iPhone 13 reparatie

Relax it’s only broken

iPhone 13 reparatie bij The Fixables

Werkt je iPhone 13 niet meer zo goed als zou moeten of is hij helemaal kapot? Gelukkig begrijpen we bij The Fixables dat iPhones duur zijn, dus repareren we jouw toestel snel en tegen een goede prijs. Als je een iPhone 13 reparatie service zoekt in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Bussum, bel ons dan vandaag nog! Onze prijzen zijn transparant en je kunt ze op onze website zien voordat je je tot ons wendt voor een iPhone reparatie. Dit betekent dat als er een onaangename verrassing is, je prijs altijd lager zal zijn dan wat je elders betaald zou hebben. Je kunt ons ervaren team vertrouwen! Als een telefoon stuk gaat, repareren we hem dezelfde dag nog, zo niet eerder.

We hebben meer dan 8 jaar ervaring in iPhone reparatie en hebben meer dan 20.000 klanten geholpen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare iPhone reparatiedienst, dan moet je naar de dichtstbijzijnde Fixables winkel gaan. Gecertificeerde technici kunnen je helpen met elk soort reparatie die jouw iPhone nodig zou kunnen hebben. De Fixables heeft een grote keuze aan originele apple onderdelen, waarmee we elke kapotte iPhone kunnen repareren. Enkele van de meest voorkomende redenen voor iphone reparaties zijn: gebarsten scherm, waterschade, vervanging van de batterij en van de oplaadpoort. The Fixables biedt een breed scala aan diensten en reparaties voor iphones.

Contact
Prijzen

Prijzen iPhone 13 reparatie

De prijzen van de meest voorkomende iPhone problemen en reparaties vind je hier

Omdat de iPhone 13 het nieuwste model is, zijn de reparatie onderdelen van dit model lastig te krijgen. Wij kunnen je nu al helpen met een iPhone 13 scherm reparatie, waterschade, en systeem problemen.Wanneer je niet het exacte model weet, kun je het A-nummer vinden op de achterkant van je personal smart device of opzoeken bij Instellingen.

Verschillende soorten iPhone 13 reparaties

Er zijn veel verschillende soorten reparaties die kunnen worden gedaan voor een iPhone. De meest voorkomende reparaties zijn voor het scherm, batterij, camera en waterschade.
De meest voorkomende reparatie is een scherm reparatie. Deze is nodig als de iPhone een gebarsten of verbrijzeld scherm heeft, waardoor hij vervolgens zal moeten worden vervangen. Andere veel voorkomende reparaties zijn een batterijvervanging (als de batterij de lading niet meer vasthoudt of snel leeg raakt), het vervangen van de camera ( als de camera van de iPhone niet meer goed werkt of als er problemen zijn met de fotokwaliteit) of het herstellen en voorkomen van waterschade (als een iPhone is ondergedompeld in water of is blootgesteld aan vloeistof)
Wij bij The Fixables begrijpen dat een ongeluk in een klein hoekje zit en dat een iPhone zeer waardevol is. Stap dus gerust binnen in 1 van onze winkels, pak een kop koffie en ondertussen voeren wij de reparatie uit. Dus is jouw iphone 13 pro scherm kapot? Neem contact op of kom langs in de winkel en wij zorgen er direct voor dat jouw scherm vervangen wordt.

Repair stores

We are only one step away

Neem contact met ons op voor jouw iPhone 13 scherm reparatie. Wij staan klaar in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Bussum. Wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebeschrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden
Routebechrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden

Oorzaken van een kapotte iPhone 13

iPhones zijn een van de duurste stukjes technologie die in iemands broekzak passen en dagelijks worden gebruikt. Daarom is het relatief gebruikelijk om mensen te zien met gebroken iPhone 13 schermen en andere onderdelen. Hoewel we allemaal proberen om deze kostbare apparaten veilig te houden, kunnen er ongelukken gebeuren, en het is meestal de telefoon die eronder lijdt. Een aantal oorzaken van een kapotte iPhone 13 zijn: De telefoon laten vallen, beschadiging door huisdieren, temperatuurschommelingen, op de telefoon gaan zitten, de telefoon uit je zak laten vallen, selfie schade, of zelfs de telefoon in bad of in het toilet laten vallen. Dit kan jou natuurlijk altijd gebeuren en daarom daarom zijn wij er om jouw telefoon te repareren en ervoor te zorgen dat hij weer als nieuw is.

Smartphone, tablet en laptop reparaties door The Fixables

Heb je er genoeg van dagenlang te wachten tot je telefoon of laptop gerepareerd is? The Fixables is er om je probleem op te lossen. We zijn snel en betaalbaar, en we zijn Samsung en Huawei gecertificeerd. Laat je toestel vandaag nog repareren door onze deskundige technici!

Je hoeft niet bang te zijn dat je opgelicht wordt. We repareren niet alleen telefoons en laptops; we brengen nooit extra kosten in rekening voor een reparatie die niet werkt. Als de reparatie niet lukt, dan brengen we je geen cent in rekening – dat is onze no-cure, no-pay garantie.

Kwaliteit waarop je kunt vertrouwen. We gebruiken gespecialiseerd gereedschap en officiële onderdelen van hoge kwaliteit om te garanderen dat je toestel tijdens het reparatieproces geen schade oploopt – onze vele certificeringen bewijzen het.
Een toegewijd team van experts met jarenlange ervaring. Ons team van technici heeft meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van iPhone, Samsung en Huawei toestellen. Onze expertise is wat ons onderscheidt van andere dienstverleners, en maakt ons tot de beste reparateur voor elk toestelprobleem in de stad.

We repareren het allemaal. Met The Fixables hoef je je geen zorgen te maken over welke maat of model toestel je hebt. We bieden de meest uitgebreide variëteit aan gespecialiseerde reparatiediensten met de snelste doorlooptijd in de industrie. Dus kom langs om dat gebarsten scherm, lege batterij of waterschade vandaag nog te laten repareren of maak een afspraak!

iPhone 13 reparatie service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste iPhone 13 reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw iPhone 13 na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw iPhone 13 reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Waarom je zou moeten kiezen voor The Fixables voor jouw iPhone 13 reparatie?

We bieden nu eenmaal de beste service van Nederland. We hebben een strikt no cure, no pay beleid voor alle reparaties (op die van waterschade na) en heb je ook nog eens 6 maanden garantie op alles omtrent de reparatie. Met al die service en garanties heb jij de zekerheid dat jouw iPhone 13 reparatie goed geregeld wordt. Relax, it’s only broken…

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van onze iPhone reparatie service vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties voor jouw iPhone 13 reparatie

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw iPhone 13 zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je iPhone 13 wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Je iPhone 13 gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 5 km is. Je iPhone 13 dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Andere iPhone modellen & reparaties

De prijzen van de meest voorkomende iPhone problemen en reparaties vind je hier

Wanneer je niet het exacte model weet, kun je het A-nummer vinden op de achterkant van je personal smart device of opzoeken bij Instellingen.

iPhone 13 reparatie: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Als je je data van een ander apparaat naar je iPhone 13 wilt overzetten, kun je dat op verschillende manieren doen. Het ligt eraan of je van Apple of Android komt. Zo doe je het: 

Als je van iPhone naar iPhone gaat ga bij je oude iPhone naar Instellingen → Apple ID → selecteer je oude iPhone → iCloud reservekopie → download back-up. 

Pak je iPhone 13 en stop je SIM-kaart erin. Leg beide devices naast elkaar, ga door met je Apple ID, stel je telefoon in en download je gegevens van de iCloud.

Switch je van Android naar Apple? Dat is makkelijk: Download de Move to iOS app. De app zal de data voor je overzetten en wijst zichzelf. 

De iPhone 13 camera is een kwetsbaar onderdeel. Je kunt dubbelchecken of jouw iPhone 13 camera kapot is door een foto te maken van een vlak oppervlakte, waar je oneffenheden goed kunt zien. 

Als je camera kapot is, breng hem langs The Fixables, onze reparatie helden helpen je graag verder!

Komt er slecht, of helemaal geen geluid meer uit je iPhone 13? Dubbel check even of je speakers vrij zijn van vuil. Als dit zo is, is er iets groters aan de hand. Relax, kom even langs en we lossen het voor je op!

Zie systeemupdates niet als een ‘ugh, moet ik nu weer mijn telefoon updaten?’, maar als een absolute must. Systeemupdates bieden de bescherming die je iPhone nodig heeft. Jouw device verdient toch niets minder dan de beste bescherming? 

Dus, hoe check je of jouw iPhone helemaal up-to-date is? 

Ga naar ‘Instellingen’ → ‘algemeen’ → ‘software-update’. 

Meer niet! Mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je graag.

Er kunnen veel oorzaken zijn dat je niet meer bij je data kan. Een crash, software-issues, hardware schade, ga zo maar door. 

Mocht jij niet meer bij jouw data kunnen, kun je ons ernaar laten kijken. Vaak kunnen we je data nog wel ophalen. Data terughalen kost vaak wel wat tijd, houdt hier rekening mee. 

Veelgestelde vragen over een iPhone 13 reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

Als er een onderdeel van je iPhone 13 kapot is, raden wij aan om deze sowieso te repareren. Een kapotte camera, beeldscherm of oplaadpoort hebben wij zo voor je vervangen door een nieuwe. 

Weinig tijd, kleine moeite, maar je iPhone kan daarmee zo weer een hele lange tijd mee!

Dan zou dat ontzettend balen zijn. Om de pijn iets te verzachten vragen we geen geld voor mislukte reparaties, op die van waterschade na. 

We stellen hoge eisen aan onszelf, omdat we zeker zijn van onze iPhone 13 reparatie skills. Kunnen wij de missie niet volbrengen, dan hoeven we hier geen geld voor.

Als er een woord is dat onze visie samenvat is het service. Net even een stapje extra doen voor jou, garanties zijn daar een logisch gevolg van.

Dit zijn de garanties die wij jou bieden:

✔ Onderzoekskosten? Nee hoor. Er zijn winkels die ‘gratis’ onderzoek verrichten, alleen als je daarna een reparatie bij ze aangaat. Wij doen daar niet aan. Breng je device gerust vrijblijvend langs. 

✔ No cure, no pay. Dit geldt op bijna alle reparaties, (uitzondering reparaties van waterschade).

✔ Alleen de beste onderdelen die bij jouw iPhone 13 passen. 

✔ Transparantie. Je weet wat je kwijt bent aan een reparatie en wij coveren elke cent dat wij boven dat bedrag kwijt zijn aan de reparatie. 

✔ Garantie tot 6 maanden na de reparatie.

Jouw iPhone 13 is al een van de nieuwste modellen die je kunt krijgen. Als er iets aan mankeert, kun je even kijken of je device nog garantie heeft, dan is de reparatie misschien wel gratis!

Als je een ander toestel wilt, laat je iPhone 13 dan vooral fixen, refurbished iPhones zijn ontzettend populair. De iPhone 13 kan zo € 800,- opleveren als je hem verkoopt. Das een mooi bedrag, of niet?

De kosten die gemaakt worden hangen in zijn geheel af van wat de reparatie inhoudt. Hier heb je alvast een overzicht van de meest voorkomende reparaties die wij verrichten voor de iPhone 12. 

Mocht jouw reparatie er niet tussen staan, kun je altijd even bellen, misschien kunnen we je alsnog van dienst zijn.

Meestal hebben we een iPhone 13 scherm reparatie binnen 30 minuten wel gefixt. Reparaties van onderdelen zijn meestal niet zo tijdrovend. 

Als jouw iPhone waterschade heeft opgelopen of we moeten bezig om data over te zetten of terug te halen, zijn we langer bezig. Dit hoor je natuurlijk van ons voor dat de reparatie is gestart.