iPhone 12 Pro Max WATERSCHADE

Maak afspraak
v.a. € 45

iPhone 12 Pro Max waterschade reparatie

Of je iPhone in de WC valt, je onhandige neefje een glas water over je gooit of je in een zwembad wordt geduwd met je iPhone in de hand.

Waterschade is pure ellende. Het is verleidelijk om je telefoon opnieuw aan te zetten of in rijst te leggen. Dit kan, maar de kans is groot dat er vocht achterblijft en er kortsluiting ontstaat die een nog grotere ravage in je iPhone 12 Pro Max aanricht.

 

Hoe herken je waterschade aan jouw iPhone 12

Je iPhone 12 Pro Max heeft een waterschade indicator die je aan de buitenkant van je iPhone ziet. De kleur is normaal gesproken wit of zilver. Als deze in contact met water komt, verandert de indicator in een rode kleur.

Toch kleurt de indicator van je iPhone 12 Pro Max niet altijd rood. Twijfel je? Kom langs bij The Fixables in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Bussum, of maak een afspraak.

Eerste hulp bij waterschade iPhone 12 Pro Max
  • 1 Zet je telefoon onmiddellijk uit, houd het toestel uit;
  • 2 Laad je iPhone 12 Pro Max niet op, elektriciteit & water gaan niet samen;
  • 3 Haal je SIM en SD kaart eruit;
  • 4 Leg je telefoon niet in rijst. Het werkt niet;
  • 5 Breng je iPhone 12 Pro Max zo snel mogelijk bij The Fixables in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Bussum. Hoe eerder wij voor je aan de slag kunnen, hoe groter de kans dat je iPhone 12 Pro Max te redden is.

Veelgestelde vragen over iPhone 12 Pro Max waterschade reparatie

Handel snel, dan kan de kans op schade beperkt blijven. Zorg ervoor dat je je smartphone direct uitzet. Zet hem ook niet meer aan en leg hem zeker niet aan de oplader. Je kunt je iPhone 12 Pro Max het best zo snel mogelijk bij The Fixables langsbrengen. Dan bekijken wij zo snel mogelijk of we je telefoon kunnen repareren.

Bepaalde onderdelen van je iPhone 12 Pro Max kunnen na een waterschade reparatie nog beschadigd zijn. Daarom kunnen we hierop helaas geen garantie bieden, omdat we niet precies weten wat er allemaal beschadigd is.