Samsung Galaxy A52sGratis APK

Maak afspraak
-

Samsung Galaxy A52s gratis APK

Kom langs voor een gratis APK van je Samsung Galaxy A52s. Dit kan bij één van de locaties van The Fixables in of . 

 

Waarom een APK voor jouw Samsung Galaxy A52s belangrijk is

Een APK voor je telefoon, dat is toch helemaal niet nodig? Juist wel, want ook je Samsung Galaxy A52s moet regelmatig worden onderhouden. En natuurlijk doen wij dit voor je.

Wist je namelijk dat je gemiddeld 2,5 uur per dag op je smartphone zit? Dat is gemiddeld 5(!) keer meer dan dat je in je auto rijdt. Niet meer dan logisch dat jouw Samsung Galaxy A52s ook een APK kan gebruiken.

 

Wat houdt de gratis APK voor jouw Samsung Galaxy A52s in?

Kom je voor een schermreparatie van je Samsung Galaxy A52s of loop je toevallig langs bij The Fixables in of ? Dan kun je terecht voor de APK.

Tijdens deze APK gaat één van onze specialisten helemaal gratis de onderstaande stappen voor je doornemen:

Schoonmaken van de oplaadpoort
Laad je Samsung Galaxy A52s alleen in de meest onmogelijke houding op? Een simpele reiniging kan de oplossing zijn.

Schoonmaken van de microfoon + luidspreker van je Samsung Galaxy A52s
Kun je mensen niet duidelijk verstaan als je (video)belt met je Samsung? Het kan zijn dat er stof in je microfoon of luidspreker zit. Een flinke schoonmaakbeurt kan ervoor zorgen dat je weer kraakheldere gesprekken met je Samsung Galaxy A52s voert.

Schoonmaken van het scherm en de behuizing
Wanneer heb jij voor de laatste keer je Samsung schoongemaakt? Tijdens de APK ontsmetten we je Samsung en krijg je je geliefde smartphone weer schoon en fris terug. 

Testen van alle functies van je Samsung Galaxy A52s
Bel en app je al een tijdje met je Samsung Galaxy A52s? Dan kan het zijn dat je batterij snel leeg gaat, er barstjes in je scherm zitten of de USB-C aansluiting niet goed werkt. We lopen alle functies van je Samsung na om te kijken waar het probleem zit.

Vinden we tijdens de APK iets dat kapot is aan je Samsung? No worries! Je kunt dit direct in de winkel laten fixen. Maar voel je vooral niet verplicht om dit te doen. De APK is altijd gratis, net als de koffie of thee die je drinkt terwijl je wacht.

Geïnteresseerd om je telefoon te laten checken? Kom langs bij The Fixables in of of maak direct een afspraak.