iPhone 11 WATERSCHADE

Maak afspraak
v.a. € 45

iPhone 11 waterschade reparatie

Of je iPhone in de WC valt, je onhandige neefje een glas water over je gooit of je in een zwembad wordt geduwd met je iPhone in de hand.

Waterschade is pure ellende. Het is verleidelijk om je telefoon opnieuw aan te zetten of in rijst te leggen. Dit kan, maar de kans is groot dat er vocht achterblijft en er kortsluiting ontstaat die een nog grotere ravage in je iPhone 11 aanricht.

 

Hoe herken je waterschade aan jouw iPhone 11

Je iPhone 11 heeft een waterschade indicator die je aan de buitenkant van je iPhone ziet. De kleur is normaal gesproken wit of zilver. Als deze in contact met water komt, verandert de indicator in een rode kleur.

Toch kleurt de indicator van je iPhone 11 niet altijd rood. Twijfel je? Kom langs bij The Fixables in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Bussum, of maak een afspraak.

Eerste hulp bij waterschade iPhone 11
  • 1 Zet je telefoon onmiddellijk uit, houd het toestel uit;
  • 2 Laad je iPhone 11 niet op, elektriciteit & water gaan niet samen;
  • 3 Haal je SIM en SD kaart eruit;
  • 4 Leg je telefoon niet in rijst. Het werkt niet;
  • 5 Breng je iPhone 11 zo snel mogelijk bij The Fixables in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Bussum. Hoe eerder wij voor je aan de slag kunnen, hoe groter de kans dat je iPhone 11 te redden is.

Veelgestelde vragen over iPhone 11 waterschade reparatie

Handel snel, dan kan de kans op schade beperkt blijven. Zorg ervoor dat je je smartphone direct uitzet. Zet hem ook niet meer aan en leg hem zeker niet aan de oplader. Je kunt je iPhone 11 het best zo snel mogelijk bij The Fixables langsbrengen. Dan bekijken wij zo snel mogelijk of we je telefoon kunnen repareren.

Bepaalde onderdelen van je iPhone 11 kunnen na een waterschade reparatie nog beschadigd zijn. Daarom kunnen we hierop helaas geen garantie bieden, omdat we niet precies weten wat er allemaal beschadigd is.