iPhone 11 Pro BEHUIZING VERVANGEN

Maak afspraak
v.a. € 250

iPhone 11 Pro behuizing vervangen

De behuizing van je iPhone 11 Pro is cruciaal. Het beschermt tegen vuil, stoten en vocht. Toch kunnen er krassen en deuken in de behuizing of in het ergste geval: verbuigen.

Nu denk je misschien “ De behuizing van mijn iPhone 11 Pro kan tegen een stootje.” Gelukkig is dit ook zo. Twijfel je of de behuizing van je telefoon vervangen moet worden? Je bent sowieso welkom bij The Fixables in Bussum.

Benieuwd naar hoe de vervanging aan de behuizing van jouw iPhone 11 Pro in zijn werk gaat?

  • 1 Kom langs met je iPhone 11 Pro om de behuizing te repareren. Als je er toch bent, doen we meteen een APK’tje;
  • 2 Je kunt er ook voor kiezen om je iPhone 11 Pro op te sturen. Als je binnen 10 kilometer van The Fixables in Bussum woont, komen we je telefoon ophalen en brengen we deze vervolgens terug;
  • 3 Onze specialisten onderzoeken eerst of een vervanging nodig is. We willen je niet op de kosten jagen. Als de behuizing van je iPhone 11 Pro vervangen moet worden, duurt dit ongeveer twee uur.

Veelgestelde vragen over iPhone 11 Pro behuizing vervangen

Het antwoord is simpel: We willen je zo goed mogelijk helpen. Bij het vervangen van de behuizing van je iPhone 11 Pro moeten onze specialisten veel schroefjes losdraaien en willen we niet dat we bijvoorbeeld je scherm of dock connector kapot maken.