Huawei P40 Pro reparatie: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Schade aan je Huawei P40 Pro is natuurlijk geen pretje. Gelukkig staan The Fixables voor je klaar om  je te helpen. Doordat Huawei voor The Fixables heeft gekozen voor reparaties, wordt elk onderdeel met een origineel Huawei onderdeel vervangen. Daarbij is een Huawei P40 Pro scherm reparatie of het vervangen van de batterij vaak al in 30 minuten gefixt. Heb jij een glas water over je Huawei P40 Pro gegooid? Ook dan kan je bij ons terecht. Je bent zonder afspraak welkom in een van onze repair stores.

Contact
Prijzen

Prijzen Huawei P40 Pro reparatie

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties vind je hier

Repair stores

We are only one step away

Hauwei P40 Pro waterschade? Een barst in je scherm? 3 x per dag je Huawei opladen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel! Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebeschrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden
Routebechrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden

Huawei P40 Pro reparatie service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste Huawei P40 Pro reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw Huawei P40 Pro na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw Huawei P40 Pro reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Waarom je zou moeten kiezen voor The Fixables voor jouw Huawei P40 Pro reparatie?

Naast dat de reparaties worden uitgevoerd door experts, nemen onze reparatie helden graag extra stappen om jou extra tevreden naar huis te sturen. Wat doen we? No cure no pay garantie. Gratis onderzoek en advies, voor bijna alle reparaties, gegarandeerd niet meer betalen dan van tevoren afgesproken en 6 maanden garantie op alles van de reparatie. Daarnaast schenken wij de lekkerste verse koffie! Daarbij zijn wij officiële partner van Huawei, waardoor kapotte onderdelen worden vervangen door originele Huawei onderdelen. Met al die service en garanties heb jij de zekerheid dat jouw kapotte Huawei P40 Pro bij ons in goede handen is. Relax, it’s only broken…

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van onze iPhone reparatie service vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties voor jouw Huawei P40 Pro reparatie

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je Huawei P40 Pro zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je Huawei P40 Pro wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Je Huawei P40 Pro gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 5 km is. Je Huawei P40 Pro dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Andere Huawei modellen & reparaties

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties vind je hier

Wanneer je niet het exacte model weet, kun je het A-nummer vinden op de achterkant van je personal smart device of opzoeken bij Instellingen.

Huawei P40 Pro reparatie: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Huawei heeft een makkelijke data-overzet app ontwikkeld genaamd “Huawei Phone Clone’ dat werkt met elk ander merk telefoon. Je opent de app op beide toestellen, scant de QR code op je oude telefoon en het downloaden start vanzelf. 

Lukt het niet? Geen probleem, kom naar een van onze vestigingen en een van onze reparatie helden helpt je verder.

Hoe scherp je camera ook is, al die megapixels bieden geen extra bescherming van je lens. Je lens kan barsten door druk of een val, de sensoren kunnen vervormen door warmte, ga zo maar door. 

Als je denk dat je Huawei camera kapot is, maak eens een foto van een witte muur, zo zie je gauw oneffenheden en vlekjes. Is die kapot? Relax, wij weten er raad mee! Wij kunnen zowel de Huawei frontcam als de backcam voor je fixen!

Is het geluid van je speaker slecht of komt er helemaal geen geluid uit? Zo ja, kun je even kijken of je speaker niet verstopt zit en deze eventueel even schoonmaken.

Als dit niet werkt, raden we je aan om je Huawei P40 pro naar een van onze reparatie helden in onze winkel te brengen. Wat er ook aan de hand is, wij kunnen het voor je regelen. Binnen een uur is het voor je gefixt!

Elke update die je overslaat zorgt ervoor dat je Huawei telefoon kwetsbaarder is voor virussen. Daar komt nog bij dat je batterij eerder leeg als je software niet up-to-date is. Zorg er dus voor dat je Huawei altijd up to date is. Weet je niet hoe dit moet? Geen probleem, dan kijken we er samen naar!

Zit je Huawei P40 Pro in een loop, is je toestel gecrashed en kom je niet meer bij je data, dan kunnen The Fixables je mogelijk helpen. Dit kan een tijdrovende klus zijn, maar wij doen onze uiterste best om je kostbare data terug te halen.

Veelgestelde vragen over een Huawei P40 Pro reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

Als je device nog te redden valt, raden we je aan om je Huawei P40 Pro te laten repareren. Ten eerste, omdat je Huawei het vast nog een hele tijd goed doet na een reparatie, zo haal je het meeste waar uit je geld.

Ten tweede kun je hem eventueel doorverkopen als refurbished telefoon en hier flink wat winst op behalen.

Check trouwens even of je Huawei nog garantie heeft, als dat zo is, kun je je device bij ons gratis laten fixen! 

Als het geen repareren van waterschade betreft, dan treedt de no cure no pay garantie in werking. 

Wij geloven in de skills van onze reparatie experts en we hebben daarom net als jij de verwachting dat de reparaties gewoon goed worden voltooid. Wanneer we niet voldoen aan deze verwachting, hoeven wij daar geen vergoeding voor.

De missie van The Fixables reparatie helden is jou als klant tevreden krijgen met onze diensten. Garanties horen daar natuurlijk bij. 

Hier alvast een overzicht van onze garanties!

✔ Onderzoek & advies, altijd deskundig, altijd vrijblijvend; ook als je geen reparatie bij ons aangaat.

No cure, no pay voor de reparaties die geen waterschade betreffen.

✔ Hoogste kwaliteit. Uitsluitend de beste onderdelen worden gebruikt om je toestel te vervangen.

✔ Transparantie. Vooraf weet jij wat jouw reparatie gaat kosten en alle kosten die daar bovenop komen zijn voor ons. 

✔ Tot 6 maanden garantie na je reparatie.

Wij stoppen pas als jij tevreden bent, dus mocht er nog iets zijn waar je niet tevreden mee bent, kom langs en we komen er samen wel uit!

Een telefoon zoals de Huawei P40 Pro gaat nog een hele tijd mee. Vooral met een kleine opknapbeurt, zo kun je nog een hele tijd doen met jouw Huawei P40 Pro en een reparatie is ook veel goedkoper dan een nieuwe smartphone kopen.

Wil je wel een nieuwe telefoon? Dan raden wij je alsnog aan om je Huawei P40 Pro te laten repareren. Je kunt voor een refurbished S20 heel wat vangen, dus dan maak jij sowieso winst over je reparatie!

De kosten van een reparatie zijn natuurlijk afhankelijk van wat er gefixt moet worden. We hebben hier alvast een overzicht van de meest voorkomende reparaties bij de Huawei. Als jouw telefoon of het type reparatie er niet tussenstaat, neem even contact met ons op, we komen er vast wel uit!

Tja, dat ligt ook aan wat er gerepareerd moet worden. Je kunt er wel vanuit gaan dat reparaties die bestaan uit het vervangen van een onderdeel als een beeldscherm, behuizing of batterij zo’n 30 minuten tot een uur in beslag neemt. 

Data terughalen of waterschade repareren duurt aanzienlijk langer, we zullen je daar vooraf een indicatie geven.