iPhone 11OPLAADPOORT REPARATIE

Maak afspraak
€ 80

iPhone 11 oplaadport reparatie

Merk je dat het opladen van je iPhone 11 steeds trager gaat of dat je geliefde iPhone 11 helemaal niet meer oplaadt? Uiteraard vervelend en er zijn verschillende oorzaken die ervoor zorgen dat je iPhone 11 niet meer oplaadt.

Twijfel je? Kom langs bij The Fixables in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Bussum, of maak online een afspraak. Wij zorgen dat je iPhone 11 oplaadpoort zo is gefikst.

 

Is mijn iPhone 11 oplaadpoort kapot of gewoon vies?

Goede vraag! Daarom reinigen we eerst de oplaadpoort van je iPhone 11. Dit is onderdeel van een APK’tje en is gratis. Laadt je telefoon dan nog steeds moeilijk? Dan repareren we de oplaadpoort van je iPhone 11 in een uur.

Veel gestelde vragen over het repareren van je oplaadpoort

Dat we gebruik maken van onderdelen van de hoogste kwaliteit. In tegenstelling tot scherm reparatie of je batterij vervangen van je iPhone 11 zijn dit geen originele onderdelen van Apple. Wat betekent dit voor jou? Dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs.

We maken altijd eerst de oplaadpoort van je iPhone 11 schoon. Wel kan het voorkomen dat je een verkeerde oplader hebt gebruikt, die ervoor zorgt dat de oplaadpoort gerepareerd moet worden. Kom langs voor een bak koffie en dan bekijken we of de oplaadpoort van je iPhone 11 kosteloos kunnen repareren.

Maak online een afspraak of kom langs bij The Fixables in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Bussum. Dan doen we een APK en maken we kosteloos de oplaadpoort van je iPhone 11.