Samsung Galaxy A52 WATERSCHADE

Maak afspraak
v.a. € 45

Samsung Galaxy A52 waterschade reparatie

Heb je jouw telefoon in het water laten vallen? Kom dan langs voor een waterschade reparatie bij The Fixables in of .

Het kan de beste overkomen: je laat per ongeluk je telefoon in het water of de wc vallen of misschien zat je telefoon nog in je broekzak toen je hem in de wasmachine deed. Gelukkig kun je dan in veel gevallen terecht voor een reparatie bij één van onze locaties.

 

Eerste hulp bij waterschade Samsung Galaxy A52

Wanneer je telefoon in het water is gevallen, is de verleiding groot om hem aan te zetten om te kijken of deze het nog doet. Doe dit vooral niet. Dit kan namelijk kortsluiting veroorzaken en kan funest zijn voor je smartphone. Ook het opladen van je telefoon raden we af wanneer je telefoon voor een lange tijd in het water heeft gelegen.

In plaats daarvan kun je het beste je smartphone uitzetten en deze direct naar een van onze winkels brengen om hem te laten repareren. Tijdens het repareren van je smartphone, gaat een specialist aan de slag met de volgende stappen:

Onderzoeken van het defect aan je Samsung Galaxy A52
Jouw smartphone wordt eerst onderzocht om te kijken of het zin heeft om deze te repareren. Dit koppelen wij binnen 15 minuten aan je terug.
Verwijderen van de beschadiging
Nadat het toestel volledig is gedemonteerd, wordt de beschadiging middels reiniging onder een microscoop voor je verwijderd (indien nodig meerdere keren).
Testen van je toestel
Vervolgens wordt je telefoon weer volledig in elkaar gezet en worden alle functionaliteiten uitvoerig getest. Je kunt je smartphone weer zonder problemen gebruiken.

 

Hoe herken je waterschade aan jouw Samsung Galaxy A52

Wanneer er vocht in je telefoon zit, kun je dit herkennen als er een roze of rode cirkel bij de hoek van de batterij te zien is. Twijfel je over de kenmerken? Breng hem dan direct langs bij één van onze vestigingen om hem te laten repareren.

Tips bij waterschade Samsung Galaxy A52
  • 1 Zet je telefoon onmiddellijk uit, houd het toestel uit;
  • 2 Laad je Samsung Galaxy A52 niet op, elektriciteit & water gaan niet samen;
  • 3 Haal je SIM en SD kaart eruit;
  • 4 Leg je telefoon niet in rijst. Het werkt niet;
  • 5 Breng je Samsung Galaxy A52 zo snel mogelijk bij The Fixables in Bussum. Hoe eerder wij voor je aan de slag kunnen, hoe groter de kans dat je Samsung Galaxy A52 te redden is.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy A52 waterschade reparatie

Rijst werkt waterabsorberend, maar in veel gevallen helpt het niet om je smartphone in rijst te leggen. Vaak zit de beschadiging te diep in de telefoon, waardoor deze niet zal opdrogen door de rijst. Je kunt het beste je toestel op een droge plek neerleggen en zo snel mogelijk langskomen om je toestel te laten repareren.

In de meeste gevallen heb je jouw toestel binnen 3 tot 5 werkdagen weer terug.

Veel moderne telefoons zijn tegenwoordig waterdicht en bij kleine ongelukken is er dan ook niet snel iets aan de hand. Maar wanneer je twijfelt, is het slim om snel actie te ondernemen en adviseren we om je Samsung Galaxy A52 zo snel mogelijk naar één van onze locaties te brengen.

De reparatie aan je Samsung Galaxy A52 is in veel gevallen €85. Dit is exclusief het vervangen van onderdelen.