iPhone 11 Pro batterij vervangen: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

De iPhone 11 pro is een goed en nieuw toestel, toch kan het zijn dat je batterij steeds meer mankement vertoont. Net wanneer jij hem echt nodig hebt, is die alweer leeg. En dat terwijl je toestel verder prima werkt.No stress, wij fixen jouw batterij binnen 30 minuten, waarbij jij kan genieten van een goede kop koffie en binnen no time heb jij jouw iPhone weer terug. 

Neem contact op

Kosten iPhone 11 Pro batterij vervangen

model
iPhone 12 Pro €420
iPhone 12 €420
iPhone 12 mini €420
iPhone 12 Pro max €570
iPhone SE 2020 A2275, A2298, A2296 €120 €60 €70 €250
iPhone 11 Pro Max A2161, A2220, A2218 €425 €150 €630
iPhone 11 Pro A2160, A2217, A2215 €390 €150 €525
iPhone 11 A2111, A2223, A2221 €170 €80 €375
iPhone XS Max A1921, A2101, A2102 €275 €90 €100 €450
iPhone XS A1920, A2097, A2098 €230 €70 €80 €325
iPhone XR A1984, A2105, A2106 €140 €70 €80 €275
iPhone X A1865, A1901, A1902 €210 €70 €80 €275
iPhone 8+ A1864, A1897, A1898 €140 €60 €70 €275
iPhone 8 A1863, A1905, A1906 €120 €60 €70 €250
iPhone 7+ A1661, A1784, A1785 €120 €60 €60 €150
iPhone 7 A1660, A1778, A1779 €100 €50 €60 €150
iPhone 6S A1633, A1688, A1700 €80 €40 €50 €150

Repair stores

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel voor jouw gsm reparatie!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden

iPhone 11 Pro batterij vervangen service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw device na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Waarom je iPhone 11 pro batterij laten vervangen bij The Fixables?

Wij willen de beste zijn en dat laten we graag merken. Zo bieden we 6 maanden garantie op onze reparaties, betaal je geen onderzoekskosten, betaal je niet als we je probleem niet verholpen hebben (met uitzondering van waterschade), schenken we de lekkerste verse koffie op onze vestigingen en gebruiken we uitsluitend onderdelen van de hoogste kwaliteit.

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je smart device zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

iPhone 11 Pro reparatie: andere veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Je iPhone is tegenwoordig een groot beeldscherm. Apple heeft dan ook zijn best gedaan om het sterkste glas te vinden, zodat je telefoon bestendig is tegen een stootje. Maar goed, garanties heb je niet. 

Eén ongelukkige val kan een flinke barst tot gevolg hebben, waardoor je iPhone 11 pro scherm ineens een reparatie nodig heeft. 

Je scherm biedt niet alleen een mooie display, daarom adviseren wij om altijd je iPhone te laten reparen. Jouw kapotte iPhone beeldscherm is namelijk niet alleen minder mooi, maar het brengt ook risico’s met zich mee. Je iPhone is bijvoorbeeld goed bestand tegen water, wat mooi is, maar dit is niet meer het geval als je beeldscherm beschadigd is. Barsten geven ruimte aan water en andere rommel om je device binnen te dringen en schade aan te richten, hoe klein de barst ook is.

Heeft je iPhone moeite met opladen? Dat kan een aantal oorzaken hebben. Kijk eerst even in je oplaadpoort, misschien is die wel vies. 

Mocht die inderdaad vies zijn, dan raden wij de DIY methode af om hem schoon te maken. Je oplaadpoort is namelijk een van de meest kwetsbare onderdelen van je device, je hebt zo schade! Daarnaast maken wij je dock connector gewoon gratis voor je schoon bij ons in de store!

Wanneer een schoonmaakbeurt de boel niet fixt, zullen we kijken wat er wel aan scheelt. Wat de issue ook is, we kunnen hem waarschijnlijk binnen een uur voor je fixen, zodat je hem snel weer kunt opladen.

Jouw iPhone 11 pro is niet waterdicht, maar waterbestendig. 

Deze distinctie is de reden dat je nu hier op onze site zit. Waterschade is erg hardnekkig, soms bij voorbaat niet meer te fixen. 

Eerst, wat kun jij doen om de slaagkans zo groot mogelijk te krijgen?

  • Zet je iPhone uit, houd hem uit
  • Laad je iPhone niet op, het laatste wat je natte telefoon nodig heeft is elektriciteit.
  • Haal je SIM en SD kaart er uit. 
  • Leg je device niet in de rijst, het helpt niet

Breng vervolgens je iPhone zo snel mogelijk naar ons toe, hoe  eerder wij voor je aan de slag kunnen, hoe groter de kans dat je toestel te redden is.

Je behuizing lijkt misschien wel het laatste waar je in zou investeren. Echter, net als met je beeldscherm, biedt de achterkant van je iPhone bescherming voor de binnenkant van je device. Zit hier een opening in, dan kan vuil naar binnen dringen en schade aanrichten binnen je toestel.  

Dat is natuurlijk een risico dat je niet wilt lopen, dus mocht je iPhone behuizing beschadigd zijn, laat hem even fixen! 

Veelgestelde vragen over een iPhone 11 Pro batterij vervangen

We beantwoorden al jouw vragen

Het is lastig om precies te zeggen wanneer je iPhone batterij vervangen moet worden. Meestal gaan batterijen een paar jaar goed mee, daarna worden ze snel slechter en gaan ze steeds sneller leeg.

Wat wij meestal zeggen is dat wanneer jij denkt dat je iPhone-batterij zijn beste tijd gehad heeft, dat deze aan vervanging toe is. 

Hierbij kan je kijken naar hoe vaak jij jouw iPhone moet opladen op een dag. Redt die het minder lang en kun je eigenlijk je huis niet meer verlaten zonder een oplader of powerbank mee te nemen? Dan wordt het waarschijnlijk tijd voor een vervanging. 

Geen probleem, wij kunnen er in een handomdraai een nieuwe, verse accu voor je inzetten die weer lang meegaat. Kun je je powerbank weer eens thuislaten. 

Ga jij altijd met 100% het huis uit, maar redt je iPhone het niet, of amper om de dag door te komen? Dan is je batterij aan vervanging toe. 

De batterij die in je iPhone zit is bij aankoop nog goed en nieuw, maar elke keer dat die aan de stroom ligt, gaat de batterij achteruit. Dit gaat heel geleidelijk, eerst merk je het niet, maar na 2 jaar zul je dit wel gaan opmerken.

Als je je iPhone langs brengt bij The Fixables, zetten wij er een gloednieuwe accu voor je in die weer heel lang meegaat!

Hoewel wij hier niet vanuit gaan, kun jij rekenen op of een gefixt toestel of dat je geen geld kwijt bent aan de reparatie: no cure, no pay. Dit geldt voor alle reparaties behalve die van waterschade.

Onze service staat altijd op #1. We gaan altijd een stapje extra om de klant tevreden te krijgen en wij vinden garanties niet meer dan logisch om te bieden:

✔ Geen kosten voor advies en onderzoek

No cure no pay, behalve voor reparaties van waterschade.

✔ De beste kwaliteit Apple-onderdelen. 

✔ Geen extra kosten achteraf. De afgesproken prijs is wat jij zal betalen, als wij eroverheen gaan, zijn die kosten voor ons. 

✔ Garantie op alles van de reparatie tot 6 maanden erop.

Als je niet tevreden bent, weet dat wij pas stoppen wanneer je dat wel bent! Is er dus nog iets wat niet oké is, kom dan vooral langs, dan komen we samen tot een oplossing!

Jouw iPhone 11 pro is ook zeker in 2020 een van de beste telefoons op de markt. Qua performance houdt je device niet veel te wensen over. Een reparatie op zijn tijd is het dan dubbel en dwars waard, al helemaal als die nog garantie heeft! Daarnaast is het vervangen van je batterij binnen 30 minuten gefixt en heb jij dus in no time weer een telefoon die zo goed als nieuw is.  

Als je écht een andere telefoon wilt, kun je deze altijd nog laten fixen en te koop zetten. Refurbished iPhones zijn erg gewild en vooral een nieuwer toestel als de iPhone 11 pro.

Dat hangt af van de reparatie. Wij hebben voor jou hier alvast een handig overzicht gemaakt van de iPhone 11 pro reparaties! 

Het vervangen van een batterij is een eenvoudige reparatie die wij vaak uitvoeren. Dit hebben we dan ook vaak binnen 30 minuten voor je gefixt. Heb je een ander probleem met de batterij of weet je niet precies wat het defect is? Met een kort onderzoek komen wij daar ook snel achter en zullen we kijken hoe we dit kunnen verhelpen!