Samsung Galaxy A52s BEHUIZING VERVANGEN

Maak afspraak
€ 60

Het vervangen van je Samsung Galaxy A52s behuizing is zo gefixt

Zitten er barsten in de achterkant van je Samsung Galaxy A52s en is de backcover aan vervanging toe? The Fixables vervangt de achterkant van jouw Samsung Galaxy A52s, waardoor de barsten aan de achterkant van je telefoon als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het vervangen van de gehele behuizing is vaak niet nodig, waardoor we de kosten van de reparatie zo laag mogelijk kunnen houden.  

Omdat schade aan de achterkant van een telefoon vaak minder opvalt, wordt deze reparatie nog wel eens uitgesteld. Maar pas op: als je te lang wacht met het vervangen van de achterkant van je Samsung Galaxy A52s kan dit leiden tot andere schade aan je smartphone, denk bijvoorbeeld aan waterschade of schade door vuil en stof.

Wil je grotere schade aan je smartphone voorkomen? Breng je Samsung Galaxy A52s dan naar The Fixables. Het repareren van de achterkant van je Samsung Galaxy A52s is zo geregeld. Bonus: als je langs komt, voeren we meteen ook een gratis APK uit. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw smartphone er weer tip top uitziet en functioneert.

-

Veelgestelde vragen over het vervangen van je Samsung Galaxy A52s achterkant

Alleen het glas repareren van je smartphone achterkant is niet mogelijk. Daarnaast leveren we bij The Fixables reparaties van hoge kwaliteit. Ervaring leert dat het inwisselen van de complete achterkant van je Samsung Galaxy A52s een beter een duurzamer resultaat zal leveren.