables. We zoeken tot op de bodem uit wat er mis is met je telefoon en zullen deze voor je repareren.

 

Is mijn Samsung Galaxy A52s oplaadpoort kapot of gewoon vies?

Check voordat je de oplaadpoort van je smartphone laat repareren of deze niet vies is. Water, stof, en vuil kunnen namelijk het opladen van je telefoon verhinderen. Je kunt dit herkennen doordat de kabel van je telefoon niet ver genoeg in de poort komt en dus geen contact maakt.

We kunnen je smartphone uitgebreid voor je schoonmaken. Probeer dit vooral niet zelf te doen door in de poort te blazen of met een tandenstoker erin te prikken. Wij doen de schoonmaak namelijk gratis voor je als onderdeel van de APK.

Laadt de telefoon nog steeds niet op? Dan zullen we nog even verder moeten kijken naar wat de oorzaak is. Het kan door de software komen of er is fysieke schade aan de laadpoort. In het tweede geval is een reparatie echt nodig. Waar nodig, vervangen we het onderdeel en heb jij je smartphone binnen 1 uur weer terug.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy A52s connector reparatie

Het repareren van de oplaadpoort van je Samsung Galaxy A52s kost in veel gevallen tussen de 80 en 100 euro.

In de meeste gevallen heb je binnen 1 uur je smartphone weer terug.

Er zit geen verschil tussen een dock connector en een oplaadpoort. Beiden betekenen hetzelfde voor je Samsung.

Wij adviseren nooit om de oplaadpoort van je Samsung Galaxy A52s zelf schoon te maken of te repareren. Dit is erg risicovol en kan de schade alleen maar verergeren. Je kunt dit het beste aan één van onze specialisten overlaten.