Smartphone reparatie van overige merken: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Heb jij problemen met je telefoon van LG, OnePlus of Sony Xperia? Dan ben je hier op het juiste adres. Relax, it’s only broken. Waar je toestel ook last van heeft, wij fixen het voor je. Dit doen we snel, vaak al in een half uur. Onze repair heroes doen dit deskundig en tegen de beste prijs. Kunnen we je issue niet oplossen? Dan betaal je niks. No cure, no pay.

Start reparatie

Kies jouw reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Prijzen

Neem contact met ons op of wij jouw smartphone kunnen repareren.

Contact

Onze service opties

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je iPhone zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is. Bij een iPhone met waterschade is haast geboden.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Telefoon overige merken: reparatie service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw device na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Waarom je zou moeten kiezen voor The Fixables?

Veel telefoonmakers rekenen onderzoekskosten, wij niet. Mocht een reparatie niet lukken, betaal je niks (met uitzondering van reparatie van waterschade). Tevens weet jij van tevoren tot de cent nauwkeurig wat de reparatie gaat kosten. Valt de reparatie duurder uit, heb jij hier geen extra kosten aan. Afspraak is afspraak.

Smartphone reparatie: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Heb je een gloednieuwe telefoon, maar vind je het lastig om zelf je data goed over te zetten? Of begeeft je zakelijke toestel het en ben je hierdoor minder productief? Relax… Wij fixen het voor je. 

Houd er rekening mee dat dit soms een tijdrovende klus kan zijn, maar wij beloven je dat onze reparatie helden hun uiterste best voor je gaan doen om dit voor jou te regelen! 

Camera lenzen zijn erg breekbaar. Ze kunnen net als je scherm breken, maar warmte kan ook funest zijn voor je lens of sensoren. Test of je camera stuk is door een foto te maken van een blauwe lucht of een witte muur, oneffenheden zijn dan goed te zien. Mocht dit het geval zijn bij jouw telefoon, staan The Fixables voor je klaar. 

Hallo? Hoor je mij? Wacht, ik bel je even terug…. Nee, ik hoor je nog steeds niet… Klinkt dit bekend? Dan is waarschijnlijk je speaker kapot. Of je nou een OnePlus device, een LG telefoon of een Sony Xperia toestel hebt, het is altijd fijn als je telefoon speakers het goed doen. Een niet-werkende speaker kan komen door software en hardware issues. We komen er samen achter en kijken wat voor jou de beste fix is.

Hoewel je misschien niet veel merkt van elke update die je uitvoert op je telefoon zijn ze wel erg belangrijk om te doen. Updates zijn er namelijk voornamelijk voor verbeterde beveiliging. Je telefoon is dus druk bezig met het buitenhouden van virussen. Lukt het niet om de versie van je toestel te upgraden? Kom even langs en we helpen je graag.

Zit je toestel in een loop, is je toestel gecrashed en kom je niet meer bij je data, dan kunnen The Fixables je mogelijk helpen. Dit kan een tijdrovende klus zijn, maar zij doen hun uiterste best om je kostbare data terug te halen.

Veelgestelde vragen over een smartphone reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

Wanneer er één component van je toestel stuk is, is deze vaak goed te fixen. Dit is niet alleen een duurzame keuze, maar in 90% van de gevallen ook een goedkopere keuze dan de aanschaf van een nieuw device. Wanneer je je telefoon goed onderhoudt en laat repareren is je toestel vaak nog een aardig bedrag waard. 

Dan heb je – op gevallen van waterschade na – geen kosten voor de reparatie. Bij ons heb jij als klant altijd de hoogste prioriteit. Als wij jou niet de service kunnen leveren waar je op hoopt en waar je blij van wordt, zullen we hier geen geld voor vragen. No cure, no pay!

Wij denken aan de toekomst, daarom is jouw tevredenheid het belangrijkst voor ons. Op elke LG, OnePlus of Sony Xperia reparatie bieden we 6 maanden(!) garantie om jouw zorgen uit de handen te nemen. Fijn hé!

Er is vrijwel niets wat wij niet repareren! Zo lang wij van mening zijn dat het de moeite waard is (ook in verhouding tot de kosten die je ervoor zou moeten maken) en wij aan de benodigde onderdelen kunnen komen, zullen wij het proberen te fixen. Echter wij zullen het je ook eerlijk laten weten wanneer wij denken dat een reparatie geen zin heeft.

Dat hangt af van de reparatie. Wij geven je altijd inzicht in de (verwachte) kosten voordat wij van start gaan. Je betaalt in ieder geval geen cent tot de reparatie in zijn geheel is afgerond en geslaagd (met uitzondering van waterschade). Wil je weten welk bedrag nodig is om je device weer zo goed als nieuw te maken, zie hiervoor onze prijslijst waar je de prijzen ziet voor de meest voorkomende  iPhone,, Samsung, Huawei, LG, Nexus en Oneplus reparaties. Voor de overige merken, vragen wij je om met ons contact op te nemen, om te checken of het onderdeel op voorraad is en voor een prijs. 

Afhankelijke van de drukte in de winkels, kunnen de meeste reparaties in 30 tot 45 minuten uitgevoerd worden. Van tevoren zullen we je een nauwkeurige indicatie geven over de duur. Pak een lekker kopje thee of verse koffie en lees een goed tijdschrift op een van onze locaties. Ben je niet in de buurt? Je telefoon opsturen is ook een optie.

Er zijn veel redenen waarom je beter voor een gsm reparatie kunt kiezen in plaats van het snel aanschaffen van een nieuw toestel. Hieronder noemen we slechts enkele redenen als food for thought! 

  • Een reparatie kost een stuk minder dan een nieuwe telefoon en vaak kan je toestel maanden, zelfs jaren langer mee na een reparatie. 
  • Het kost ontzettend veel energie, uitstoot en zeldzame grondstoffen en materialen om een telefoon te produceren. Als je je telefoon laat fixen ben je dus ook duurzaam bezig en zuinig op natuur en milieu!
  • Je bespaart tijd. Veelal ben je uren zoet met het uitzoeken van een nieuw device, prijzen vergelijken, naar een winkel etc. De meeste reparaties worden bij The Fixables in 30 tot 45 minuten uitgevoerd!  
  • Mocht je toestel thuis of op vakantie kapot zijn gegaan, controleer dan eerst even je inboedel- of reisverzekering. Afhankelijk van de dekking van je verzekering, is het vaak mogelijk om eventuele reparatiekosten te declareren.