iPhone 12 ProBATTERIJ VERVANGEN

Maak afspraak
-

iPhone 12 Pro batterij vervangen? Een nieuwe iPhone 12 Pro batterij is zo geregeld!

Is de batterij van je iPhone 12 Pro snel leeg? Of moet je de batterij maar liefst 3 keer per dag opladen? Een tipje van de sluier: na het vervangen van de batterij van je iPhone 12 Pro bij The Fixables, neem je definitief afscheid van een lege batterij.

Als we de batterij van je iPhone 12 Pro vervangen, doen we dit alleen met originele onderdelen van Apple.

Ontstaan van iPhone 12 Pro batterijproblemen

De batterij van een iPhone 12 Pro heeft een houdbaarheidsdatum. Hoe ouder de batterij van je iPhone 12 Pro, hoe minder efficiënt en hoe sneller je met een lege batterij van je iPhone 12 Pro zit.

Hoe weet ik of de batterij van mijn iPhone 12 Pro toe is aan vervanging?

  • 1 Jouw accu is binnen 4 of 5 uur al leeg;
  • 2 Bij 20 of 30 procent batterijcapaciteit valt jouw iPhone 12 Pro al uit;
  • 3 De batterij is opgezwollen en drukt het scherm naar buiten;
  • 4 Bij een hoge of lage temperatuur valt je iPhone 12 Pro uit.

Veelgestelde vragen over het vervangen van je iPhone 12 Pro batterij.

Na het vervangen van de batterij kun je erop rekenen dat de batterij van je iPhone 12 Pro jaren mee kan. Let er wel op dat de batterij tijdens die jaren weer sneller leeg is.

Absoluut! Kom langs bij The Fixables in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Bussum. Als je er toch bent, kun je meteen een APK voor je geliefde telefoon aanvragen. Die is gratis, net als de kop koffie die je drinkt terwijl we (eventueel) de batterij van je iPhone 12 Pro vervangen.

Je kunt de batterij van je iPhone 12 Pro kalibreren, maar vaak stel je hiermee het probleem alleen maar uit. Bij het vervangen van je batterij weet je in ieder geval zeker dat je iPhone straks als een zonnetje draait.