iPhone 11BATTERIJ VERVANGEN

Maak afspraak
v.a. € 65

iPhone 11 batterij vervangen? Een nieuwe iPhone 11 batterij is zo geregeld!

Is de batterij van je iPhone 11 snel leeg? Of moet je de batterij maar liefst 3 keer per dag opladen? Een tipje van de sluier: na het vervangen van de batterij van je iPhone 11 bij The Fixables, neem je definitief afscheid van een lege batterij.

Als we de batterij van je iPhone 11 vervangen, doen we dit alleen met originele onderdelen van Apple.

Ontstaan van iPhone 11 batterijproblemen

De batterij van een iPhone 11 heeft een houdbaarheidsdatum. Hoe ouder de batterij van je iPhone 11, hoe minder efficiënt en hoe sneller je met een lege batterij van je iPhone 11 zit.

Hoe weet ik of de batterij van mijn iPhone 11 toe is aan vervanging?

  • 1 Jouw accu is binnen 4 of 5 uur al leeg;
  • 2 Bij 20 of 30 procent batterijcapaciteit valt jouw iPhone 11 al uit;
  • 3 De batterij is opgezwollen en drukt het scherm naar buiten;
  • 4 Bij een hoge of lage temperatuur valt je iPhone 11 uit.

Veelgestelde vragen over het vervangen van je iPhone 11 batterij.

Na het vervangen van de batterij kun je erop rekenen dat de batterij van je iPhone 11 jaren mee kan. Let er wel op dat de batterij tijdens die jaren weer sneller leeg is.

Absoluut! Kom langs bij The Fixables in Bussum. Als je er toch bent, kun je meteen een APK voor je geliefde telefoon aanvragen. Die is gratis, net als de kop koffie die je drinkt terwijl we (eventueel) de batterij van je iPhone 11 vervangen.

Je kunt de batterij van je iPhone 11 kalibreren, maar vaak stel je hiermee het probleem alleen maar uit. Bij het vervangen van je batterij weet je in ieder geval zeker dat je iPhone straks als een zonnetje draait.