Staat jouw toestel er niet bij?

Heb je een toestel die er niet tussen staat, maar wel gerepareerd moet worden? Geen zorgen! The Fixables is dé plek voor de reparatie van jouw toestel. Het is belangrijk dat je wel contact met ons op neemt door te bellen naar een van onze winkels of te mailen (support@fixables.nl), zo weten we zeker dat we je kunnen helpen! Wanneer je de bevestiging gekregen hebt dat we jouw device kunnen repareren dan werkt het als volgt:

Wanneer jouw toestel stuk is kan je deze langs brengen bij een van onze locaties. Onze specialisten kunnen een uitgebreide diagnose voor je uitvoeren om te kijken of we het model kunnen repareren. Daarbij rekenen we geen onderzoekskosten, indien het probleem snel geïdentificeerd wordt. In deze diagnose zullen we elk onderdeel langsgaan, om vast te kunnen stellen welk onderdeel stuk is en of deze vervangen dient te worden. Ook kijken we naar de verschillende reparatie opties voor jouw toestel. 

Hoe werkt het?

  1. Bel een van onze winkels of  mail (support@fixables.nl) ons met jouw probleem.
  2. Wanneer we gezegd hebben dat we het kunnen fixen, kun je online een afspraak boeken om langs te komen in Bussum
  3. The Fixables neemt je telefoon onder de loep wij bepalen samen met jou met welke reparatie service je telefoon gemaakt kan worden.

Verder zijn er 3 manieren om je toestel door de reparatie service te laten maken.

1) Breng je telefoon naar The Fixables in Bussum of . Twijfel je of de reparatie service een onderdeel van jouw telefoon heeft? Bel ons!

2) Stuur je telefoon op naar een van onze vestigingen en we sturen je telefoon vervolgens binnen 3 werkdagen gerepareerd terug!

3) Haal & Breng service. Woon je binnen van 5 km van de locaties in Bussum of ? Dan halen en brengen we je gemaakte telefoon binnen 24 uur terug.

De reparatie service voor jouw telefoon:

1) Barsten in je scherm? Wij kijken er graag naar!

2) Batterij vervangen? Wij helpen je er graag mee!

3) Barsten in de behuizing? Niet alleen vervelend. Je telefoon is minder beschermd.

4) Water in je telefoon? Breng hem direct. Hoe langer je wacht, hoe groter de de interne schade.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER OVERIGE REPARATIE

Hoelang de reparatie van jouw toestel duurt, hangt af van het soort reparatie en het soort telefoon. Ook hangt het af van het aantal onderdelen die vervangen moeten worden. Echter is jouw toestel in de meeste gevallen binnen 1 uur gerepareerd. Indien het langer gaat duren, door het bestellen van bijvoorbeeld ontbrekende onderdelen, word je hiervan natuurlijk op de hoogte gesteld.

Na het mailen of telefoneren kun je online direct een afspraak maken om langs te komen voor een reparatie of diagnose voor jouw toestel. Onze winkels zijn gevestigd in en Bussum. Je kan er ook voor kiezen om jouw toestel gratis naar ons op te sturen voor reparatie. Daarnaast bieden we een gratis ophaal en retourservice voor jouw kapotte device, indien de afstand tot een van onze repair stores minder dan 5 km betreft. Geen stress meer om jouw kapotte toestel!

Een Algemene Periodieke Keuring. Dat is toch alleen bij auto’s? Niet dus, ook voor smartphones zijn er APK’tjes en wij doen dit voor je! Je zit gemiddeld 5 keer meer op je telefoon, dan dat je in een auto zit. Logisch dus dat er voor je telefoon ook een APK bestaat! Deze reparatie service controleert alle mogelijke (potentiële) reparaties. Gaat je batterij al sneller leeg? Zien we barsten in je scherm? Krassen op de behuizing? Onze APK voorkomt dat je duurdere reparatie services.

Je brengt je telefoon wanneer je wilt naar de reparatie service. Hoe langer je een reparatie service uitstelt, hoe groter de kans op meer schade. Een barst in het scherm van je telefoon wordt snel groter. In ieder geval: Bedenk dat een reparatie service altijd goedkoper is dan een nieuw toestel.