Huawei reparatie: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Voor een Huawei reparatie ben je bij The Fixables aan het juiste adres. Op zoek naar een Huawei scherm reparatie? Wil je de batterij van je Huawei laten vervangen? Huawei waterschade reparatie? Wij kunnen vrijwel alles aan een Huawei repareren. Veel voorkomende reparaties die wij fixen zijn een Huawei P20 lite scherm reparatie en een Huawei P Smart scherm reparatie. Is jouw Huawei kapot? Onze reparatie helpen je vakkundig uit de brand.

Contact
Prijzen

Heb jij een Huawei garantie?

The Fixables is exclusief uitgekozen door Huawei
om reparaties uit te voeren, check daarom of je nog garantie hebt.

meer info

Kies jouw Huawei reparatie voor meer informatie

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

De prijzen van de meest voorkomende Huawei problemen en reparaties vind je hier

Wanneer je niet het exacte model weet van je Huawei, kun je het A-nummer vinden op de achterkant van je personal smart device of opzoeken bij Instellingen.

Onze service opties voor jouw Huawei reparatie

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw Huawei reparatie zo snel mogelijk gefixt is. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is. Bij waterschade raden we je aan zsm naar een van onze stores te komen.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je Huawei wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Huawei gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Huawei dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van de Huawei reparatie service van The Fixables vinden? Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Huawei repair stores

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden

Huawei reparatie service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste Huawei reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw Huawei na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Waarom je zou moeten kiezen voor The Fixables voor jouw Huawei reparatie?

The Fixables is speciaal uitgekozen door Huawei om reparaties uit te voeren op hun toestellen. Hierdoor kunnen wij jou de beste reparatie bieden met originele Huawei-onderdelen van topkwaliteit. Omdat we zijn gekozen door Huawei zijn The Fixables ook geschikt voor reparaties die binnen je garantietermijn vallen. Valt jouw Huawei nog binnen de garantie? Let us know, wij regelen de rest!

Huawei reparatie: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Zoals de meeste merken, heeft Huawei een makkelijke data-overzet app ontwikkeld dat werkt met elk ander merk telefoon. De switch-app heet ‘Huawei Phone Clone’. Je opent de app op beide toestellen, scant de QR code op je oude telefoon en het downloaden start vanzelf. 

Lukt het niet? Geen probleem, wij willen er natuurlijk met je naar kijken! 

Je camera kan superscherpe foto’s maken, maar hij is nog altijd kwetsbaar. Je lens kan barsten door een val of iets teveel druk, de sensoren in je lens kunnen vervormen door hitte als je hem in de zon laat liggen, ga zo maar door. 

Hoe weet je of jouw Huawei camera kapot is? Maak eens een foto van een wit oppervlak, als een laken of een muur. Oneffenheden, vlekken en barsten zijn dan goed te zien. 

Mocht jouw camera aan vervanging toe zijn, geen probleem! Wij kunnen zowel je voor- als achtercamera vervangen!

Hapert je geluid ineens heel erg? Of hoor je helemaal niks meer als je muziek aanzet, een belletje pleegt of een video afspeelt? Kijk even of je speaker verstopt zit. Als dit het geval is, kun je hem schoonmaken met een borsteltje. 

Werkt het schoonmaken niet? Breng je device dan even langs. Wij kunnen je Huawei speaker makkelijk voor je fixen. Wat het probleem ook is, wij weten er meestal wel raad mee en een reparatie duurt vaak minder dan een uur!

Een systeemupdate lijkt misschien op iets wat niet veel verandert en voor jouw beleving is dat ook zo. Updates gaan meer om tweaks achter de schermen. Dat jouw device bestand is tegen virussen, malware en andere narigheid. Stel je deze te vaak uit, dan is je toestel kwetsbaar.

Heb je meer dan een systeemupdate geskipt? Wij raden dan aan om je hele systeem even opnieuw te installeren. Klinkt moeilijk? Relax, wij willen dit graag voor je doen, met de belofte dat je al jouw foto’s, contacten en andere gegevens na afloop nog hebt!

Is je Huawei gecrasht, zit ‘ie in een soort loop of is er een andere reden dat je niet meer bij je gegevens kan? We weten hoe waardevol jouw gegevens zijn, dus we gaan hier serieus mee om. Data terughalen is meestal een tijdrovende klus, maar we beloven je dat we ons uiterste best gaan doen om je waardevolle data terug te winnen.

Veelgestelde vragen over een Huawei reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

Wanneer jij denkt dat je telefoon nog gefixt kan worden, raden wij dit altijd aan! Ten eerste gaan opgeknapte Huawei phones nog een hele tijd mee en mocht je een nieuwe willen, kun je deze altijd nog doorverkopen.

Check trouwens even of je Huawei nog garantie heeft, als dat zo is, kun je je Huawei bij ons gratis laten fixen!

Bij ‘mission-failed’ reparaties schuiven we de rekening de oud-papierbak in. Op reparaties van waterschade na, geloven wij in no cure, no pay. Als wij niet de dienst kunnen leveren die zowel jij als wijzelf verwachten, balen we hier van en hoeven er daarom geen vergoeding voor. 

Ja, niks minder dan het allerbeste voor jouw Huawei! Naast dat The Fixables uitgekozen zijn door Huawei om reparaties uit te voeren, bieden wij jou daar bovenop ook nog eens heel veel garanties

No cure no pay

✔ We gebruiken originele onderdelen. Alleen de officiële Huawei onderdelen voor jouw Huawei device. Zo behoud je de waarde en originaliteit van je toestel.

✔ Helderheid. Vooraf weten waar je aan toe bent qua prijs & duur van de reparatie. Gaan wij over deze afgesproken prijs heen, betalen wij het verschil! 

✔ 6 maanden garantie op de reparatie

Als er na afloop nog iets niet goed is, kom vooral weer langs, vogelen we het samen uit! 

Dat hangt natuurlijk af van het model en de reparatie zelf. Om jou alvast een goede indicatie te geven heb je hier ons overzicht van reparaties, modellen en de bijbehorende prijs! Handig, toch?

Dat ligt aan de reparatie. Waterschade en het terughalen van data kan een redelijke tijd in beslag nemen. Andere reparaties als het vervangen van hardware als camera of beeldscherm is vaak binnen een uur afgerond. 

We vertellen je sowieso bij aanvang hoe lang de reparatie waarschijnlijk gaat duren, zodat jij weet waar je aan toe bent.

Wanneer je je Huawei repareert, verleng je zijn levensduur, dus gaat ‘ie met een kleine investering nog een hele tijd mee. Ben je toe aan een nieuw toestel? Dat kan! Wij adviseren je alsnog om je Huawei te laten repareren! 

Waarom? Omdat ‘ie misschien nog in de garantie valt, waardoor jij geen geld kwijt bent aan de reparatie en omdat je hem misschien refurbished kan doorverkopen! 

Tevens kost het nogal wat uitstoot en zeldzame materialen om telefoons te maken. Coltan wordt bijvoorbeeld gebruikt in telefoons, waardoor in Afrika grote stukken jungle verdwijnen. Langer doen met je devices is dus goed voor ‘t milieu!